- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 30
Benimde ağrım çok ya bunu için yaptığınız bişey var mıAynen araba kullanırken ya da bi yere uzanınca fln baya ağrıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ağrım çok ya bunu için yaptığınız bişey var mıAynen araba kullanırken ya da bi yere uzanınca fln baya ağrıyo
Her ihtimale karşı bisey kullanmıyorum zaten reglime 3 günüm var hamile değilsem de heralde reglden sonra geçerBenimde ağrım çok ya bunu için yaptığınız bişey var mı
Öyle ya benim düzensiz ama iki hafta sonra test yaparımBaya atıyo o zaman senin tarihbenim de 15 ekim gösteriyo bakalm 13.gün yumurtladm çünkü 30 eylülde
![]()
14. Gün yumurtlamadan sonra diyorlar ağrıya karşıda birşey yapamıyoruzKızlar bi sorum daha var ben en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik var mı yok mu benim hamileliklerim biraz sorunlu çünkü
Hadi hayırlısı bakalmÖyle ya benim düzensiz ama iki hafta sonra test yaparım![]()
Ayaklarına koy iyi geliyor bide papatya çayı içtim ben oda biraz iyi geldi şimdi bende alışveriş yapıp yemek hazırlayacam benimde eşim işten gelcekHaklı annen aslında ama dayanamadım sıcak biraz iyi geldi zor yemek yaptım şimdi birazdan eşim gelicek bacağımın üstüne basamıyorum
Peki ben ne zaman test yapsam çıkar ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bat 24 ekimHer ihtimale karşı bisey kullanmıyorum zaten reglime 3 günüm var hamile değilsem de heralde reglden sonra geçer
Yumurtlamanın 14.günü diyolar hepPeki ben ne zaman test yapsam çıkar ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bat 24 ekim
Bide öyle deniyim bakalım çok zor bu beklemek yaaAyaklarına koy iyi geliyor bide papatya çayı içtim ben oda biraz iyi geldi şimdi bende alışveriş yapıp yemek hazırlayacam benimde eşim işten gelcek![]()
9 gün kalmış 14 gün olmasına inşallah o zamana kadar bu ağrı geçer oğlumla bile ilgilenemedim babaannesi götürdü kendisiyleYumurtlamanın 14.günü diyolar hep
Senin de az kalmış inşallah güzel haberler alırsınHer ihtimale karşı bisey kullanmıyorum zaten reglime 3 günüm var hamile değilsem de heralde reglden sonra geçer
Ayy kiyamam inşallah gecer9 gün kalmış 14 gün olmasına inşallah o zamana kadar bu ağrı geçer oğlumla bile ilgilenemedim babaannesi götürdü kendisiyle
İnsallah inşallahSenin de az kalmış inşallah güzel haberler alırsın![]()
Şimdiye kadar son bir haftadır sabahları öğlen 11 e kadar uyanıyorum akşamları 9 dan sonra uyku basıyor gece 1 2 gibi uykum kaçıyor hafif kabızlık var bir haftadırHanımlar merhaba ben geçen sat14 ağustos , 12 ,14,15,22 Eylül'de pembe bazen kahverengi lekelenme oldu azda olsa 24-28 Eylül arası hafif koyu kırmızı kanama oldu ama hep damla damla şeklinde oldu 29 30 Eylül'de de yine damla damla şeklinde kahverengi devam etti 1 2 ekime kadar sonra bitti 8 Ekim'de sabah uyandım birkaç damla kahverengi lekelenme var o gün hiç olmadı ta ki bugün spor yapana kadar ama çok hafif spor yaptım 20 dk falan sonra yine kahverengi lekelenme oldu sonra damla kırmızı olmaya başladı ama yine damla damla şeklinde devam etti birkaç damla sonra durdu ama sanki domates salçasını sulandırırız da hafif kırmızı olur ya öyle bir renk ne oluyor anlamadım