- 27 Mayıs 2016
- 85
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi KelebeksiRY
İnşallah bakalımO zaman yüksek ihtimal doğrudur Allahın izniyle canım yine de kan ver hemen
Merhaba sabah pozitif gördüm çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsinAy lütfen yarın sabah test yap olur mu :) aynı belirtiler bende de var ve adetime 1 hafta var
Ay bakayım bayağı koyu muMerhaba sabah pozitif gördüm çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsinAma söyleyeyim reglime 2 gün varken erken gebelik testi ile silik çizgiyle gördüm eğer sende yaparsan erken gebelik al umarım seninde vardır
Merhaba ben pozitif gördüm ve evet en belirgin belirtim regl sancısına benzer kramplardıBende hiç uykumdan olmadım o regl sancısını çekiyorum
Ay bakayım bayağı koyu mune zaman kan testi vereceksin.
Bence kan için biraz daha geçmesini b
Evet o da var bende çok afedersin sanki 1 tencere kuru fasulye yemişimGaz sancısı gibi de sancı oluyor bu da normal mi ?
Ama ağrı varya o ağrı ara ara girigor kasığıma ve sanki adet oluyormuşum gibi oluyor gazda sıkıştırınca ikisi birleşince mahvediyor beniEvet o da var bende çok afedersin sanki 1 tencere kuru fasulye yemişim
Bunların bütün hepsi bende olmuştu ve o ara hamilelik geçirmiştim. Yemek yeme olayı normalden çoktu ve idrar rengi bana da dikkat çekici gelmişti. Sık sık da lavaboya gidiyordumKızlar selam reglime 3 gün var ve yumurtlama günümden beri göğüs sırt ve bel ağrısı yaşıyorum. Arada kasığıma kramplar giriyordu son 2 gündür arttı öksürürken hapşırırken veya edilince ani hareketlerde sağ kasığıma bıçak batıyor hissi oluyor bazen de durduk yere regl sancısı gibi sancı. Bu akşam diş etlerimde sızı oldu ve sürekli açım afedersiniz ama kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum. Birde gazım var fazlaca. Aşırı uyku hali ve sürekli duygusallık yaşıyorum. Tekrar çok afedersiniz idrar rengim sarı ve değişik bir kokusu var bu arada enfeksiyonu yok ondan eminim. Bunları yaşayıp hamile kalan oldu mu ? Sormak bazılarına saçma geliyor biliyorum ama bize de bir teselli oluyor işte, şimdiden teşekkürler
Değer çok düşüktür diye vermek istemedim adetim geçsin de öyle dedimCanım kan testi versene benim idrarda çıkınca ben hemen kan verdi
Hala kıvranıyorum ara ara sorma gitsin gerçekten insanı kokutuyorAma ağrı varya o ağrı ara ara girigor kasığıma ve sanki adet oluyormuşum gibi oluyor gazda sıkıştırınca ikisi birleşince mahvediyor beni
Olabilir tabii ki birde yapma zamanına göre de değişir ve bence var gebelik kan ver istersenKızlar ya dün test yapmıştım böyle çıkmıştı bugün yine yapdım daha silik çıktı ama eşim farklı marka test almiş ondan olabilir mi
Çok teşekkür ederim dilerim Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almasını nasip ederİnşallah sağlıklı gebelikler diliyorum
Sorma benimde geçe öyle oldu tam o şeyim üstü varya sancı bir giriyor normalde adetligken ben böyle olumca hap içerdiö ama şimdi kısa sürüyor bir de benim kasıklarımda sağlı sollu yürürken batma yapıyor çarşamba doktora gidicez inş kesesi doğru yerdedir. Allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin. Ama kuzlar gidip kan berin israr testinde çkkınca ben hemen verdim bir de 2 gün aradan sonra tekrar ettim 64 dü 134 çıktıHala kıvranıyorum ara ara sorma gitsin gerçekten insanı kokutuyor
Adetimin geçmesini bekleyeceğimOlabilir tabii ki birde yapma zamanına göre de değişir ve bence var gebelik kan ver istersen
Evet evet hemşire bir arkadaşımla konuştum kramplar da çok normalmiş bu arada içim rahatladı ve yarın kan vereceğim o da aynı şekilde 2 günde bir tekrar ettir dedi sonucu yazarım yarınSorma benimde geçe öyle oldu tam o şeyim üstü varya sancı bir giriyor normalde adetligken ben böyle olumca hap içerdiö ama şimdi kısa sürüyor bir de benim kasıklarımda sağlı sollu yürürken batma yapıyor çarşamba doktora gidicez inş kesesi doğru yerdedir. Allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin. Ama kuzlar gidip kan berin israr testinde çkkınca ben hemen verdim bir de 2 gün aradan sonra tekrar ettim 64 dü 134 çıktı