36arkadaşlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra doktorunuz aşılamayı yapıyor.
Geldi geldi, yarın dr randevumu aldım, sabah gidicem, ilaçları oaylaşırım... Çok heyecanlıyımay hadi hayırlısı, gelmedik regliden ümit kesilmez
ikinizide takipteyim gelişmmeleri merakla izliyorum : )
Folik ciğim ve Fndkr cığıımm çok sevindim tam zamanında yetişmişim size :) 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum. Ve ilaç içiyorum şu sıralar. İnşallah Kasım aşılamasına yetişirim. Tabi geçen sefer ki gibi yumurtalarım 25 günde olgunluğa ulaşmazsaumarım bu sefer erken oluurr. Takipteyim cancanlaarr
Benim doktorum 24 saat sonra yapıcaz dedi. Bugün saat 13:00 de iğneyi vurdum. Yarında 13:00 gibi işlemi yapacağız.
Geldi geldi, yarın dr randevumu aldım, sabah gidicem, ilaçları oaylaşırım... Çok heyecanlıyım
anaammmmFolik ciğim ve Fndkr cığıımm çok sevindim tam zamanında yetişmişim size :) 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum. Ve ilaç içiyorum şu sıralar. İnşallah Kasım aşılamasına yetişirim. Tabi geçen sefer ki gibi yumurtalarım 25 günde olgunluğa ulaşmazsaumarım bu sefer erken oluurr. Takipteyim cancanlaarr
Benimki neden 24 saa sonra dedi ya kafam çok karıştı. Yarın bir arayıp sorayım bakalım. Aşılama önces gerildim ya. Gerçi güveiotum doktoruma vardır bir bildiği ama yinede takıldım işteBenimde iki aşılamamdada 36saat sonra yapıldııı
Benim doktorum 24 saat sonra yapıcaz dedi. Bugün saat 13:00 de iğneyi vurdum. Yarında 13:00 gibi işlemi yapacağız.
canımmm, dua et, dualarım seninle, Allah gönlündekini nasip etsin size, inşallah 12 gün sonra burada kutlama yapıyor oluruzKızlarrr bugün aşılamam oldu çok iyi geçtiii heyecanlı bekleyiş başladııı
Canım ya çok saol rahatlattığın için... Çok tatlısın. :)merak etme cnm bu çoook çok önemli bir detay değil. şöyle ki; sen de biliyorsundur, süpermenler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor. onlar içerdeyken bizim kızların çatlaması daha avantajlı olabilir düşününce. çünkü çatlama olduktan sonra sperm gönderilirse ulaştı mı ulaşmadı mı, acaba yetişir mi, yakalıycak mı vs. kaygısı oluyor. yumi'nin ömrü malum 24 saatcik. o bakımdan yani yumi çatladığında içerde önceden gönderilmiş hazır askerlerin olması daha mantıklı
sakin ol cnm telaşlanma , yerim seni ben
Kızlarrr bugün aşılamam oldu çok iyi geçtiii heyecanlı bekleyiş başladııı
Umarım pozitifi görürüsün canım bu ay. çok güzel bir duygu aşılamadan sonra sanki hep içinde bebeğin varmış gibi hissediyorsun..
Doktorun 2 gün yatmanı söyledi mi. Bana ilk aşılamamda 2 gün yat sonra normal yaşantına dönebilirsin demişti. Olursa zaten 2 günde olur olmazsa 15 gün yatsanda birşey değişmez demişti.
hayırlısı olur inşallahKızlarrr bugün aşılamam oldu çok iyi geçtiii heyecanlı bekleyiş başladııı
benimkide 24 saat sonra olmuştu 24 yada 36 çok farketmiyo sanırımBenimki neden 24 saa sonra dedi ya kafam çok karıştı. Yarın bir arayıp sorayım bakalım. Aşılama önces gerildim ya. Gerçi güveiotum doktoruma vardır bir bildiği ama yinede takıldım işte
Dr dan dönüyorum, bir göbekten bir kalçadan ilaç verdiler, göbekten olan gonal, kalça ise merional... Pztsi ilk kontrolüm olacakoh oh hadi bakalım, hayırlı olsun yeni döngü uğur getirsin, kasımda aşk yaşıycaz hepimiz inşallahbekliyoruz güzel haberlerini.
ne zmn başlıyorsun yapmaya?Dr dan dönüyorum, bir göbekten bir kalçadan ilaç verdiler, göbekten olan gonal, kalça ise merional... Pztsi ilk kontrolüm olacak
Bugün ilk iğnelerimi oldumne zmn başlıyorsun yapmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?