ben kullandım ama hiç gecikme yapmadı bendeKaç gün kullandın adet gecikmesi yaptımı acabaKızlar aşılamadan sonra progesteron kullanan var mıben kullandim
doktoru aradımnesli ile ırmakumut arkadaşlarımız hadi bakalım hayırlısı
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ırmakumutcum idrar testini yapan senmisin
artık 13-14-15 günler oldugu için idrarda çıkan sonuç doğrudur
bu zamana kadar adet olmadınız ikinize ümitli bakıyorum
allahım hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
rabbim bizi mutlu etti hepinizide mutlu etsin
evet hareket ve sayı düşüklüğü varAnladim tutar insallah arkadasim ama piko oldugunu zannetmiyorum esin tahlil yaptirdimi
evet hareket ve sayı düşüklüğü var ama çok kötü durumda değilAnladim tutar insallah arkadasim ama piko oldugunu zannetmiyorum esin tahlil yaptirdimi
evet hareket ve sayı düşüklüğü var
evet hareket ve sayı düşüklüğü var ama çok kötü durumda değil
ayyy ben farketmeden baya bi aynı cevabı yazmışım :)evet hareket ve sayı düşüklüğü var
evet hareket ve sayı düşüklüğü var ama çok kötü durumda değil
Hadi hayirli olsun canimmm insallahhhKızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyimama perşembe günü kan testine gidicem
İnşallah ya ne biliyim ya
Hadi hayirli olsun canimmm insallahhh
sahi folik nerelerdeYa kizlarrfolik nerelerde?
BEN DEMİŞTİM, Yuppyyy:)))Kızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyimama perşembe günü kan testine gidicem
Kızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyimama perşembe günü kan testine gidicem
İnşallah ya ne biliyim yafazlada sevinmek istemiyorum
sahi folik nerelerde
Kızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyimama perşembe günü kan testine gidicem
evet bitanem bunu ilk sen söylemiştin ama kanda ve ultrasonda görmeden sevinmicemBEN DEMİŞTİM, Yuppyyy:)))
ay çok heyecanlı cnm :)) ne zaman kan verıceksın
5 senedir istiyordum sorun yoktu sadece geç yumurtlamam vardı benim adet düzensizliğim filan vardı ondan dolayı olmuyodu şanslı günü tutturamıyorduk tek sorun bubu arada bi sorun va mıydı cnm ne zamandır bebek istiyodun
Dualarım seninle...içini feratut, bebeğin sana tutyndu canımcım! Allahın izniyle geliyor:)evet bitanem bunu ilk sen söylemiştin ama kanda ve ultrasonda görmeden sevinmicem
İnşallah annemi aradım dedim böyleyken böyle kız kardeşim bapırıyor orda ablaya kan testine git hadi git dedim perşembe gidicemDualarım seninle...içini feratut, bebeğin sana tutyndu canımcım! Allahın izniyle geliyor:)
sağol canım 14 günümilk güzel haber benden canımcok sevindim cnm hayirlosi olsun rabbim bizede mujedeli haber vermeyi nasip etsinallahıma bin şükür hamileyiiiiiiiiiiiim sonuçum 137 çarşamba tekrar yaptırcam rabbim herkeze yaşatsın bu mutluluğu kızımın duaları kabul oldu kardeşini hayırlısıyla rabbim kucağına almamızıda nasip eder inşallah bugun kacinci gunun senin :)
canim oncelikle hayirli olsun ins vardir sorunsuz bi sekilde olur yazdiklarinizi takip ediyorum bende eylulde asi yaptirdim 14 . gunum bendede senin gibi hafif pembe bi akinti geldi sora aksama kadar hic olmadi aksam yine az bi pembe akinti yine bisey yok dedim heral adet olacam die test yapmadim idrarda cok hafif bi ikinci cizgi cikmisti esim yok dedi bende obemsemedim bu kadar belirsiz cikmaz olsa dedim dr aradim test yaptir dedi yine yaptirmadim yerlesmeyse durur akinti dedim ikinci gun aksama dogru cok siddetli agri sanci oldu kanamam basladi adet oluyom dedim ne bu sanci diyom daha ben esim veni dinlemedi zorla acile gittik dr test yapacam dedi yik dedim adet oluyom agri kesici bi igne vurun agrim gecsin dedim yok olmaz asi yaptirmissin test yaptirmamissin kan testi sart ondan sora ilac veririz dediler sora ne goreyim test sonucum 16 beta hcg sok oldum hic beklemiyodum dr hamilesin dusuk riskin var dedi kanaman varsa dedi sora sabah druma gittik ilac verdi bi hafta boyle bekledik 16..27..92. ilerliyodu kan testi kanamam ara ara geliyodu 4 gun sora yine istedi kan testi 92 di eb son 97 yukselmisti dr dedi sagliksiz bi gebelik dusecek dedi ve dustu kendiliginden sana demek istedigim hic zaman kaybetmeden git kan testi yaptir ona gore ilac verir belki risk varsa leken gelmis seninde ben simdi cok pismanim ilk leke geldiginde seningibi yerlesme kanamasiysa durur dedim husrana ugramamak icinde hic test yapmamistim cok pismanim simdi belki leke geldiginde ilaca baslasaydim dusmezdi ucuncu asilamamda tutmustu hic umudum yoktu sende bes senede bulmussun bi an once git onlemini al derim canim ins sorunsuz bi sekilde devam eder5 senedir istiyordum sorun yoktu sadece geç yumurtlamam vardı benim adet düzensizliğim filan vardı ondan dolayı olmuyodu şanslı günü tutturamıyorduk tek sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?