- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- Konu Sahibi minikkoalamm
-
Evet 14. Günüm ama ben kan vermeden inanamıcam galiba yarını beklemem lazım onun için de
Aman aman bi belirtim yok şuan bile sadece belim ağrıyor biraz akıntım fazlaAyyy bende gördüm kızzz
Belirtin neydii
evet bozuk gibi iki tane mi test yaptin neden acaba ikiside böyle oldu sabah bence ilk idrarla bir test daha yap derimAz önce tekrar yaptım böyle çıktı bozuk demek değil mi bu
Dün hem kan hem beta baktırdım gebelik var bugünde dedim tekrar yapim sidikli koyulaşacak mı diyeevet bozuk gibi iki tane mi test yaptin neden acaba ikiside böyle oldu sabah bence ilk idrarla bir test daha yap derim
testlerde bir sorun var galiba bilemedim kan falan verdiysen canim bosver testleri kafani karistirma zaten doktorda terminin vardir keseyi görürsün ozaman insallhDün hem kan hem beta baktırdım gebelik var bugünde dedim tekrar yapim sidikli koyulaşacak mı diye
İnşallah kuzum perşembe tekrar kan verilecek bakalım hayırlısı sizlerden de haber bekliyorumtestlerde bir sorun var galiba bilemedim kan falan verdiysen canim bosver testleri kafani karistirma zaten doktorda terminin vardir keseyi görürsün ozaman insallh
vallah canim hala hafif adet agrilari oluyor arada ama gelen giden yok bakalim büyük ihtimal yarin sabah ilk idrarla yapicam test gibiKızlar gelişme yok mu
Yap canım çıkar varsavallah canim hala hafif adet agrilari oluyor arada ama gelen giden yok bakalim büyük ihtimal yarin sabah ilk idrarla yapicam test gibi
senin lekelenmeler bittimiYap canım çıkar varsa
Hayır bitmedi çok korkmaya başladım sabah sağlık ocağına gidicemsenin lekelenmeler bittimi
korkma canim allahin izniyle birsey olmaz bencede git bir baksinlar ve bol bol dinlen hic bise yapmaHayır bitmedi çok korkmaya başladım sabah sağlık ocağına gidicem
Aynen kuzum Rabbım büyüktürkorkma canim allahin izniyle birsey olmaz bencede git bir baksinlar ve bol bol dinlen hic bise yapma
üzülme canim eminmisin tam adet olduguna yinede istersen bir doktora git baktir kan degerlerineKızlar adet oldum az önce(
Canım ben tam göremedim gebelik testi biraz farklı gibime geldi bu marka hiç kullanmadım ama sen daha bet görürsün bende de foto çekince çıkmıyordu siliklikbende demin test yaptim silik cizgi mi var yoksa hayal cizgi mi bilemedim
cook az silik cizgi görüyorum amaCanım ben tam göremedim gebelik testi biraz farklı gibime geldi bu marka hiç kullanmadım ama sen daha bet görürsün bende de foto çekince çıkmıyordu siliklik
Evet kuzum tam adet oldumüzülme canim eminmisin tam adet olduguna yinede istersen bir doktora git baktir kan degerlerine
Yok gitmedim doktoracook az silik cizgi görüyorum ama
olmayada bilir bilemedim sen gittinmi bugün doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?