- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
-
- Konu Sahibi catlamismisir
inşllah canım benımde aynısı cok sıkıkla degıl ama ara ara oluyor yumurtalarının çalıştıgı anlamındayımıs sordum doktora herseyın hayırlısı bat: 12Kızlar yumurtlama donemi sıralarında boyle kasıklarında nabız gibi atma yaşayan var mı? Döllenmenin habercisi olabilir mi? 2-3 gundur boyle atma var ve uyumak istiyorum hep. Bat:11 Haziran
Allah'ım inşallah bebeğim olacağı müjdesini yaşatır bize de..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşllah canım benımde aynısı cok sıkıkla degıl ama ara ara oluyor yumurtalarının çalıştıgı anlamındayımıs sordum doktora herseyın hayırlısı bat: 12
bu arada test ne zman yapılmalı sence dogru sonuc alabılmek ıcın
Kızlar yumurtlama donemi sıralarında boyle kasıklarında nabız gibi atma yaşayan var mı? Döllenmenin habercisi olabilir mi? 2-3 gundur boyle atma var ve uyumak istiyorum hep. Bat:11 Haziran
Allah'ım inşallah bebeğim olacağı müjdesini yaşatır bize de..
benım adetıme 9 gün var eczaneden alsam cıkmaz dıme daha of ya ne streslı ya senınle hemen hemen aynı zmanda ögrenıcezz hamıle kalıp kalmadıgımızıBenim de ara ara oluyo �� inşallah hayırlısı canım hepimiz icin.
Canım ben 1 gebelik geçirdim 25-26 Eylül'de dollenmis olabileceğini düşünüyordum o zamanlar. Dayanamadım 7 Ekim de test yaptım belli belirsiz çizgi vardı sonra tekrarlamıştım yavas yavas belirdi 9 Ekim daha belirgindi 10 Ekim'de de kan tahlili yaptırmıştım. yani hep burdan yola çıkıyorum kendim icin de. Iliskiden yaklaşık 2 hafta sonra öğrenmişim. 12 Ekim'di bat im. Yani adetten once de ogrenilebiliyor ama tabi beklemek en güzeli hayal kırıklığına uğrayp stres yapmaktansa.
Pek cok konuşmuşum. Ben bu bebeğimi kaybettim zorunlu kurtaj oldum Kasım'da. Simdi yeniden istiyoruz. Umarım gebelik belirtisidir bu yaşadığımız.
Sonuc olarak canım adetten 5 gun evvel de öğrenebilirsin. Adet gunun geçince de tercih sana kalmış. Ben en azından günümü bekliyorum. Ama kan tahlili bildigim kadarıyla döllenme olduktan 10 gun sonra cikiyor. Gebelik varsa her turku deger artısı gözleniyor cunku. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ..
adet günü geçmişsse test yap benceBende de şu aralar var bu durum ..
BAT 5 Haziran Benim durum çok karışıkEşim geldi yurtdışından nisan 11'de klomen kullanmış günüde hesaplamıştık. Beklenen adet nisan 26'dı 20 nisanda oldum eşim yanımdayken tam reglide denmez bir gün kanadım bir gün kanamadım falan sonra yine kanadım. Regliden sonra 2 3 gün temizdim değerlendirdik. Eşim gitti 13 Mayıs regli oldum. Şimdi yaklaşık 1 hafta on gündür acayip iştah açıklığım var. Sürekli uykum var. Kasıklarımda batma var. Hatt geçen karnımın kıpırtısına uyandım :) Eşimede dün akşam söylemiş bulundum bende böyle böyle belirtiler var üzerinemi gördüm diye oda bir telaşlandı. Test al yap hemen diye bugün alıcamda yarın sabah yapıcam..
Adım yalancı çobana çıkacak yaİnsan eşi burdayken regli olup birde regliden hemen 2 3 gün sonra gebe kalıp birde üzerine adet görmüşken gebe olabilirmiki. Yine benim annelik hormonları tavan yaptı herhalde kuruyorumda kuruyorum
benım adetıme 9 gün var eczaneden alsam cıkmaz dıme daha of ya ne streslı ya senınle hemen hemen aynı zmanda ögrenıcezz hamıle kalıp kalmadıgımızı12 hazırandan 2 gun sonra yapmaya dusunuyorum hatta doktor bı hafta daha gecsın dedı 19 hazıranda kan testı ıstedı
Bende de şu aralar var bu durum ..
BAT 5 Haziran Benim durum çok karışıkEşim geldi yurtdışından nisan 11'de klomen kullanmış günüde hesaplamıştık. Beklenen adet nisan 26'dı 20 nisanda oldum eşim yanımdayken tam reglide denmez bir gün kanadım bir gün kanamadım falan sonra yine kanadım. Regliden sonra 2 3 gün temizdim değerlendirdik. Eşim gitti 13 Mayıs regli oldum. Şimdi yaklaşık 1 hafta on gündür acayip iştah açıklığım var. Sürekli uykum var. Kasıklarımda batma var. Hatt geçen karnımın kıpırtısına uyandım :) Eşimede dün akşam söylemiş bulundum bende böyle böyle belirtiler var üzerinemi gördüm diye oda bir telaşlandı. Test al yap hemen diye bugün alıcamda yarın sabah yapıcam..
Adım yalancı çobana çıkacak yaİnsan eşi burdayken regli olup birde regliden hemen 2 3 gün sonra gebe kalıp birde üzerine adet görmüşken gebe olabilirmiki. Yine benim annelik hormonları tavan yaptı herhalde kuruyorumda kuruyorum
adet günü geçmişsse test yap bence
sen kan tahlılı yaptıracan yoksa eczaneden alıcaksın test bende o zman yapıcam bekleyıp biribireze haberı verırızzz.. inşllah allahın izniyle hmile oldugumuzu ögrenirizzz.....bu benAnladım canım ya benim de kan pıhtılaşması var bu ay daha coraspin kullanmaya başladım. Inşallah vakti gelmiştir artık bebeklerimizin☺️ kurtajdan sonra bayagi bi toparlayamadim kendimi simdi de Allah'ım daha gunu gelmemiş demek ki ki vermiyo �� hayırlısı demekten baska çaremiz yok ki. Ben önümüzdeki hafta cuma gibi en gec yaparım �� daha once de yapabilirim sabırsız olursam ����
Hakikaten karışıkmış canım senin durum 😊 psikolojik de olabilir o yaşadıkların ya da ustune gormuş de olabilirsin hemen koş kan testi yaptır bence nasıl durabiliyorsun 😊
hadi bakalım inşllah hayırlı haberlerını alırsın.. bizede burdan yazarsınBugün akşam çıkınca alıcam cnm sabaha yapıcam. Bana kalsa yapmayacaktım. Eşime söylemiş bulundum. Oda bu sefer heveslendi. Adamında hevesini kursağında bırakıcam biliyorum :)
Regliden sonra 2 3 günde gebe kalıpta kii daha yumurtam bile büyümemiştir. Üzerine birde mayısta regli gördüm. Şimdi bu belirtileri görmek. Ufff tıkandım kaldım yaaRegli tarihim 5 Haziran görünüyor takvimde yani regliye birgün var.
sen bılırsın ozaman kan testı ne kadar ve kan testıde hamıle kalmak ıcın ne kadar olması lazım beta hcg nınAhh nasıl duruyorum işte bir yıl öncede çok takmıştım gebe kalıcam diye psikolojik neler hissediyordum. Bu sefer kıırtı hissediyorum düşünsene göğüslerimin acısındanda duramıyorum. Hastanede çalışıyorum laboratuara inipte bana betahcg yapın demeye korkuyorum inan yine fos çıkarsa
Hep bunlar negatif testleri gördükçe korkuya dönüştü
hadi bakalım inşllah hayırlı haberlerını alırsın.. bizede burdan yazarsın
sen kan tahlılı yaptıracan yoksa eczaneden alıcaksın test bende o zman yapıcam bekleyıp biribireze haberı verırızzz.. inşllah allahın izniyle hmile oldugumuzu ögrenirizzz.....bu benbuda sen
İki üç tane alayımda bari bu akşam yarın sabah denerim :) Haber etmemmii hemen hemde ..
sen bılırsın ozaman kan testı ne kadar ve kan testıde hamıle kalmak ıcın ne kadar olması lazım beta hcg nın
senın cocuğun varrrrKan testi normali iki saatte çıkar hadi ben elemanım diye bir saatte çıkartırlar. 12 TL'ye yapıyoruz. İlk değer üçüncü haftada 10/50 arası çıkar. Ama doktor artışı görmek için tekrar ister.
İlk gebeliğimde oğlumda idrarda gördüm 6 haftalıkken doktora gittim. Doktor bu mevsim bahar çok düşük olur hemen bağlanma vs bir sürü şey sıralamıştı. Sinir olmuştum. Ertesi gün gidip 6 haftalık kan yaptırdığımda 600 küsürlerde çıkmıştı. Çok şükür sorunsuz doğdu oğlum 5,5 yaşında kardeş düşünüyoruz işte :)
senın cocuğun varrrrallah bağışlasın ben senin cocugun yok sanıyoırum
bende 1 tane yapsam daha yapmmayacam ya cok zor bende ılk defa bu ay denıyorum
banada polıstık over dedıler ama muhtemelencocugun olur dedı doktor bakalım yaa inşllahhh.. beklemek zor anıden olsa ne guzel olurduu beceremedık ama bakalım tedavıyle olucak mıVar cnm var Allah acılarını yaşatmasın. Polikistikover var bende oğluma bu hastalığıda bilmeden gebe kalmışım.2009 doğumlu .. 2011'de tekrar gebe kalmışım ama doktor hatası hcg 5,5 gibi bir değer çıkmıştı. Doktor tekrar edelim demedi. İlaçlar verdi. İlaçlarla regli olacaksın dedi 20 gün kanadım. Doktorada gittim Kist dedi yine ilaç verdi. Senesine devletten telefon geldi bebeğiniz kaç aylık vs dedim bebek yok ölü doğummu dedi. Yoo dedim gebe değilim. Sistemde görünüyor 2011'de gebeymişsiniz dedi.
Sonra sonra anlaşıldıki o 20 günlük kanama düşükmüş
Senin daha biray cnm tertemizsindirde inşallah hayırlısyla gebe kalırsın sen bir tane yap bak ne tatlı gelecek :) Ben şimdi çook pişmanım oğlumun peşine hemen gebe kalmadığıma ikisi beraber büyüyecekti ..