• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrıları gebelik belirtisi miii

Kızlar malesef bu belirtiler için çoook erken bende öyleydim anlıyorum tabi başın ağrısa hamilesin sanıyorsun. Ama en basiti mide bulantısı 6 ve 7.ci haftada başlıyor. Göğüsler 4 ve 5.haftadan sonra büyüyor hassaslaşıyor benim öyle oldu. Kasık ağrısı değilde sol kasıkta batma yaşıyordum ara ara oda 4.cü haftada olmuştu. Halsizlikte bulantıyla başlıyor. Şuan onuda yaşıyorum malesef fena bi durum

Bende de sarı akıntı oldu canım bacak ağrıları kasık ağrıları bugünde bel ağrısı
belirtilerin yani normal adet zamanindaki belirtiler gibi mi oldu ben sari akinti görünce iyice ümitsizlesmistim cünkü her yerde beyaz seffaf akinti hamilelik belirtisi yazior ondan ama senin ve zeyzeyiniz zeyzeyiniz sari akinti olmus ve hamilesiniz cok sükür

belirtilerin yani normal adet zamanindaki belirtiler gibi mi oldu ben sari akinti görünce iyice ümitsizlesmistim cünkü her yerde beyaz seffaf akinti hamilelik belirtisi yazior ondan ama senin ve zeyzeyiniz zeyzeyiniz sari akinti olmus ve hamilesiniz cok sükür
Evet koyu sarı akıntım oldu ama tabiki belirtiler kişiden kişiye, vücut yapısına göre değişebilir. Bende hala o tarz akıntı var birkaç arkadaşımda daha benimkiyle aynı belirtiler görüldü ama sıfır ağrıyla geçiren gebe olduğunu bile çok sonra öğrenem tanıdıklarım var

Evet koyu sarı akıntım oldu ama tabiki belirtiler kişiden kişiye, vücut yapısına göre değişebilir. Bende hala o tarz akıntı var birkaç arkadaşımda daha benimkiyle aynı belirtiler görüldü ama sıfır ağrıyla geçiren gebe olduğunu bile çok sonra öğrenem tanıdıklarım var
aynen öyle canim bende sürekli lavobaya gidip kontrol ediyorum adet oldum mu diye 😫

Hayırlı olsun canım benim Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah şu anda inanılmaz belimde ağrı var adet ağrısı gibi biraz korkuyorum yalan yok
Evet bende de inanılmaz şiddetli bel ve kasık ağrısı var biraz korkuyorum 3 haftalık diye tahmin ediyoruz değerimde biraz yüksek gibi ama bakalım, senin ne kadarlık ve en sonki sonucum kaç çıktı

Evet bende de inanılmaz şiddetli bel ve kasık ağrısı var biraz korkuyorum 3 haftalık diye tahmin ediyoruz değerimde biraz yüksek gibi ama bakalım, senin ne kadarlık ve en sonki sonucum kaç çıktı
Canım 14 çıktı az önce de kahverengi leke geldi 2 gün sonra bir daha vericez beta sen beta batırdın mı

Eklentiler

• D75E2596-0229-47DB-B9F8-1EC67CAB425F.webp
    D75E2596-0229-47DB-B9F8-1EC67CAB425F.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 72
Back
X