Kasık batması gebelik

Ay lütfen yarın sabah test yap olur mu :) aynı belirtiler bende de var ve adetime 1 hafta var
Merhaba sabah pozitif gördüm çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin Ama söyleyeyim reglime 2 gün varken erken gebelik testi ile silik çizgiyle gördüm eğer sende yaparsan erken gebelik al umarım seninde vardır

Ay bakayım bayağı koyu mu ne zaman kan testi vereceksin.
Bence kan için biraz daha geçmesini bekle

Bunların bütün hepsi bende olmuştu ve o ara hamilelik geçirmiştim. Yemek yeme olayı normalden çoktu ve idrar rengi bana da dikkat çekici gelmişti. Sık sık da lavaboya gidiyordum

Kızlar ya dün test yapmıştım böyle çıkmıştı bugün yine yapdım daha silik çıktı ama eşim farklı marka test almiş ondan olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230208_151615.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 82
Hala kıvranıyorum ara ara sorma gitsin gerçekten insanı kokutuyor
Sorma benimde geçe öyle oldu tam o şeyim üstü varya sancı bir giriyor normalde adetligken ben böyle olumca hap içerdiö ama şimdi kısa sürüyor bir de benim kasıklarımda sağlı sollu yürürken batma yapıyor çarşamba doktora gidicez inş kesesi doğru yerdedir. Allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin. Ama kuzlar gidip kan berin israr testinde çkkınca ben hemen verdim bir de 2 gün aradan sonra tekrar ettim 64 dü 134 çıktı

Evet evet hemşire bir arkadaşımla konuştum kramplar da çok normalmiş bu arada içim rahatladı ve yarın kan vereceğim o da aynı şekilde 2 günde bir tekrar ettir dedi sonucu yazarım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…