Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba serap istanbuldamı yaşıyorsun. Hangi doktora gidiyorsun...

Kızzzz yinemiii beraberizzz benimde bu ay temmuzdan sonraki tedavim basladıı
Çarsamba asılamam olacak benimmm bugün 12 de çatlatmayı vuracam

iyi olmuş iyi, sevindim senin adına. her şeyin başı güven. doktoruna güvenmek önemli

Bu kez nolcek bakalım sonuç yine babayı almayakta
geçen sefer ohss oldum diye bu kez dozlar çok az 1 yumurta gelişti
bu defa devlette yapılıyo çok kaybım yok maddi açıdan o yüzden kafa çok rahat

mervecim gözün aydın. önceki aşılamada bana hiiiçbir şey verilmemişti ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır. en zor kısma geldin, kuluçka! geri sayım başlasın müsait olunca tablo yapıcam ilk sayfaya, güzelce takip ederiz oradan

Bu kez nolcek bakalım sonuç yine babayı almayakta
geçen sefer ohss oldum diye bu kez dozlar çok az 1 yumurta gelişti
bu defa devlette yapılıyo çok kaybım yok maddi açıdan o yüzden kafa çok rahat
iyi iyi, ilgisizler belki otomatiğe bağlamışlar her işi ama temkinli ve kurallı oldukları için sakin seyrinde sürüp gidiyor devlette her şey. hayırlısı kuzum. birlikte geri sayım yaparız yine uygun olunca tablo yaparım. bnm de son kontrolüm perşembe gün. belli olur işlemin ne zmn yapılacağı.

inşallah yıldızcım, bnm de son kontrolüm perşembe. hadi bakalım Rabbimin izniyle ikinci aşılamada tutma olayını tasdik etmiş olucaz inşallah olursa

Aynen öyle yaa dosyan önlerinde sistemli özelde bu kadar memnun kalmadım ya çok umudum yok ama en güzel yanı bunu yapıp rapor çıkacak tüpe geçicem hemen

burda 1,5 lt su içmem gerektiği söylendi öbüründe muayene bile etmemişti
sıkışık olmaktan korkuyorum salmaktan :))

Oo seninde yaklaşmış perşembe büyümüş olursa sende ctesi yaptırırsın
sonra heyecanlı bekleyişş

Oo seninde yaklaşmış perşembe büyümüş olursa sende ctesi yaptırırsın
sonra heyecanlı bekleyişş

sen hangi hastaneye başladın fundacım ya ben daha önce de duydum bu su olayını, ama benden böyle bişey istenmedi hiç.

sen hangi hastaneye başladın fundacım ya ben daha önce de duydum bu su olayını, ama benden böyle bişey istenmedi hiç.

Süleymaniye doğum evi canım rapor için başvurdum tüm tetkikler yapıldı sebepsiz raporu aldım ama aşılama 2 kez şart diye bunuda yapıp tüpe geçiyolar zorunlu
ücretsiz olması güzel ve sonrası tüp yapacaklar tutmazsa
bensu olayını ilk kez burda duydum şaşırdım yaa çok bilinçli uzman burası çünkü tüp bebek bölümü var hastaneiçinde

lütfen bunu yapmaktan vazgeçin, rahatsız olmaya başladım. güzel bişey için uğraşıyoruz hepimiz. reklama gerek yok.

Bu bir reklam degildi guzel paylasimlarimiz ve detayli takiplerimiz var gun br gun belirtileriyle merkezleriyle kullandigimiz ilaclarla. Guzel bir listemiz var herkes birbii icin asilama ve test gunleri oncesi dua zincitleri yapiyor ben de burada ayni heyecani yasayan arkadaslarimi davet ediyorum sanirim bu rahatsizlik verecek bir durum degil kaldi ki burda her uye bir cok konuyu takip edebilir oyle degil mi? Sizin de hakkinizda hayirlisi insallah.

lütfen artık burada yazmaktan vazgeçin. çünkü evet rahatsız oldum. net!

aa evet o hastaneyi çok methediyorlar. birkaç arkadaşım gitti oraya, hattâ orada yaptı biri doğumunu. ama bana ters yerde malesef. önceki aşılamanı kabul ediyorlar yani doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…