yaa, ne diyim bilemedim. kendini sen bilirsin yine en iyi tabi ama... sağlık olsun. dur bakalım gelmedik regliden ümit kesilmezHayir tekrarlamadim adet olmayi bekliyorum belkide supriz de yapabikir bilmiyorum ama bence adet olacagim öyle hissediyorum
çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum ve günler aksın gitsin istiyorumçalışıyor musun? nasıl geçiyor günler?
doktorlara göre 15 dakika yeterliymiş. olacağı varsa 2 dakikada da oluyor. olmayacaksa sabaha kadar yatsan da olmuyor. gerektiği kadar o pozisyonda kalmışsın bence. takma kafanı buna deriminşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım ben de hiç ağrı sancı hissetmedim ama felaket gaz sancısı oldu bir de idrara sıkışık yaptı doktorum 15 dk zor yattım dayanamadım şu an ki korkum yatamadım erkenden kalktım diye acaba kalmamalımıydım pişmanlık duyuyorum
ahhah bilirim o duyguyuçalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum ve günler aksın gitsin istiyorumçok heyecanlıyım
böyle şeyler duymak iyi geliyor çok teşekkür ederimdoktorlara göre 15 dakika yeterliymiş. olacağı varsa 2 dakikada da oluyor. olmayacaksa sabaha kadar yatsan da olmuyor. gerektiği kadar o pozisyonda kalmışsın bence. takma kafanı buna derimher şey yeni başlıyor.
Benide sıkışık yaptılar, yarım saat yattım ben, tabi zor dayandım, kalktım çatlayacaktım sonrasındada gaz beni mahvetti, bugünde hafif hafif gaz vardı amaöle kadık sancısı falan olmadı, bu gaz neyin mesi bilemedim ama:) sanada progesteron verdilermi?inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım ben de hiç ağrı sancı hissetmedim ama felaket gaz sancısı oldu bir de idrara sıkışık yaptı doktorum 15 dk zor yattım dayanamadım şu an ki korkum yatamadım erkenden kalktım diye acaba kalmamalımıydım pişmanlık duyuyorum
Sağol tatlım hepmizin sonu iyi olsun inşallahoh oh iyi yapıyorsun maşallah, sonu güzel olur inşallah
yok progestan vermedi endometrium ince onun için estrofem kullanıyorum birde folbiol kullanıyorum.Benide sıkışık yaptılar, yarım saat yattım ben, tabi zor dayandım, kalktım çatlayacaktım sonrasındada gaz beni mahvetti, bugünde hafif hafif gaz vardı amaöle kadık sancısı falan olmadı, bu gaz neyin mesi bilemedim ama:) sanada progesteron verdilermi?
Anladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninleyok progestan vermedi endometrium ince onun için estrofem kullanıyorum birde folbiol kullanıyorum.
29.11.2014 tarihine denk geliyor ama ben erken gebelik testi alıp baksam mı diyorumAnladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninlebana gün aşırı da ilişki önerdiler bu hafta için
Anladım canım, ne zaman test yapacaksın birlikte bekleyeceğiz galba seninlebana gün aşırı da ilişki önerdiler bu hafta için
İnşallah canım, umarım güzel haberler alırız, bende 30 unda yaptırıcam tab daha erken tegl olmazsam[/QUOTE29.11.2014 tarihine denk geliyor ama ben erken gebelik testi alıp baksam mı diyorumama hep hayal kırıklığı yaşadığım için korkuyorum doğrusu .Bana da aşılama yaptıgı ilk gece ve sonraki gece ilişki önerdi inşallah ikimiz ve diğer arkadaşlarımız da güzel sonuçlar alır
Haberleşelim inaşllah...İnşallah canım, umarım güzel haberler alırız, bende 30 unda yaptırıcam tab daha erken tegl olmazsam[/QUOTE
Regl olmayalım hamiş olalıminşallah haber bekliyorum
benim son adetim 4 kasımdı 17 sinde aşılama oldum :) bakalım artık nasıl olucak bilmiyorum ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey Rabbim herkesin dualarını kabul etsin :)oh oh maşallah, bu aşılar bebişe dönsün innnnşalllaaah, hayırlı olsun cnm hoşgeldinsen de bilgilerini paylaşırsan ekleyeyim tabloya.
o neden bilmiyorum bende de oldu ya :)Canım gayet iyiym, hiç ağrım sızım olmadı işlem esnasındada, birtek gaz sancım oldu dün çok kötüydüm, bugn ara ara gazım oldu onun dışında pek birşey hissetmiyorum, dinleniyorum
Merhaba arkadaşım, yaptıran tüm arkadaşlar nerdeysr olduğunu söylüyor:)) enteresan ama yemek yediğim anda başlıyor şişlik..,o neden bilmiyorum bende de oldu ya :)
Nesli senle aynı gün aşılanmışız:) hadi hayırlısı:)o neden bilmiyorum bende de oldu ya :)
canım vardır rabbimin bir bildiği dilerim bu adetinden sonra olurAdet oldummm
Merhaba arkadaşım, yaptıran tüm arkadaşlar nerdeysr olduğunu söylüyor:)) enteresan ama yemek yediğim anda başlıyor şişlik..,
aminnn cnm amin.benim son adetim 4 kasımdı 17 sinde aşılama oldum :) bakalım artık nasıl olucak bilmiyorum ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey Rabbim herkesin dualarını kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?