- Konu Sahibi minikkoalamm
-
hayirlisi canim üzülme insallah birdahaki ay olur rabbim gönlüne göre versin insallahEvet kuzum tam adet oldum
Yok gitmedim doktora
Amin canım hayırlı değilmiş demekki birdahq asla erken test yapmamhayirlisi canim üzülme insallah birdahaki ay olur rabbim gönlüne göre versin insallah
Gecikmemin 2. Günü agrim var test yapsam mi diye düşünüyorumKızlar naptınızz sesiniz çıkmıyor
valh canim dün pembemsi akinti oldu bende bugünde cok az peceteye gelecek kadar sadece bakalim aksama kadar beklicem anlamadim acaba yerlesme olabilirmi diyeKızlar naptınızz sesiniz çıkmıyor
Yap canımGecikmemin 2. Günü agrim var test yapsam mi diye düşünüyorum
Pembe açık pembeyse yerleşme olabilirvalh canim dün pembemsi akinti oldu bende bugünde cok az peceteye gelecek kadar sadece bakalim aksama kadar beklicem anlamadim acaba yerlesme olabilirmi diye
maalesef adet oldum canimPembe açık pembeyse yerleşme olabilir
Yaptim sabah negatifYap canım
Hayırlısı kuzum önümüzdeki ay inşallahmaalesef adet oldum canim
Dün doktora gittim beta1 e düşmüş ultrasonfan kontrol etti herşey yolunda dediHayırlısı kuzum önümüzdeki ay inşallah
hayirlisi artik canim birdahaki ay güzel haberler veririzDün doktora gittim beta1 e düşmüş ultrasonfan kontrol etti herşey yolunda dedi
İnşallah canım inşallahhayirlisi artik canim birdahaki ay güzel haberler veririz
Ama o zaman o test niye silik cizgi cikardi yamaalesef adet oldum canim
bende anlamadim canim belkide tutundu sonra geri düstü olabilir artik birdahaki ay insllahAma o zaman o test niye silik cizgi cikardi yainsan artik neye guwenecegini sasirdi
Kimyasal gebelikmiş canım kanımda da çıkmıştı gebelikAma o zaman o test niye silik cizgi cikardi yainsan artik neye guwenecegini sasirdi
Evet canım tam tutunamamış önümüzdeki ay inşallah güzel haberle rveririzbende anlamadim canim belkide tutundu sonra geri düstü olabilir artik birdahaki ay insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?