Bu ay nasip olmuştur inş hayırlısıyla canım. Cevap versin yaşayanlar da ben de merak ettim
İnşallah hayirlisi ileBu ay nasip olmuştur inş hayırlısıyla canım. Cevap versin yaşayanlar da ben de merak ettim
Ben iğne olmadım şuan doğal yolları deniyoruz ama yanlış belirtiler, silik testler sonucu yine de hamilelik yok. Hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aylara bakacağızİnşallah hayirlisi ilesende mi beklemedesin ? Bilmiyorum ama bu hissi kime sorduysam doğrudan tarif edemediler. Ben de yukarıda yazdığım şeyi ilk defa yaşadığım için bu mu acaba dedim de.. o günden sonra maalesef hiçbir belirtim olmadı. Umutsuzum yani bu ay da
Anlıyorum kuzum. Bakalım bu ay olmazsa ben de 1 ay ara verecem sanırım ramazan geliyor oruç için :) bat ayın 25i... Ama dediğim gibi belirti yok maalesef o yüzden umutlanamıyorum :)Ben iğne olmadım şuan doğal yolları deniyoruz ama yanlış belirtiler, silik testler sonucu yine de hamilelik yok. Hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aylara bakacağız
Ah ah yaşayan biri yok ki bizi aydınlatsınBunu bende merak ediyorum dün gece yumurtlama üstünde ve svun geçti gece bacağıma garı saplandı 10-15sn sürdü bı an acaba dedim herşeyi hamililige yoruyorz
Valla canım kasigima ağrı girmedi benim bacakta oldu ama burda öyle şeyler yazıyorlar ki her an ağrı var gibi anlatıyorlar benim anlikti açıkçasıAh ah yaşayan biri yok ki bizi aydınlatsınyani öyle anlık iğne batması hissi mi... Yoksa benim yaşadığım gibi anlık böyle sanki biri biber degdirdi de çekti hemen öyle bir his mi bilmiyorum :)
Belirtisiz de çok insan var ve zaten beklentide olmak biraz yorucu. Günü gelince bakmak en iyisi aslında da insan bekleyemiyor kiAnlıyorum kuzum. Bakalım bu ay olmazsa ben de 1 ay ara verecem sanırım ramazan geliyor oruç için :) bat ayın 25i... Ama dediğim gibi belirti yok maalesef o yüzden umutlanamıyorum :)
Evet.. özellikle herkes diyor ki adet olacakmis gibi hissettim. Ben adet olana kadar da adet ağrısı çekmem misalValla canım kasigima ağrı girmedi benim bacakta oldu ama burda öyle şeyler yazıyorlar ki her an ağrı var gibi anlatıyorlar benim anlikti açıkçası
Belirtisiz de çok insan var ve zaten beklentide olmak biraz yorucu. Günü gelince bakmak en iyisi aslında da insan bekleyemiyor ki
Bende adet sancısı çekmem o yüzden diyorum hamilelikte nasıl olacak acaba bide bu ay kimyasal yasadim bır hafta adet gecikmesiyle sonlandıEvet.. özellikle herkes diyor ki adet olacakmis gibi hissettim. Ben adet olana kadar da adet ağrısı çekmem misalkafamda deli sorular ..
Kesinlikle.. geçen aylarda öyle şeyler yaşadım ki özellikle hiç aklımdan çıkmaz bir kez hep midem yandı her gün elimde süt vardı. En çok o zaman umutlanmistim boş çıktı. O günden beri de umutlanmak istemiyorum ama bu yukarıda yazdığım şeyi ilk defa yaşadım ve bu batma denilen şey nasılmış çok merak ettimBelirtisiz de çok insan var ve zaten beklentide olmak biraz yorucu. Günü gelince bakmak en iyisi aslında da insan bekleyemiyor ki
Çok çok geçmiş olsun. Peki doktor birşey dedi mi bununla alakalı neyden kaynaklı kimyasal olmuş ?Bende adet sancısı çekmem o yüzden diyorum hamilelikte nasıl olacak acaba bide bu ay kimyasal yasadim bır hafta adet gecikmesiyle sonlandı
Ay aynen baş dönmesi halsizlik, hekres sana ne olmuş hamile misin hamile nazı var sende dedi durdu. Bi türlü adet olamadım hamile öiyim anlayamadım. İlaç verdi doktor bi iki güne adet olmam lazım bakalım. Şu ansa tüm belirtiler geçti hiç hamile gibi hissetmiyorım. Silik testler negatif testlere döndü ne yaşadım acaba ben bsbsjsjs bilen varsa bana da söylesinKesinlikle.. geçen aylarda öyle şeyler yaşadım ki özellikle hiç aklımdan çıkmaz bir kez hep midem yandı her gün elimde süt vardı. En çok o zaman umutlanmistim boş çıktı. O günden beri de umutlanmak istemiyorum ama bu yukarıda yazdığım şeyi ilk defa yaşadım ve bu batma denilen şey nasılmış çok merak ettim
Her kadında olabiliyormuş eğer tekrarlandirsa sıkıntı olabilirmis ben adetim iki gün geçince test yaptım yani erkenden yapmamıştım ama sagliksizmis demek napalimÇok çok geçmiş olsun. Peki doktor birşey dedi mi bununla alakalı neyden kaynaklı kimyasal olmuş ?
Yaa inşallah hepimize en hayırlı şekilde nasip olurAy aynen baş dönmesi halsizlik, hekres sana ne olmuş hamile misin hamile nazı var sende dedi durdu. Bi türlü adet olamadım hamile öiyim anlayamadım. İlaç verdi doktor bi iki güne adet olmam lazım bakalım. Şu ansa tüm belirtiler geçti hiç hamile gibi hissetmiyorım. Silik testler negatif testlere döndü ne yaşadım acaba ben bsbsjsjs bilen varsa bana da söylesin
Doğru...benim bir arkadaşıma da doktor öyle demişti hatta çoğu kadın hamile olduğunu bile anlamadan bunu yaşıyor demişti.Her kadında olabiliyormuş eğer tekrarlandirsa sıkıntı olabilirmis ben adetim iki gün geçince test yaptım yani erkenden yapmamıştım ama sagliksizmis demek napalim
Aynen öyle çoğu kişi hemen hamile kalabiliyormusDoğru...benim bir arkadaşıma da doktor öyle demişti hatta çoğu kadın hamile olduğunu bile anlamadan bunu yaşıyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?