- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi izmirlipinar
-
kızlar selam
herşey yolunda gitsin, havalar güzel olsunnn
benimde ufak ufak tamamlanıyor. evim yerleşiyor.
gelinler yine koşturuyor sanırım:))
benim herşeyim tamamlandı gibi arkadaşlar.dün 2. gelinlik provam vardı..çok güzel olmuş.çok beğendim.bugünde gidip fotoğrafçıyla bir kuaförle görüşcem.KOLAY GELSİN BANADA SİZEDEvereliniortak
kızlar biz de ufak tefek çeyizleri, eşyaları taşımaya başlıyoruz bu hafta, öyle topluca götürmek istemedik. parça parça götürünce ütüsünü, temizliğini de yavaş yavaş yaparız.
kolay gelsin.bu arada birsey sormak istiyorum.yıkanıp ütülenecekleri yeni evdemi annenizin evinde mi yapacaksınz kızlar.ben yeni evde yapalım diyorum nasıl olur sizce.sonra paketlenip giderken yaptıgın ütüde yıkamada boşa gidebilir diye düşündüm.sizde anne evinde çeyiz serme varmı bilmiyorum ama ablamda olmuştu ama ben yapmıyacağım.paketli götürüp kendi evimde yıkayıp ütüleyelim diyorum
kolay gelsin.bu arada birsey sormak istiyorum.yıkanıp ütülenecekleri yeni evdemi annenizin evinde mi yapacaksınz kızlar.ben yeni evde yapalım diyorum nasıl olur sizce.sonra paketlenip giderken yaptıgın ütüde yıkamada boşa gidebilir diye düşündüm.sizde anne evinde çeyiz serme varmı bilmiyorum ama ablamda olmuştu ama ben yapmıyacağım.paketli götürüp kendi evimde yıkayıp ütüleyelim diyorum
giyimolog gelnliğin nasıl fotoğrafı varmıı
canım inanırmısın hiç çekmedim fotoğrafını benden başkada kimse göremedi gelinliğimi ne nişanlım nede ailemden biri herkese süpriz olsun istiyorum.... sadeliği gelinliğimade yansıttım..aslında tam bi sonbahar gelinliği ..kırık beyaz, kolları dantel dirsekte bitiyor,azcık göğüs ve omuz dekolteli...
bu arada mutfağa perde beğenmekte çok zorlandım kızlar bir fikir verir misiniz bana?? Mutfağım beyaz mürdüm. Perdeyi stor yaptıracağım. O da mor tonu olursa çok boğacak mutfağı gibi geliyor bana, çok da geniş bir mutfak değil zaten. Ne renk yaptırsam mor ve beyaza uyumlu olur sizce? Nişanlım şöyle canlı renkler olsun diyor sarı turuncu falan uyar mı sizce yaa???
kızlar selam, kolay gelsin telaşlarınız
oskecim düğün günün için hayırlısı olsun. senin için ne güzel olacaksa o olsun canım
cenım ya arkadaşlar gerçi benzer fikirlerini yazmışlar ama bencede boğar o renk mutfağını.kar beyaz değilde kırık beyaz hem daha ferah hemde daha uyumlu olur kanısındayımbu arada mutfağa perde beğenmekte çok zorlandım kızlar bir fikir verir misiniz bana?? Mutfağım beyaz mürdüm. Perdeyi stor yaptıracağım. O da mor tonu olursa çok boğacak mutfağı gibi geliyor bana, çok da geniş bir mutfak değil zaten. Ne renk yaptırsam mor ve beyaza uyumlu olur sizce? Nişanlım şöyle canlı renkler olsun diyor sarı turuncu falan uyar mı sizce yaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?