- Konu Sahibi izmirlipinar
-
nişanda küçük bir set takılmıştı annesi şimdilik bunu takalım dedi
düğünde bidaha bşey alırlarmı bilmiyorum
zaten benim istediğim gibi set yok
ben daha gözterişli bişi istiorum :)
arkadaşlar yaa konuya direk dalıyorum kusura bakmayın muhabbet ediyodunuz ama :kedi:
bi şey sormam lazım acil bilmiyorumkismile
Bu gün nikah işlemlerini başlatıyoruz da, ben kızlık soyismimi değiştirmek istemiyorum, yani eşimin soyismiyle beraber 2 soyisim kullanıcam, arkadaşın dediğine göre belediye ye başvurduğunda bu durumu anlatıp onlar sana dilekçe kağıdı veriyolarmış sende imzalıyomuşsun.
Bu konuda başka bilgisi olan var mı acaba ?
arkadaşlar yaa konuya direk dalıyorum kusura bakmayın muhabbet ediyodunuz ama :kedi:
bi şey sormam lazım acil bilmiyorumkismile
Bu gün nikah işlemlerini başlatıyoruz da, ben kızlık soyismimi değiştirmek istemiyorum, yani eşimin soyismiyle beraber 2 soyisim kullanıcam, arkadaşın dediğine göre belediye ye başvurduğunda bu durumu anlatıp onlar sana dilekçe kağıdı veriyolarmış sende imzalıyomuşsun.
Bu konuda başka bilgisi olan var mı acaba ?
oskecim 4.yü bende çok beğendim ...ben çok abartılı şeleri sevmem ama bu süper bişi
kızlar gene yardıma çok acil ihtiyacım var,
nişanlım zaten bu soyismi olayına karşıydı zar zor ikna edebilmiştim,
belediye de nikah işlemlerini yapan bayana söyledim, tamam dedi, o dilekçeyi ben hazırlıcam yarın size vericem dedi,
sorun nişanlım şimdi önce kendi soyismi,ondan sonra benim soyismim olursa kabul ediyo,
önce hangi soyisim yazılır, çok üzgünüm yaaa
canım önce senin soyismin sonra eşininki yazılır ki buda değişmez kural böyledir..bukadar sorun etcek ne var ben anlamadım ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?