- Konu Sahibi minikkoalamm
-
nebilim canim ya iyice pskolojim bozuldu agrim gecince ümitleniyorum agrim baslayinca ümitsizlige kapiliyorumBenim de şu an afet sancısı gibi belimde ağrım var ve henüz günüm gelmedi muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorum hemen umutsuzluğa kapılma canım dur
Korkma burda herkes bid şey söylüyor sakın stres yapma canımnebilim canim ya iyice pskolojim bozuldu agrim gecince ümitleniyorum agrim baslayinca ümitsizlige kapiliyorum
Korkma burda herkes bid şey söylüyor sakın stres yapma canım
biraz önce lavobaya kostum dedim kesin oldum baya agrim var ve doluluk hissi vardi geldigine okadsr emindimki ama bise gelmemis normalde böyle olunca kesin gelir anlamadim bakalim belki sonra gelirKorkma burda herkes bid şey söylüyor sakın stres yapma canım
Test yapsan çıkabilir benimde dünden beri kahverengi lekem geliyorbiraz önce lavobaya kostum dedim kesin oldum baya agrim var ve doluluk hissi vardi geldigine okadsr emindimki ama bise gelmemis normalde böyle olunca kesin gelir anlamadim bakalim belki sonra gelir
bat günüm cuma canim gecsin öyle yapmak istiorum ama heran olucak gibiyim bakalim ümitlenmek istemiorum seninkisi kesin yerlesme kanamasidir canim senin bat nezmandi gectimiTest yapsan çıkabilir benimde dünden beri kahverengi lekem geliyor(
Perşembe kuzum benim batbat günüm cuma canim gecsin öyle yapmak istiorum ama heran olucak gibiyim bakalim ümitlenmek istemiorum seninkisi kesin yerlesme kanamasidir canim senin bat nezmandi gectimi
anladim canim bendede hala gelen giden yok bakalimPerşembe kuzum benim bat
Kızlar adınıza o kadar sevindim ki inşallah bana da nasip olur rabişle aynı devam ediyoruz dua edin
Benimde lekem bitti 2 gün daha bekleyelim bakalımanladim canim bendede hala gelen giden yok bakalim
İnşallah kuzum dualarımızdasınızzzz çok sabırsız olduk günler geçmiyor :))Kızlar adınıza o kadar sevindim ki inşallah bana da nasip olur rabişle aynı devam ediyoruz dua edin
İnşallah canım valla bende bilmiyorum erken gebelik testi yapsak çıkar mı 10 gün oldu tam çatlamanın üzerindenİnşallah kuzum dualarımızdasınızzzz çok sabırsız olduk günler geçmiyor :))
benim 13 oldu ama yapmaya korkuyorum bide su adet agrilari kafami cok karistiriyorİnşallah canım valla bende bilmiyorum erken gebelik testi yapsak çıkar mı 10 gün oldu tam çatlamanın üzerinden
Ama kuzum zaten hep adet agrısı gibi oluyomuş öyle diyorlarbenim 13 oldu ama yapmaya korkuyorum bide su adet agrilari kafami cok karistiriyor
yarin belki ilk idrarla yaparim eger sabaha kadar kirmizilari görmessemAma kuzum zaten hep adet agrısı gibi oluyomuş öyle diyorlar
13 gün olmuş kesin çıkar teste erken gebelik testinde
Benimde yarın erken gebelik testi yapsım varyarin belki ilk idrarla yaparim eger sabaha kadar kirmizilari görmessem
İyi de kuzum gerçeklerden kaçamayız ha bir gün sonra ha iki gün sonra Rabbim nasip etmediği sürece etmezaslinda cikar erken gebelik testi ile bendede o var hatta 6 gün öncesine kadar olanindan ama ben negatif görmemek icin yapamiyorum bir türlü
o da dogru bakalim sabah ola hayr olaİyi de kuzum gerçeklerden kaçamayız ha bir gün sonra ha iki gün sonra Rabbim nasip etmediği sürece etmezGünay olmazsa birdahaki ki aya devam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?