- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
Aa olabilir mi kiEvet adet beklenen gün olan da varmış canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa olabilir mi kiEvet adet beklenen gün olan da varmış canım![]()
Evet canım en geç sabah adetin gelir yoksaAa olabilir mi kibakalm aksam normale dönmezse süpheleirim ☺
Noldu var mı adetin gelmediyse bi test yap benceAa olabilir mi kibakalm aksam normale dönmezse süpheleirim ☺
Var var malesefNoldu var mı adetin gelmediyse bi test yap bence![]()
Bir test yap canımYa bende iki gün önce kahverengi bir leke oldu ama sonra hiç olmadı adetime dört gün var. Adet olsaydı devamı gelirdi herhalde değil mi?
Yaaa tüh birdaha ki aya inşaAllah olur canımVar var malesef![]()
Kesilirse lekelenme bence iki gün sonra test yapBenimde aynı böyle oldu bu yumurtlama sonrası ani gren kasık agrısıve bel agısı dahada gecmedi 3 gün kaldı bat tarihine ama kahverengi lekelenme basladı geliyor kırmızılar bakalm
2 gün sonra tekrarlaDün erken gebelik yapmstm yok gbi sanki
İnsallah canımYaaa tüh birdaha ki aya inşaAllah olur canım![]()
Adet olduğundan peki kesin eminmisin?Merhaba adet biteli 2 gün oldu ve biter bitmez sol kasık ağrım yine başladı nedenini bilen var mı? Çocuk istiyoruz fakat 4 aydır denemeler sonuç vermedi. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Adet olduğundan peki kesin eminmisin?
Doktorda birşey göremediyse bazen psikolojik diyorlarEvet normal adet oldum hep 5 gün sürer aynı şekilde oldum. Denemelere başladığımızdan beri bu kasık ağrısı oluyor bende. Doktora gittim alt muayene yaptı ve gayet iyi görünüyor bir sorunun yok dedi. Ama denemelerde sonuç vermedi henüz