• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende iki gün önce kahverengi bir leke oldu ama sonra hiç olmadı adetime dört gün var. Adet olsaydı devamı gelirdi herhalde değil mi?

Benimde aynı böyle oldu bu yumurtlama sonrası ani gren kasık agrısıve bel agısı dahada gecmedi 3 gün kaldı bat tarihine ama kahverengi lekelenme basladı geliyor kırmızılar bakalm

Merhaba adet biteli 2 gün oldu ve biter bitmez sol kasık ağrım yine başladı nedenini bilen var mı? Çocuk istiyoruz fakat 4 aydır denemeler sonuç vermedi. Önerebileceğiniz birşey var mı?

Merhaba adet biteli 2 gün oldu ve biter bitmez sol kasık ağrım yine başladı nedenini bilen var mı? Çocuk istiyoruz fakat 4 aydır denemeler sonuç vermedi. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Adet olduğundan peki kesin eminmisin?

Adet olduğundan peki kesin eminmisin?

Evet normal adet oldum hep 5 gün sürer aynı şekilde oldum. Denemelere başladığımızdan beri bu kasık ağrısı oluyor bende. Doktora gittim alt muayene yaptı ve gayet iyi görünüyor bir sorunun yok dedi. Ama denemelerde sonuç vermedi henüz

Evet normal adet oldum hep 5 gün sürer aynı şekilde oldum. Denemelere başladığımızdan beri bu kasık ağrısı oluyor bende. Doktora gittim alt muayene yaptı ve gayet iyi görünüyor bir sorunun yok dedi. Ama denemelerde sonuç vermedi henüz
Doktorda birşey göremediyse bazen psikolojik diyorlar 😣

Merhaba kızlar, benimde adetime 5 gün var yaklaşık olarak 3-4 gündür çok kasık ağrısı ve kramp yaşadım bugün daha iyiyimm bide bel ağrım var biraz.. Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç maalesef negatif ama inşallah erken diye negatiftir diyorum.... Bakalım baya heycanlıyım inşallah bu ağrılar hamilelik belirtisidir..

Back
X