- 25 Ekim 2009
- 4.464
- 573
- 43
- Konu Sahibi izmirlipinar
kızlar resimlerimi albümüme ekledim bakabilirsiniz.
öptümmmm
öptümmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın millttt
shewalla, gerçekten de çok güzel resimler.
gelinliğini neden bu kadar sade istedin biraz daha işlemeli olabilirdi.
ama bindallıya bittim yanii süper ötesiiii
bizim diğer kızlar, nerelerdesinizzz
Kızlar selammmmm. Geçmiş bayramınızı kutlarım hepinizin. Bi yerlerde internet bulabildikçe giriyorum ancak kadınlar kulübüne daha hala evde net yok ne yazık ki. Nasıl gidiyor evli çiftler memnun musunuz hayattan (benimki de soru mu yani şimdi ) biz çok iyiyiz valla, eşimin iş durumu dışında. Şu anda bir işi yok ve bu canını çok fena sıkıyor. Umarım bir an önce bulur.
aok1986 valla gelinlik süper çok beğendim çok yakışmış sana
en kısa zamanda iş durumunu da hallederisiniz inşallah. bizim de borçlar biraz fazla nasıl ödücez diye sıkıntı yapıyoruz ama onun haricinde herşeyyy çok güzell, çok memnunum herşeyden. KAYINVALDEM dışında
Bizde nüfuslarımızı değiştirmedik ama ben dün bankaya gittim para çekmek için, nüfus istediler dedim yanımda ama evlendiğim için yenisini çıkartmadım.
hiç sorun değil dediler, önemli olan TC numarasıdır.
bizim gelinler evlendikten sonra daha faal olmuş maşallahBende herşey gayet güzel Sadece çalıştığım için zorlanıyorum işleri yetiştirmekte...Zamanla alışmayı umut ediyorum.akşam eve gidince veya iş yerinde kafamın rahat olmasını özledim..Ama şimdi düşünüyorum gidince şunu yapcam bunu yapcam diye vakitte kalmıyor kocamla zaman geçirmeye:26:Ama herkese tavsiye ederim evliliği kimsenin gözü korkmasın..İzmirlipınarcım Allah yardımcın olsun gözünü açıp kapatıncaya kadar geçicek herşey,aylardır hazırlanıyordum bu kadar mı yani diyeceksin..Hep güzel şeyleri hatırlayacaksın..Ben çok eğlendim düğünümde darısı evlenecek olanlara inşallah...
Benim nikahım 20.10.2010daydı nüfus cüzdanımızı yeni değiştirdik bi sıkıntı olmadı.Ama bir an önce değiştirin derim millete açıklama yapmak zorunda kalmazsnız soyisim yüzünden
mervecim insan herşey iyi olsun düzenli olsun istiyor.
ondan dolayı bir huzursuzluk oluyor. acaba o his mi sende ki de.
benim eşim titiz değil ama anlattığın ruh hali bende de var.
sürekli kendimi tetikte hissediyorum.
zamanla oturur heralde canım bişeyler ne dersin.
yeni yaşama alışmak hemen olmayacak sanırım.
ben de kendimi yorgun ve stresli hissediyorum ev işleri ve yemekten dolayı.
bunaltmamaya çalış canım kendini.
sakin ol olduğu kadar.
kaçta evde oluyorsun canım.
haftasonu çalışıyor musun
ben 22 gün nasıl geçti anlamadım.
zaman çook hızlı geçiyor
buda yoruyor sanırım
burda dertleşelim rahatlayalım. ne dersin?