- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
-
- Konu Sahibi KelebeksiRY
Eğer testten uzun süre sonra çekilmesiyle pozitif gözüküyor bence hemen kan verip gerekli kontrolleri yaptırın, tebrik ederim şimdidenYa öyle yaparım yada pazartesiyi beklerim hayırlısı inşallah
Yok beş dk içinde çıktı beklemediEğer testten uzun süre sonra çekilmesiyle pozitif gözüküyor bence hemen kan verip gerekli kontrolleri yaptırın, tebrik ederim şimdiden
TeşekkürlerEğer testten uzun süre sonra çekilmesiyle pozitif gözüküyor bence hemen kan verip gerekli kontrolleri yaptırın, tebrik ederim şimdiden
Canım benim durumum farklı ben aralıkta tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı 2 embiryom vardı güzel donduruldu ocakta çatlatmaya bağlı regl oldum bitince domtor film çektir dedi çektirdim 4 gün her şey yasaktı sonra oldu işte çünkü 30 ocakta hasta olamadım hormonlardır dedim ama kasıklarım çok ağrıyordu gittim israr testi yaptım biri silik ama belli 2çizgi vardı kan verdim aynı gün 64 çıktı tüp bebek doktorumda 2 gün sonra bidaha ver dedi 134 çıktı 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma öyle sancı giriyor ki sabah 1 dk böyle adet sancısı gibi kovrandırıyor. Ve benim rezervim düşüktü. Yani rahim dinlendirme döneminde oldu. Hatta regl olsam tekrar toplatacaktık. Ama korkuyorum dış mış olmasın diye. Mucize gibi bir şey oldu çünküİnanın pek bilgim yok bende bu konuda tecrübesizim fakat normal olduğunu bir iki yerde okumuştum. Siz yine de vakit kaybetmeden bir doktora görünün derim. Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeki bir soru sorayım belirtin var mıydı bizimle paylaşır mısın
Bebek var ama kanda ver çizgi silikte olsa var benimde silikti değer biraz düşük geliyor ama pozitif diyorlarKızlar merhaba benim de yaklaşık bir haftadır kasığım ve benim ağırıyordu iki üç gündür de göğüslerim normalde adetime 3 gün var cumartesi adet olmam lazım ama dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Teşekkür ederimBebek var ama kanda ver çizgi silikte olsa var benimde silikti değer biraz düşük geliyor ama pozitif diyorlar
Benimde çok ağrım var kasıklarım ağırıyor adetim gelecekmiş gibiBenim tek belirtim adet sancısı gibi yopun ağrı çekmek onun dışında hiçbir belirtim yok. Suratım sarışmış öyle diyorlar
Yani o şeyin üstü varya ara ara günde bir kere falan adet başı ya da kanama devam ederken olan sancı gibi giriyor gaz da var bende bilmiyorum ki ben de 10 günün 7 günü kaldı dontora gidicez benim ki mucize gibi olduğundan nette de dıştada ağrı olur falan yazdığından korktum ama ben de lekelenme kanama vs yok sadece ağrı ama bazen şiddetlenen bir sğrı işte uykumdan uyandırıyoeBenimde çok ağrım var kasıklarım ağırıyor adetim gelecekmiş gibi
Rabbim size bir mucize vermiş resmen umarım sağ salim kucağınıza alırsınızCanım benim durumum farklı ben aralıkta tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı 2 embiryom vardı güzel donduruldu ocakta çatlatmaya bağlı regl oldum bitince domtor film çektir dedi çektirdim 4 gün her şey yasaktı sonra oldu işte çünkü 30 ocakta hasta olamadım hormonlardır dedim ama kasıklarım çok ağrıyordu gittim israr testi yaptım biri silik ama belli 2çizgi vardı kan verdim aynı gün 64 çıktı tüp bebek doktorumda 2 gün sonra bidaha ver dedi 134 çıktı 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma öyle sancı giriyor ki sabah 1 dk böyle adet sancısı gibi kovrandırıyor. Ve benim rezervim düşüktü. Yani rahim dinlendirme döneminde oldu. Hatta regl olsam tekrar toplatacaktık. Ama korkuyorum dış mış olmasın diye. Mucize gibi bir şey oldu çünkü
Benim tek belirtim adet sancısı gibi yopun ağrı çekmek onun dışında hiçbir belirtim yok. Suratım sarışmış öyle
Uykumdan uyanacak gibi olmadım hiç ama bahsettiğiniz regl sancısını yaşıyorum.Yani o şeyin üstü varya ara ara günde bir kere falan adet başı ya da kanama devam ederken olan sancı gibi giriyor gaz da var bende bilmiyorum ki ben de 10 günün 7 günü kaldı dontora gidicez benim ki mucize gibi olduğundan nette de dıştada ağrı olur falan yazdığından korktum ama ben de lekelenme kanama vs yok sadece ağrı ama bazen şiddetlenen bir sğrı işte uykumdan uyandırıyoe
Cidden mi ay rahatladım ya onkadar çok şeyle uğraştık ki amh değerim 0.2 sadece 2 yumurta toplandı embiryo oldu doktor gel 2. Adette tekrar toplayalım dedi ve filmden sonra rahim dinlendirmede bu olunca insan diyor basıl yani kesin başka bir şey ve o tam hani şey var ya oranın üstüne bir girigor 1-2 dk ama varya ahh diye bağırıyorum gazda var terliyorum falan o 1/2 dk nefesim daralıyor gibi sanki böyle adet olmuşumda yeni olmuşumda ağrıyor gibi hap içmek istersin ya dayanamayıp öyle ama benim en başından beri böyleRabbim size bir mucize vermiş resmen umarım sağ salim kucağınıza alırsınızbenim de şuan bahsettiğiniz savcılardan oluyor 1 2 dakika sanki regl olmuşum gibi sancı vurup geçiyor. Umarım normaldir
O zaman yüksek ihtimal doğrudur Allahın izniyle canım yine de kan ver hemenYok beş dk içinde çıktı beklemedi
İnanın aynısını az önce yaşadım hemen lavaboya geldim ve bunu sabah araştırırken 2 3 yerde daha okumuştum içim o yüzden rahat birazCidden mi ay rahatladım ya onkadar çok şeyle uğraştık ki amh değerim 0.2 sadece 2 yumurta toplandı embiryo oldu doktor gel 2. Adette tekrar toplayalım dedi ve filmden sonra rahim dinlendirmede bu olunca insan diyor basıl yani kesin başka bir şey ve o tam hani şey var ya oranın üstüne bir girigor 1-2 dk ama varya ahh diye bağırıyorum gazda var terliyorum falan o 1/2 dk nefesim daralıyor gibi sanki böyle adet olmuşumda yeni olmuşumda ağrıyor gibi hap içmek istersin ya dayanamayıp öyle ama benim en başından beri böyle
Benim hep sabahları oluyor ve sanırım gaz sancısı da eşlik edince kendisine iyice beni rahatsız editor tüp bebek doktorumda başka doktor bilmediğimden 10 gün sonra gel dedi 2 gün arayla test verdim biri 64 birisi 134 çıktı o kadar başka gerek yok dedi li omtestlerde stres yapıyor insanıUykumdan uyanacak gibi olmadım hiç ama bahsettiğiniz regl sancısını yaşıyorum.
Ama dış gebeliktede sğrı olurmuş ben işte inanamadığım için mucize diye çünlü her doktor imlansız dedi bana prp bile öneren Bülmet Tıraş oldu. Ama ben oraya gitmedim şimdi kendiliğinden olunca sevinemedim bile kese ve kalbini duyana kadar yerinin rahim olduğunu duyana kadar da içim rahat etmeyecek :)İnanın aynısını az önce yaşadım hemen lavaboya geldim ve bunu sabah araştırırken 2 3 yerde daha okumuştum içim o yüzden rahat biraz
Sizi tam olarak anlamam mümkün değil tarifsiz bir sevinç ve aynı zamanda kaygı yaşıyorsunuz eminim ama lütfen kendinizi sıkmayın bebeğiniz sizi hissediyordur, Rabbım en güzellerini sağlıklarını nasip etsinAma dış gebeliktede sğrı olurmuş ben işte inanamadığım için mucize diye çünlü her doktor imlansız dedi bana prp bile öneren Bülmet Tıraş oldu. Ama ben oraya gitmedim şimdi kendiliğinden olunca sevinemedim bile kese ve kalbini duyana kadar yerinin rahim olduğunu duyana kadar da içim rahat etmeyecek :)
Allah herkesinkini korusun esirgesin haftaya öğreneceğiz ben de haftaya kadar örgü örüyorum :) öğretmenim okulda tatil düşünmemeye çalışıyorum inş iyidir fasülyem :) sizinki de hayırlı olsun inşSizi tam olarak anlamam mümkün değil tarifsiz bir sevinç ve aynı zamanda kaygı yaşıyorsunuz eminim ama lütfen kendinizi sıkmayın bebeğiniz sizi hissediyordur, Rabbım en güzellerini sağlıklarını nasip etsin
Bende hiç uykumdan olmadım o regl sancısını çekiyorumYani o şeyin üstü varya ara ara günde bir kere falan adet başı ya da kanama devam ederken olan sancı gibi giriyor gaz da var bende bilmiyorum ki ben de 10 günün 7 günü kaldı dontora gidicez benim ki mucize gibi olduğundan nette de dıştada ağrı olur falan yazdığından korktum ama ben de lekelenme kanama vs yok sadece ağrı ama bazen şiddetlenen bir sğrı işte uykumdan uyandırıyoe