Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yumurtlama sorunum yok ama ben ılacı tam bıttırmeden qıttım doktora ıkı tane daha vardı ıcınde o zaman baktı hıc yumurta olusmamıs daha dedı yarın qıdıcem bakalım ne dıcek

selam folik topiğine davet etmişsin bende geldim : )ben henüz 2. aşılamayı düşünmüyorum ama senin sonucunu merakla takip etcem hayırlısı olur inşallah :KK46:
hoş geldin cnm :KK19: sağol yanımda olduğun için. hayırlısı inşallah :KK51:

yumurtlama sorunum yok ama ben ılacı tam bıttırmeden qıttım doktora ıkı tane daha vardı ıcınde o zaman baktı hıc yumurta olusmamıs daha dedı yarın qıdıcem bakalım ne dıcek
ilaca rağmen 10 günde yumi oluşmaması ilginç doğrusu, inşallah her şey kontrol altındadır, umarım iyi bir doktorun vardır o_O

bugün klomene başladım arkadaşlar. bugüne kadar hep akşam içmiştim, ilk defa gündüz içiyorum. siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

merhaba kızlar bende bugün adet oldum ve yarın menegon igneye başlıyorum inşallah herşey yolunda gider kasım ortasındada aşılama pozitif sonuç verir inşallah hepimize bol şanslar

kendimi sizlere tanıtayım 11 senelik evliyim 2006 da ilk aşılamayla bir kızım oldu şu anki profildeki kızım işte 2009 senesinde zature sebebiyle vefat etti öyle bir boşluga düştümki kitap yazsam hayatım roman olur vefat ettikten 2 ay sonra aşılama tedavisine başladım 1. aşılamam olmadı ama 2. aşılamada hamile kaldım ve düşük yaptım geride dedik tüp bebege gidelim ankara özel çankaya hastanesinde ilk tüp bebegimizi yaptık 2010 da ve hamile kaldım ve 2011 de dogum yaptır allaha şükür şimdi bir ogluşum var teyzeleri
allahım uzun ömürler versin çocuguma şimdi 3.5 yaşında ve yeniden bebek istiyorum çocuguma kardeş olsun
sizlere tek söyleyecegim var yılmayın bıkmayın direnin bırakmadan usanmadan ben bu halimle başardıysam sizlerde başarrsınız
ben hiç adet olamayanlardanım yumurtalıklarım bu yumurtlama igneleriyle oluyor ama maşalllah diyim güzelde yumurtluyorum
bakalım hayırlı kasımlar diyorum
ve bol bol dua edin herşey dua unutmayın

merhaba kızlar bende bugün adet oldum ve yarın menegon igneye başlıyorum inşallah herşey yolunda gider kasım ortasındada aşılama pozitif sonuç verir inşallah hepimize bol şanslar
hoşgeldin neşe. hikayeni okudum. zor zamanlar geçirmişsin. iyi bir örneksin yolun başında havlu atanlara. başarılarının devamını dilerim :)
iğneye ikinci gün başlamak erken değil mi? hep bu şekilde mi oldu senin? Allah bu uğurda bekleyenlerin, sabredenlerin mükafatını versin tez vakitte hayırlısıyla.

hoşgeldin neşe. hikayeni okudum. zor zamanlar geçirmişsin. iyi bir örneksin yolun başında havlu atanlara. başarılarının devamını dilerim :)
iğneye ikinci gün başlamak erken değil mi? hep bu şekilde mi oldu senin? Allah bu uğurda bekleyenlerin, sabredenlerin mükafatını versin tez vakitte hayırlısıyla.
hoşbulduk canım
evet sizlere güzel bir örnegim 1984 lüyüm ablanızda sayılırım
adetin hep 3. günü yaptırdım ama doktor bu sefer kendisi dedi 2. gün diye gerisini bilemem
menegon igneyi aldık yarın 11 de burada olun dedi
bakalım hayırlısı
allahım bu tedavi yolunda herkese yardımcı olsun

tedavime bugün başlamış olduk allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
bugün adetimin 2. günüydü
menogon 2 toz 1 su vuruldum 4 gün boyunca çarşamba muayeneye çagırdı
ultrasonda bakıp degerlendirme yapacak
herkese bu kasım ayı için şans diliyorum
verecek olan rabbimiz bu yolda doktorlarımızı vesile kılar inşallah

Merhaba arkadaşlar bende aşılama zamanıma geldim bu akşam çatlatma iğnemi vurulduktan sonra Allah'ın izniyle ptesi transferimiz yapılıcak.Ama ben pek rahat değilim sürekli aklımda hamile kalmak bebek sakin olup düşünmemek istiyorum ama olmuyor varmı bi tavsiyesi olan nasıl rahatlayabilirim ben?Hepimizin hakkımızda hayırlısı Allah kimseye annelik duygusunu,evladı aratmasın.Hepimize kolay gelsin...

tedavime bugün başlamış olduk allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
bugün adetimin 2. günüydü
menogon 2 toz 1 su vuruldum 4 gün boyunca çarşamba muayeneye çagırdı
ultrasonda bakıp degerlendirme yapacak
herkese bu kasım ayı için şans diliyorum
verecek olan rabbimiz bu yolda doktorlarımızı vesile kılar inşallah
anladım hayırlısı olsun. senin tedavin bu şekilde oluyor demek ki. ben klomen kullandım hep ve 5. günü başlanıyor içmeye. elimiz boş dönmeyiz umarım Kasım kapısından da :KK68:
(bu arada ben 81'liyim) :KK39:

Merhaba arkadaşlar bende aşılama zamanıma geldim bu akşam çatlatma iğnemi vurulduktan sonra Allah'ın izniyle ptesi transferimiz yapılıcak.Ama ben pek rahat değilim sürekli aklımda hamile kalmak bebek sakin olup düşünmemek istiyorum ama olmuyor varmı bi tavsiyesi olan nasıl rahatlayabilirim ben?Hepimizin hakkımızda hayırlısı Allah kimseye annelik duygusunu,evladı aratmasın.Hepimize kolay gelsin...
amin merveks hoşgeldin, istanbulda mısın? ve aşılamanı devlette mi yaptırıyorsun? yanılmıyorsam bu ilk denemen. heyecanın bana böyle düşündürdü. yani ben de elbette heyecanlanıyorum ama stres anlamında bişey olmuyor. ilkinde de olmadı gerçi :KK64: yapıyla alakalıdır belki :KK48:

amin merveks hoşgeldin, istanbulda mısın? ve aşılamanı devlette mi yaptırıyorsun? yanılmıyorsam bu ilk denemen. heyecanın bana böyle düşündürdü. yani ben de elbette heyecanlanıyorum ama stres anlamında bişey olmuyor. ilkinde de olmadı gerçi :KK64: yapıyla alakalıdır belki :KK48:
Merhaba folik evet ilk aşılamam olucak inşallah 4 sene önce hamileliğim oldu ama sonlandırmak zorunda kaldık 1 senedir normal yollardan denedik olmadı şimdi gebzede anadolu hastanesinde aşılama tedavisine başladık hayırlısı Allahtan diyorum ama kafamdanda atamıyorum bakalım tutucakmı bnm yavrum☺️

Merhaba folik evet ilk aşılamam olucak inşallah 4 sene önce hamileliğim oldu ama sonlandırmak zorunda kaldık 1 senedir normal yollardan denedik olmadı şimdi gebzede anadolu hastanesinde aşılama tedavisine başladık hayırlısı Allahtan diyorum ama kafamdanda atamıyorum bakalım tutucakmı bnm yavrum☺️
İnşallah, çok aratmasın Rabbim. Ben de araştırma hastanesine gidiyorum, denemeler başarısız olursa tüp bebek raporu da alabilirim böylece, diye düşündüm. Yumi geliştirici hangi lacı kullandın? Ve sizde bi engel var mı?

ne yaptın poff son durumun nedir? ne dedi dr?

Back