Ay canım inşallah ☺️ benim de hesaplarıma gore 28 iydi yumurtlamam yumurta aki gibi akıntım da o gun oldu ama bi onceden başladığımız icin gunasiri iliskiye 27 ve 29 unda iliskiye girdik.
1-2 gun sonra da bu atma olmaya basladi ara ara oluyo ama inşallah dediğin gibi bir belirtidir. Cok dua ediyorum cok. Hayırlı zamanda hayırlı evladım olsun diye. Daha zamanı gelmemiş diye avutuyorum kendimi. Bu ay inşallah zamanı gelmiştir artık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah..
Sagol canım bir umut ışığı oldu bana heveslenmeyim diyorum ama bu bile yetti 😊😊
Testi ne zaman yapmıştin peki?
hamilelik belirtileri;
*döllenmeden sonra ilk günlerde kasık bölgesinde sanki büyük bir damar geçiyormus gibi atmalar oluyor.
*akıntım bazen süt gibi bazen su gibi oluyor ama çok geliyor
*döllenmeden yaklasık 1hafta sonra sonra aşırı yorgunluk
*mide şişliği
*döllenmeden yaklaşık 10 gun sonra göğüslerde aşırı hassasiyet, meme çevresindeki noktalarda iyice belirginleşme ve meme ucunda morarma ve beyaz beyaz tomurcuklanma
*bel ve sırt agrısı
*kirpiklerde kıvrılma:) bu çok guzel
*kasıklarda sanki bilye var gibi bir his
Atma bende de oldu simdi gerçi olmuyo artık 😞 yumurtlama zamanımda oldu bide 1-2 gun devam etti iste.
Sisligim cok yok, akıntım da oyle, yaklaşık 10 gun sonra bakalım hassasiyet olacak mı göğüslerde
Bel ve sırt ağrısı var bende gerçi normalde de var masa bası çalıştığım icin ayırt edemiyorum o yüzden ama belimin sol tarafında noktasal bir agri geldi bugun bide sabah uyandığımda sol kalçamda da aynı noktasal agri var ara ara tekrarlıyor
Kirpiklerimi de fark etmedim henüz 😊
Ne belirtiler varmış yahu 😊 oyh Allah'ım geçsin su 8-9 gun artık😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi