Yine ben,yine yaşadığım belirtiler :)

Valla tamamen yumurtlama ile alakalı. Burada herkes adete yok 6 gün yok 7 gün kala öğrendim diyor ama yumurtladıkları günden haberleri yok. Geçen ayki adetlerine göre hesaplıyorlar ama Adete 7 gün kala daha rahme bile gelmez. O ay belli ki erken yumurtlama olmuştur diğer aya göre 2-3 gün vs.
O yüzden siz yumurtlama gününüzden eminseniz test veya akıntı ile, üzerine 12-13 gün sayarak test yaptırabilirsiniz.
Zaten yumurtlamadan 14-16 gün sonrası adet gelir gecikmezse herhangi bir sebepten .
Yumurtlama gunum 15 ıydı

Hayırlısı olsun cok tesekkurler bakalm bu markada cok yalancı pozıtıf cıkıomus yasayıp gorucez:) sızın ıcın de hayırlısını temennı edıyorum
Çoookk teşekkür ederim ben de siz ve diğer bu başlıkları bi umut okuyan herkes için hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum 🤲🏼

Kızlar yine ben :KK70: hepiniz beni tanıyorsunuz artık. Çoğunuzun testine cevap yazdım,tebrik ettim. Tebrik ettiklerim neredeyse doğuracak ama ben hala bir çocuk yapmayı beceremedim :KK70: neyse ben yine yazıyorum 🤣

Reglimin 3.günü clife karışımı tüketmeye başladım. Bilenler bilir içerisinde hayıt,civan perçemi,Arslan pençesi,bal,çörekotu olan bitkisel bir karışım.
5.günü reglim bitti.
8.gün az ama 9.gün bolca kaygan bir sıvı geldi uzayan yapıda ve sol kasığımda sancı ve hassasiyet vardı.
Fakat ben ovülasyon testine 9.gün başladığım için öncesi hakkında hiçbir fikrim yok pik oldu mu ya da olmadı mı diye.
Çünkü bu kadar erken olmayacağını düşündüm açıkçası ve teste başlamamıştım.
9.günden beri ovülasyon testlerim asla ama asla koyulaşmadı.
İlişkim de 7,8 ve 10.gün oldu.
Bugün döngüde 17.günüm ve 2 gündür Açık sarı akıntım ve azcık da beyaz sarı karışık uzayan minik minik parçalar geliyor.
İki gündür bel ağrım var ama daha çok eğildiğimde,hareketle artan gerginlik hissinde bir ağrım var. Kasıklarım dolu dolu. İğne batması hissi ve doluluk hissi var. Sanki alt karnımda gaz sancısı varmış gibi.

Geçen ay 21 günlük döngüde regl oldum. Pcos yüzünden böyle şaşabiliyor.
Yine mi erken olucam düşüncesi hep var bu belirtilerden sonra.

Ben bu belirtileri hep yaşıyorum.
Kesin hamileyim demiyorum bu sefer çünkü bu kendimi kandırmaktan başka birşey değil ama bir yanım da inşaAllah bu ay olacak demeden edemiyor 🤲🏼
Sadece sizinle paylaşıp içimde kalmasın istedim. Her ay böyleyim. Sürekli kendimi dinliyorum. En büyük kötülüğü de burada yapıyorum kendime.
Birçoğunuz da artık ismime aşina olduğu için, yine yazıp fikirlerinizi almak istedim🙏🏼

Bunu biraz da dertleşme topiği diye düşünebilirsiniz :KK43:

9.gün yumurtlama gören ve gebelikle sonuçlanan var mı🙏🏼
Destekleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim,çok da uzattım biliyorum,size yazdıkça rahatlıyorum,iyi ki varsınız🌺
Bende senin gibi böyle çok düşünüp kafaya takıyordum, sonra olmuyorsa hayırlısı değilmiş, diyip hiç düşünüp takıntı yapmadım, kafam rahattı düşünmedim hiç, o ay hamile kaldım. Yani böyle vücudunda olan herşeyi düşünürsen strese girersin. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah.

Bende senin gibi böyle çok düşünüp kafaya takıyordum, sonra olmuyorsa hayırlısı değilmiş, diyip hiç düşünüp takıntı yapmadım, kafam rahattı düşünmedim hiç, o ay hamile kaldım. Yani böyle vücudunda olan herşeyi düşünürsen strese girersin. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah.
Evet benim en temel sorunum bu. Kafaya takmak. Ne yaptıysam olmadı düşünmeyi bırakamadım. İnşaAllah çok teşekkür ederim Amin demek istiyorum kocaman♥️

17 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 18 Aralık gecesi çatlama oldu 3 gün değerlendirdik sonra gün aşırı değerlendirdik bu caylamadan sonraki 10.günüm kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim çok ağrıyo heran adet olacakmış gibi hissediyorum çok yıpratıcı bu beklemek adet ağrısı gibi ağrı yaşayıp yinede hamile kalanınız var mı

17 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 18 Aralık gecesi çatlama oldu 3 gün değerlendirdik sonra gün aşırı değerlendirdik bu caylamadan sonraki 10.günüm kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim çok ağrıyo heran adet olacakmış gibi hissediyorum çok yıpratıcı bu beklemek adet ağrısı gibi ağrı yaşayıp yinede hamile kalanınız var mı
Regl olucam sanıp hamile olan çok kişi okudum burada. En iyisi çatlamanın 14.günü test yapmak. Daha önce yaparsanız iğnenin etkisinden betayı yüksek görebilirsiniz sizi yanıltır.

Regl olucam sanıp hamile olan çok kişi okudum burada. En iyisi çatlamanın 14.günü test yapmak. Daha önce yaparsanız iğnenin etkisinden betayı yüksek görebilirsiniz sizi yanıltır.
Teşekkür ederim yanıtınız için Allah hepimizin kalbindekini hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallahh tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes için hep dua ediyorum

Ben adet 28 Kasım'da oldum. 10 gün sürdü. 12. Gün yumurtlamam oldu. Yani adet bitiminden hemen sonra.

Hepimiz için kocaman bir Amin 🤲🏼
Sürekli görüyorum sizi konumuzu görünce bütün yazılanları heyecanla okudum. Şimdi hamileyim yorumu görür muyum diye sonucunuz nedir çok merak ettim Allah gönlünüze göre versin Allah isteyen herkese nasip etsin ben de ikinci çocuğum için temmuz ayından beri her ay test yapanlardanım sanırım stres gerçekten büyük bir etken ama sizin hamileyim demenizi gerçekten bekliyorum o güzel kalbinize sağlıklı bir evlat nasip etsin❤️

Sürekli görüyorum sizi konumuzu görünce bütün yazılanları heyecanla okudum. Şimdi hamileyim yorumu görür muyum diye sonucunuz nedir çok merak ettim Allah gönlünüze göre versin Allah isteyen herkese nasip etsin ben de ikinci çocuğum için temmuz ayından beri her ay test yapanlardanım sanırım stres gerçekten büyük bir etken ama sizin hamileyim demenizi gerçekten bekliyorum o güzel kalbinize sağlıklı bir evlat nasip etsin❤️
Yaaa Allah razı olsun 😍 çoookk teşekkür ederim Rabbim kimseye aratmasın inşaAllah🤲🏼 Sizin de gönlünüzce olsun♥️ Henüz değilim adet oldum sonrasında. Bugün 10.günüm bakalım ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Elbet bir gün 🤲🏼🥰

Yaaa Allah razı olsun 😍 çoookk teşekkür ederim Rabbim kimseye aratmasın inşaAllah🤲🏼 Sizin de gönlünüzce olsun♥️ Henüz değilim adet oldum sonrasında. Bugün 10.günüm bakalım ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Elbet bir gün 🤲🏼🥰
Elbet bir gün tabii ki olacak. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım. Açıkçası şunu söyliyim benim kuzenime doktor tüp bebeksiz hamile kalamazsın demişti her şeyi ayarlayıp tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile olduğunu öğrendi şu an üç yaşında bir oğlu var gerçekten Allah’ım nasip ederse oluyor hiçbir zaman umutsuzluk yok dileğim isteyen herkese nasip etsin🙏🙏❤️

Elbet bir gün tabii ki olacak. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım. Açıkçası şunu söyliyim benim kuzenime doktor tüp bebeksiz hamile kalamazsın demişti her şeyi ayarlayıp tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile olduğunu öğrendi şu an üç yaşında bir oğlu var gerçekten Allah’ım nasip ederse oluyor hiçbir zaman umutsuzluk yok dileğim isteyen herkese nasip etsin🙏🙏❤️
Böyle hikayeler o kadar çok duyuyorum ki. Çünkü nasılsa olmuyor kafasındalar ve takmıyorlar. O ay oluyor 🤷🏻‍♀️ Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inşaAllah♥️ Umudum sonsuz 🙏🏼

İnşallah hamilesindir bu karışım faydalı olursa bizi de bilgilendirir misin . Ayrıca burda hiç bahsedilmiyor sanki ama reglden hemen sonra hamile kalan cok kişi var yumurtlama gününe kadar coktan hamile kalan yani. Hatta ben bile bi kimyasal yasadım reglden hemen sonraki günden şüphelendim.
Yumurtlama olmadan mı hamile kalan yani?

X