Kasıklarda atma..

canım 4 mayısta yapmışım not defterime naktım son adet tarihimi 2 gün gecti ama ben amerikadayım burda erken gösteren testler var türkiyedede var fakat biraz pahalı sanırım amaşöyşe bsey oldu 5 mayısta 1 gün sonra normal 1 dolara bi test aldk onda yaptım yne hamile cıktı ama türkiyede eczanelerde 3 4 liraya var satılan testler inan bilmyrum onlar ne kadar doğru pek güvenilir değil sen kan vericesen ilişkiden 14 15 gün sonra kan testi ver kesin cıkar diye düşünüyorum :) ve gece gündüz farklı oyüzden yazdığımda gec oluyo hep kusura bakma

karbonat nasıl oluyor canım ya merak ettim bak

Eşimle son birlikte olduğum nisan 25 olsa şimdiye çıkması lazımdı bence .. Günümde gecikti şimdi ama sadece birgün kist çıkacak herhalde yine 35 günüde beklemem lazım gitsem doktor 35. günde olmazsan gel diyecek.. Belkide sabah olacam aman arada kaldım çok zor ya

Ocakta sütün içine idrar koyup ekşiyormu ekşimiyormu diye bakanlar varmış midemi kaldırmayan tek yöntemdi karbonat dayanamadım denedim :)

kuzum benimde 3 hazirandı ama elim varmıyor testlere eşimde dur bakalım bekle biraz daha dedi çatlıoyrum meraktan:18::18::18::18::18::18::18: benimde sol kasıkda var o batmalar bide göğüslerim çok şiş ve acıyor bakalım Rabbim hayırlısını versin

Benim bildiğim karbonatı koydunmu böyle gazozu bardağa koymuş gibi köpürüyormuş. İdrarı bardağa koymayı duymamıştım bacım onuda yapam ben hele bu akşam..Şimdi kasık kramplarım arttı bugün olmam lazımdı olmadım ama çok saçma ya 25 nisan son birleşme ve üzerine 13 mayısta reglide gördüm muhtemel değil ee testide yaptımda şimdi birde geciktim sayy ohhooo bebek değil kist yine o :)

Eşinde ne sakin adammış :) Kızz ben yapmıyım testi dedimde benimki surat yaptı. Yap varsa öğrenelim diye.. Sırf o istiyor diye test aldım yaptım negatif :)

Benimki gaz sancısı herhalde :) Bebek var kıpırtısına uyandım çok iddialı oldu bu laf benden bu ay :) Yalancı çobana döndüm yaa ..

Kasık kramplarım hala devam ediyor hala iştahlıyım memelerim acıyor. Günümde geçti neyse yarında olmazsam ertesi sabah patlatırım bir test daha ama senin bu kadar belirtin varsa hemen yap derim :)

Benim ilk gebeliğimde bir yiyordum daha regli geçmeden eşimede dedim ben bu kadar yemeye ya gebeyim yada ayıyım :) İki gün gecikmeyle test yaptım çıkmıştı ..

işte oda hayal kırıklığı olmasın diye istemiyor heralde benimde içim içimi yiyorda yarın yapayım dedim dursun dedi işte göğüslerinde varmıydı hassasiyet canım senin o zaman ilkinde fazlada ümitlenmek istemiyom işte böyle hamileyim diye düşününcede gelmiyor olabilir

Çok zaman oldu cnm oğlum 5,5 yaşında memeleri hatırlamıyorum. Ama diyelim senin gibi 3 haziransa reglim 5 haziranda yaptım. Babalar günüydü çok iyi hatırlarım oda yine eşimin ısrarıyla yapmıştım. Çıkmıştı. Ama tek şimdi hatırladığım iştah açıklığım.

Senin varmı bebişin kaçıncı ay denemen? Problemin varmı bende polikistikover var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…