Kasıkta batma hissi nasıl bir his ?

Sedayg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
528
103
33
Kızlaaaarrrr merhabalarrr... :) bu başlığı daha çok tecrübe etmiş anne ve anne adaylarının fikrini almak için açtım. Bende bir çoğunuz gibi gebelik istiyorum ve bu doğrultuda yaklaşık 4 aydır klomen artı çatlatma ignemi oluyorum. Şimdiye kadar nasip olmadı maalesef. Bu ayın 10'unda son kez çatlatma ignemi oldum ve ayın 11i akşam 36. Saatte birliktelik oldu. (doktorum bu şekilde önerdiği için) şimdi... Biliyorum hemen hemen hepimiz her ay bazı belirtiler yaşayıp acaba hamile miyiz diye düşünüyoruz bu belirtilerin bir çoğu psikolojik de olabiliyor. Fakat ben birliktelik olduğu akşamın ertesi günü tam sol tarafımda yumurtalığımda gün içinde 2-3 kez anı ve anlık yanma hissi yaşadım sanki biri biber degdirdi ve çekti hemen. Açıkçası çok yerde denk geldim hamiş olanlarin bir çoğu kasıkta batma hissini hissediyor. Fakat ben batmanın nasıl bir his olduğunu bilmiyorum ve bu ay ilk defa yaşadığım bu şey acaba batma dedikleri şey bu mu diye düşünmeme sebep oldu tecrübeleriniz ile beni de aydınlatırsanız çoookkk mutlu olurum. Herkese şimdiden teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı ne ise o şekilde verir inşallah

Bu ay nasip olmuştur inş hayırlısıyla canım. Cevap versin yaşayanlar da ben de merak ettim

Bu ay nasip olmuştur inş hayırlısıyla canım. Cevap versin yaşayanlar da ben de merak ettim
İnşallah hayirlisi ile sende mi beklemedesin ? Bilmiyorum ama bu hissi kime sorduysam doğrudan tarif edemediler. Ben de yukarıda yazdığım şeyi ilk defa yaşadığım için bu mu acaba dedim de.. o günden sonra maalesef hiçbir belirtim olmadı. Umutsuzum yani bu ay da

Ben iğne olmadım şuan doğal yolları deniyoruz ama yanlış belirtiler, silik testler sonucu yine de hamilelik yok. Hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aylara bakacağız

Bunu bende merak ediyorum dün gece yumurtlama üstünde ve svun geçti gece bacağıma garı saplandı 10-15sn sürdü bı an acaba dedim herşeyi hamililige yoruyorz

Ben iğne olmadım şuan doğal yolları deniyoruz ama yanlış belirtiler, silik testler sonucu yine de hamilelik yok. Hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aylara bakacağız
Anlıyorum kuzum. Bakalım bu ay olmazsa ben de 1 ay ara verecem sanırım ramazan geliyor oruç için :) bat ayın 25i... Ama dediğim gibi belirti yok maalesef o yüzden umutlanamıyorum :)

Bunu bende merak ediyorum dün gece yumurtlama üstünde ve svun geçti gece bacağıma garı saplandı 10-15sn sürdü bı an acaba dedim herşeyi hamililige yoruyorz
Ah ah yaşayan biri yok ki bizi aydınlatsın yani öyle anlık iğne batması hissi mi... Yoksa benim yaşadığım gibi anlık böyle sanki biri biber degdirdi de çekti hemen öyle bir his mi bilmiyorum :)

Ah ah yaşayan biri yok ki bizi aydınlatsın yani öyle anlık iğne batması hissi mi... Yoksa benim yaşadığım gibi anlık böyle sanki biri biber degdirdi de çekti hemen öyle bir his mi bilmiyorum :)
Valla canım kasigima ağrı girmedi benim bacakta oldu ama burda öyle şeyler yazıyorlar ki her an ağrı var gibi anlatıyorlar benim anlikti açıkçası

Anlıyorum kuzum. Bakalım bu ay olmazsa ben de 1 ay ara verecem sanırım ramazan geliyor oruç için :) bat ayın 25i... Ama dediğim gibi belirti yok maalesef o yüzden umutlanamıyorum :)
Belirtisiz de çok insan var ve zaten beklentide olmak biraz yorucu. Günü gelince bakmak en iyisi aslında da insan bekleyemiyor ki

Valla canım kasigima ağrı girmedi benim bacakta oldu ama burda öyle şeyler yazıyorlar ki her an ağrı var gibi anlatıyorlar benim anlikti açıkçası
Evet.. özellikle herkes diyor ki adet olacakmis gibi hissettim. Ben adet olana kadar da adet ağrısı çekmem misal kafamda deli sorular ..

Evet.. özellikle herkes diyor ki adet olacakmis gibi hissettim. Ben adet olana kadar da adet ağrısı çekmem misal kafamda deli sorular ..
Bende adet sancısı çekmem o yüzden diyorum hamilelikte nasıl olacak acaba bide bu ay kimyasal yasadim bır hafta adet gecikmesiyle sonlandı

Belirtisiz de çok insan var ve zaten beklentide olmak biraz yorucu. Günü gelince bakmak en iyisi aslında da insan bekleyemiyor ki
Kesinlikle.. geçen aylarda öyle şeyler yaşadım ki özellikle hiç aklımdan çıkmaz bir kez hep midem yandı her gün elimde süt vardı. En çok o zaman umutlanmistim boş çıktı. O günden beri de umutlanmak istemiyorum ama bu yukarıda yazdığım şeyi ilk defa yaşadım ve bu batma denilen şey nasılmış çok merak ettim

Bende adet sancısı çekmem o yüzden diyorum hamilelikte nasıl olacak acaba bide bu ay kimyasal yasadim bır hafta adet gecikmesiyle sonlandı
Çok çok geçmiş olsun. Peki doktor birşey dedi mi bununla alakalı neyden kaynaklı kimyasal olmuş ?

Ay aynen baş dönmesi halsizlik, hekres sana ne olmuş hamile misin hamile nazı var sende dedi durdu. Bi türlü adet olamadım hamile öiyim anlayamadım. İlaç verdi doktor bi iki güne adet olmam lazım bakalım. Şu ansa tüm belirtiler geçti hiç hamile gibi hissetmiyorım. Silik testler negatif testlere döndü ne yaşadım acaba ben bsbsjsjs bilen varsa bana da söylesin

Çok çok geçmiş olsun. Peki doktor birşey dedi mi bununla alakalı neyden kaynaklı kimyasal olmuş ?
Her kadında olabiliyormuş eğer tekrarlandirsa sıkıntı olabilirmis ben adetim iki gün geçince test yaptım yani erkenden yapmamıştım ama sagliksizmis demek napalim

Yaa inşallah hepimize en hayırlı şekilde nasip olur

Her kadında olabiliyormuş eğer tekrarlandirsa sıkıntı olabilirmis ben adetim iki gün geçince test yaptım yani erkenden yapmamıştım ama sagliksizmis demek napalim
Doğru...benim bir arkadaşıma da doktor öyle demişti hatta çoğu kadın hamile olduğunu bile anlamadan bunu yaşıyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…