Kasıklarda atma..

banada polıstık over dedıler ama muhtemelencocugun olur dedı doktor bakalım yaa inşllahhh.. beklemek zor anıden olsa ne guzel olurduu beceremedık ama bakalım tedavıyle olucak mı :KK49:

Beceremedik deme gebe kalanlar tüymü dikiyoor yooo :)

Oluyor işte kısmet. Banada doktorum ilk bebeğine bu hastalıkla kısa zamanda gebe kalmışsın senin problemin eşinle görüşememek dedi. Benim eşim yurtdışında çalışıyor ve altı ayda bir 15 gün yanımda olabiliyor. Benden iyisin yine eşin yanında yaa :)

Beceremedik deme gebe kalanlar tüymü dikiyoor yooo :)

Oluyor işte kısmet. Banada doktorum ilk bebeğine bu hastalıkla kısa zamanda gebe kalmışsın senin problemin eşinle görüşememek dedi. Benim eşim yurtdışında çalışıyor ve altı ayda bir 15 gün yanımda olabiliyor. Benden iyisin yine eşin yanında yaa :)
dogru zor oluyorduuu 6 ay gorusmemekk ama senınde şansın cocugunun olması... cocuksuz olsaydın daha zor olurdu herrseyın hayırlısı

IIGHHH Baktım testle yokmuş. Negatiff

Zaten dün gecede karbonat yapmıştım köpürmemişti. Demek karbonatta doğru çıkıyor :)

Bu akşam dayanamadım. Bir test yaptım sabahada ilk idrarımla yapıcam işin tuhafı eşime yazdım.

Yuhh olsun bana gaz sancısını bebek sandım dedim. Oda bana iyi gaz çıkaramıyorsun herhalde bu ara dedi yaa :KK53::KK53:

Kızlar yumurtlama donemi sıralarında boyle kasıklarında nabız gibi atma yaşayan var mı? Döllenmenin habercisi olabilir mi? 2-3 gundur boyle atma var ve uyumak istiyorum hep. Bat:11 Haziran
Allah'ım inşallah bebeğim olacağı müjdesini yaşatır bize de..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım slm öncelikle eşimle yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve en fazla 2 3 gün sonra sağ kasığımda nasıl anlatıyım böyle pıt pıt pıt diye acayip bi atma vardı umutlandırmak istemem herkesin belirtisi bambaşka olur ama ben ilk yerleştiği andan beri hep hissettm inşallah hayırlısı neyse o olsun sizler için :):KK49:

canım slm öncelikle eşimle yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve en fazla 2 3 gün sonra sağ kasığımda nasıl anlatıyım böyle pıt pıt pıt diye acayip bi atma vardı umutlandırmak istemem herkesin belirtisi bambaşka olur ama ben ilk yerleştiği andan beri hep hissettm inşallah hayırlısı neyse o olsun sizler için :):KK49:

Ay canım inşallah ☺️ benim de hesaplarıma gore 28 iydi yumurtlamam yumurta aki gibi akıntım da o gun oldu ama bi onceden başladığımız icin gunasiri iliskiye 27 ve 29 unda iliskiye girdik.
1-2 gun sonra da bu atma olmaya basladi ara ara oluyo ama inşallah dediğin gibi bir belirtidir. Cok dua ediyorum cok. Hayırlı zamanda hayırlı evladım olsun diye. Daha zamanı gelmemiş diye avutuyorum kendimi. Bu ay inşallah zamanı gelmiştir artık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah..
Sagol canım bir umut ışığı oldu bana heveslenmeyim diyorum ama bu bile yetti 😊😊
Testi ne zaman yapmıştin peki?

Kızlar yumurtlama donemi sıralarında boyle kasıklarında nabız gibi atma yaşayan var mı? Döllenmenin habercisi olabilir mi? 2-3 gundur boyle atma var ve uyumak istiyorum hep. Bat:11 Haziran
Allah'ım inşallah bebeğim olacağı müjdesini yaşatır bize de..

ben adetimden 3-4 gün önce hissettim öyle bir durum..
adetime 1 gün kala test yaptım çok ama çok silik hayalet bir çizgi çıktı..
çok heveslenmemeye çalış ama biraz daha bekle bakalım..

Anladım canım, benim bat 11 i yani yaklaşık 10 gun once hissettim gibi bir durum oldu ☺️ inşallah Allah'ım bizi de güldürür bu anlamda. Bakalım bekleyeceğim. önümüzdeki hafta test yapmaya başlarım artık ☺️

IIGHHH Baktım testle yokmuş. Negatiff

Zaten dün gecede karbonat yapmıştım köpürmemişti. Demek karbonatta doğru çıkıyor :)

Bu akşam dayanamadım. Bir test yaptım sabahada ilk idrarımla yapıcam işin tuhafı eşime yazdım.

Yuhh olsun bana gaz sancısını bebek sandım dedim. Oda bana iyi gaz çıkaramıyorsun herhalde bu ara dedi yaa :KK53::KK53:

Esinle muhabbetinizi sevdim 😃 hayırlısı olsun inşallah daha guzel günlerde, zamanı gelince olsun bebis. karbonat olayı nedir canım hic duymadım 😊

Esinle muhabbetinizi sevdim 😃 hayırlısı olsun inşallah daha guzel günlerde, zamanı gelince olsun bebis. karbonat olayı nedir canım hic duymadım 😊

Bir plastik bardağa idararımı koydum. Üzerine bir çay kaşığı karbonat attım. Köpürmedi. Köpürürse gebeymişsin eskiler böyle yaparmış. Bende meraktan işte bir kaşı daha attım yine köpürmedi.

Bugün regli günüm olmam lazım. Sabah idrarına test yapmadım daha akşamdan negatifi görünce yoktur dedim salladım. Herhalde yine kist çıkacak :KK43:

Bir plastik bardağa idararımı koydum. Üzerine bir çay kaşığı karbonat attım. Köpürmedi. Köpürürse gebeymişsin eskiler böyle yaparmış. Bende meraktan işte bir kaşı daha attım yine köpürmedi.

Bugün regli günüm olmam lazım. Sabah idrarına test yapmadım daha akşamdan negatifi görünce yoktur dedim salladım. Herhalde yine kist çıkacak :KK43:

valla cnm bende yaptım bnmde köpürmedi :KK53:

Canım yaa bikac gun daha geçsin yinelersin testi. Kimbilir belki geç döllenme flndır. Hayırlısı yine de bekle bakalım. Karbonati da öğrenmiş oldum ne metodlar varmış yahu 😏 inşallah kist çıkmaz canım.. Çıkarsa da Allah dermansiz dert vermesin inşallah 😉

canım bende dün denedim çok değil ama 4 5 tane kopuk olustu hıcde sonmedıı... ve ıdrarını bardaga alıp beyaz tortular var o çökuyorsa hamilesin eger havada kalıyorsa değilsin denedim ıkısıde tuttu ama ben ıhtımal vermıyorum cunku hamıle kalıp bunları yapıp olumlu olmayıp hamıle kalan var :KK49::KK49:

Canım yaa bikac gun daha geçsin yinelersin testi. Kimbilir belki geç döllenme flndır. Hayırlısı yine de bekle bakalım. Karbonati da öğrenmiş oldum ne metodlar varmış yahu �� inşallah kist çıkmaz canım.. Çıkarsa da Allah dermansiz dert vermesin inşallah ��

daha neler var neler idrarını kaynatıyorsun köpürse hamilesin
süte idararını damlatıyorsun kesılırse hamilesinn eskiden osmanlı zamanında nerde doktor boyle anlıyorlarmis hamıle kalıp kalmadıgı insanların

Son düzenleme:
mrb bişey sorucam dönlenme zamanında adet zamanına kadar hamılelık belırtısı nelerdııı... benımde sol kasıgım agrıyor
sol yumurtam buyumustu catlamıstııı... halsızım uykummm varr devamlııı hıcbısey yapasım yok ev ıslerı gıbı yemek felan..

mrb bişey sorucam dönlenme zamanında adet zamanına kadar hamılelık belırtısı nelerdııı... benımde sol kasıgım agrıyor
sol yumurtam buyumustu catlamıstııı... halsızım uykummm varr devamlııı hıcbısey yapasım yok ev ıslerı gıbı yemek felan..

benim sağda ağrım oldu herkeste farklı olabilir..
belirtilerde kişiden kişide değişir...
ama çok net hatırladığım şeyler;
benim normalde adete yakın iştahım kapanır ama çok iştahım açılmıştı..
akıntım kesilmedi
adet gününden bir gün önce ağzımda metalimsi bir tat vardı..
şüphelenip test yaptım 1 gün önce çok silik bir çizgi çıktı...
o mide bulantıları baş dönmeleri göğüs ağrısı falan hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra başladı...

benim sağda ağrım oldu herkeste farklı olabilir..
belirtilerde kişiden kişide değişir...
ama çok net hatırladığım şeyler;
benim normalde adete yakın iştahım kapanır ama çok iştahım açılmıştı..
akıntım kesilmedi
adet gününden bir gün önce ağzımda metalimsi bir tat vardı..
şüphelenip test yaptım 1 gün önce çok silik bir çizgi çıktı...
o mide bulantıları baş dönmeleri göğüs ağrısı falan hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra başladı...
hazıranın 12sınde sonra ögrenecem bakalım artık ne cıkacak ama merak edıyorum
şuan agrım var solda belıme dogru ama benım adetlerım gec olur 10 gun gecerdı adetım gectıkden sonra baslardı agrılarım bu sefer cok erken başladı dua edıyorum hamıle olayım yoksa hsg cektırecem oda cok zormuss ne yapacam bılmıyorum

Ay canım inşallah ☺️ benim de hesaplarıma gore 28 iydi yumurtlamam yumurta aki gibi akıntım da o gun oldu ama bi onceden başladığımız icin gunasiri iliskiye 27 ve 29 unda iliskiye girdik.
1-2 gun sonra da bu atma olmaya basladi ara ara oluyo ama inşallah dediğin gibi bir belirtidir. Cok dua ediyorum cok. Hayırlı zamanda hayırlı evladım olsun diye. Daha zamanı gelmemiş diye avutuyorum kendimi. Bu ay inşallah zamanı gelmiştir artık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah..

hamilelik belirtileri;
*döllenmeden sonra ilk günlerde kasık bölgesinde sanki büyük bir damar geçiyormus gibi atmalar oluyor.
*akıntım bazen süt gibi bazen su gibi oluyor ama çok geliyor
*döllenmeden yaklasık 1hafta sonra sonra aşırı yorgunluk
*mide şişliği
*döllenmeden yaklaşık 10 gun sonra göğüslerde aşırı hassasiyet, meme çevresindeki noktalarda iyice belirginleşme ve meme ucunda morarma ve beyaz beyaz tomurcuklanma
*bel ve sırt agrısı
*kirpiklerde kıvrılma:) bu çok guzel
*kasıklarda sanki bilye var gibi bir his

daha neler var neler idrarını kaynatıyorsun köpürse hamilesin
süte idararını damlatıyorsun kesılırse hamilesinn eskiden osmanlı zamanında nerde doktor boyle anlıyorlarmis hamıle kalıp kalmadıgı insanların

Hey yarabbim 😊 bunları da öğrenmiş oldum sagol canım 😀

hamilelik belirtileri;
*döllenmeden sonra ilk günlerde kasık bölgesinde sanki büyük bir damar geçiyormus gibi atmalar oluyor.
*akıntım bazen süt gibi bazen su gibi oluyor ama çok geliyor
*döllenmeden yaklasık 1hafta sonra sonra aşırı yorgunluk
*mide şişliği
*döllenmeden yaklaşık 10 gun sonra göğüslerde aşırı hassasiyet, meme çevresindeki noktalarda iyice belirginleşme ve meme ucunda morarma ve beyaz beyaz tomurcuklanma
*bel ve sırt agrısı
*kirpiklerde kıvrılma:) bu çok guzel
*kasıklarda sanki bilye var gibi bir his

Atma bende de oldu simdi gerçi olmuyo artık 😞 yumurtlama zamanımda oldu bide 1-2 gun devam etti iste.
Sisligim cok yok, akıntım da oyle, yaklaşık 10 gun sonra bakalım hassasiyet olacak mı göğüslerde
Bel ve sırt ağrısı var bende gerçi normalde de var masa bası çalıştığım icin ayırt edemiyorum o yüzden ama belimin sol tarafında noktasal bir agri geldi bugun bide sabah uyandığımda sol kalçamda da aynı noktasal agri var ara ara tekrarlıyor
Kirpiklerimi de fark etmedim henüz 😊

Ne belirtiler varmış yahu 😊 oyh Allah'ım geçsin su 8-9 gun artık😁

Atma bende de oldu simdi gerçi olmuyo artık 😞 yumurtlama zamanımda oldu bide 1-2 gun devam etti iste.
Sisligim cok yok, akıntım da oyle, yaklaşık 10 gun sonra bakalım hassasiyet olacak mı göğüslerde
Bel ve sırt ağrısı var bende gerçi normalde de var masa bası çalıştığım icin ayırt edemiyorum o yüzden ama belimin sol tarafında noktasal bir agri geldi bugun bide sabah uyandığımda sol kalçamda da aynı noktasal agri var ara ara tekrarlıyor
Kirpiklerimi de fark etmedim henüz 😊

Ne belirtiler varmış yahu 😊 oyh Allah'ım geçsin su 8-9 gun artık😁

cocugumuz olsa bu strese duser yaa :KK70: keşke yumurta olusup çatladıgında hamıle olup olmadıgını doktor soylese boyle beklemek zor benımde 12 hazıran adet zamanım ama 13de test yapıcam ıdrar mı yoksa kan mı dusunuyordum bu sefer kan yapacam ıdrarda hep negatıfı gordugum ıcın bu sefer degısıklık yapıp kan yapıcam :KK70: :KK49::KK49::KK49:

X