- 28 Ocak 2021
- 60
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi minikkoalamm
-
belirtilerin yani normal adet zamanindaki belirtiler gibi mi oldu ben sari akinti görünce iyice ümitsizlesmistim cünkü her yerde beyaz seffaf akinti hamilelik belirtisi yazior ondan ama senin veBende de sarı akıntı oldu canım bacak ağrıları kasık ağrıları bugünde bel ağrısı
Evet koyu sarı akıntım oldu ama tabiki belirtiler kişiden kişiye, vücut yapısına göre değişebilir. Bende hala o tarz akıntı var birkaç arkadaşımda daha benimkiyle aynı belirtiler görüldü ama sıfır ağrıyla geçiren gebe olduğunu bile çok sonra öğrenem tanıdıklarım varbelirtilerin yani normal adet zamanindaki belirtiler gibi mi oldu ben sari akinti görünce iyice ümitsizlesmistim cünkü her yerde beyaz seffaf akinti hamilelik belirtisi yazior ondan ama senin vezeyzeyiniz sari akinti olmus ve hamilesiniz cok sükür
aynen öyle canim bende sürekli lavobaya gidip kontrol ediyorum adet oldum mu diyeEvet koyu sarı akıntım oldu ama tabiki belirtiler kişiden kişiye, vücut yapısına göre değişebilir. Bende hala o tarz akıntı var birkaç arkadaşımda daha benimkiyle aynı belirtiler görüldü ama sıfır ağrıyla geçiren gebe olduğunu bile çok sonra öğrenem tanıdıklarım var
Evet bende öyleydim sürekli nemliydi günlük pedim, batın geçsin hemen bi test yap inşallah pozitif görürüzaynen öyle canim bende sürekli lavobaya gidip kontrol ediyorum adet oldum mu diye
Evet bende de inanılmaz şiddetli bel ve kasık ağrısı var biraz korkuyorum 3 haftalık diye tahmin ediyoruz değerimde biraz yüksek gibi ama bakalım, senin ne kadarlık ve en sonki sonucum kaç çıktıHayırlı olsun canım benim Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah şu anda inanılmaz belimde ağrı var adet ağrısı gibi biraz korkuyorum yalan yok
Canım 14 çıktı az önce de kahverengi leke geldi 2 gün sonra bir daha vericez beta sen beta batırdın mıEvet bende de inanılmaz şiddetli bel ve kasık ağrısı var biraz korkuyorum 3 haftalık diye tahmin ediyoruz değerimde biraz yüksek gibi ama bakalım, senin ne kadarlık ve en sonki sonucum kaç çıktı
insllah canim insallahEvet bende öyleydim sürekli nemliydi günlük pedim, batın geçsin hemen bi test yap inşallah pozitif görürüz
Evet kuzum görsel ekliyorumCanım 14 çıktı az önce de kahverengi leke geldi 2 gün sonra bir daha vericez beta sen beta batırdın mı
Bu acil doktoruydu bakmadı hiç perşembe tekrar kan verip kadın doğuma gidicem ama genelde beta 2000’i falan geçince arkadaşlarımda kese gözükmüşDoktor ne dedi kuzum bayapa yüksek senin beta kese görünmedi mi
Hayırlısı canım perşembe bende kan verecek tekrar adet olmazsam kahverengi lekeler geliyor yerleşme kanaması sanırımBu acil doktoruydu bakmadı hiç perşembe tekrar kan verip kadın doğuma gidicem ama genelde beta 2000’i falan geçince arkadaşlarımda kese gözükmüş
Yok kuzum ama kabız olmuştum benkizlar bise daha sorcaktim karin alt bölgesinde guruldamada oldu mu sizde?
Yerleşme kanamasıdır muhtemelen canım hakkımızda hayırlısı olsun ikimiz içindeHayırlısı canım perşembe bende kan verecek tekrar adet olmazsam kahverengi lekeler geliyor yerleşme kanaması sanırım
anladim canim sagol yine basladi agrilarim ben kesin adet olucam hic ümidim kalmadi bu ayda yalan olduYok kuzum ama kabız olmuştum ben
Amin canım bakalım yeni bir gelişme olursa haberdar et :)Yerleşme kanamasıdır muhtemelen canım hakkımızda hayırlısı olsun ikimiz içinde
Benim de şu an afet sancısı gibi belimde ağrım var ve henüz günüm gelmedi muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorum hemen umutsuzluğa kapılma canım duranladim canim sagol yine basladi agrilarim ben kesin adet olucam hic ümidim kalmadi bu ayda yalan oldu
Ederim tabi sende et muhakkakAmin canım bakalım yeni bir gelişme olursa haberdar et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?