• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi sorum daha var ben en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik var mı yok mu benim hamileliklerim biraz sorunlu çünkü

Haklı annen aslında ama dayanamadım sıcak biraz iyi geldi zor yemek yaptım şimdi birazdan eşim gelicek bacağımın üstüne basamıyorum
Ayaklarına koy iyi geliyor bide papatya çayı içtim ben oda biraz iyi geldi şimdi bende alışveriş yapıp yemek hazırlayacam benimde eşim işten gelcek 😄😄

Benimde böyle sanki her an adet olacak gibi ağrım ve tatlı tatlı bi batmam var yumurtlamadan sonra başladı bata çok var

İnşaAllah birimizden güzel haber gelir beklemek zor geldi gün geçmiyor sanki 😄😄

Hanımlar merhaba ben geçen sat14 ağustos , 12 ,14,15,22 Eylül'de pembe bazen kahverengi lekelenme oldu azda olsa 24-28 Eylül arası hafif koyu kırmızı kanama oldu ama hep damla damla şeklinde oldu 29 30 Eylül'de de yine damla damla şeklinde kahverengi devam etti 1 2 ekime kadar sonra bitti 8 Ekim'de sabah uyandım birkaç damla kahverengi lekelenme var o gün hiç olmadı ta ki bugün spor yapana kadar ama çok hafif spor yaptım 20 dk falan sonra yine kahverengi lekelenme oldu sonra damla kırmızı olmaya başladı ama yine damla damla şeklinde devam etti birkaç damla sonra durdu ama sanki domates salçasını sulandırırız da hafif kırmızı olur ya öyle bir renk ne oluyor anlamadım

Hanımlar merhaba ben geçen sat14 ağustos , 12 ,14,15,22 Eylül'de pembe bazen kahverengi lekelenme oldu azda olsa 24-28 Eylül arası hafif koyu kırmızı kanama oldu ama hep damla damla şeklinde oldu 29 30 Eylül'de de yine damla damla şeklinde kahverengi devam etti 1 2 ekime kadar sonra bitti 8 Ekim'de sabah uyandım birkaç damla kahverengi lekelenme var o gün hiç olmadı ta ki bugün spor yapana kadar ama çok hafif spor yaptım 20 dk falan sonra yine kahverengi lekelenme oldu sonra damla kırmızı olmaya başladı ama yine damla damla şeklinde devam etti birkaç damla sonra durdu ama sanki domates salçasını sulandırırız da hafif kırmızı olur ya öyle bir renk ne oluyor anlamadım
Şimdiye kadar son bir haftadır sabahları öğlen 11 e kadar uyanıyorum akşamları 9 dan sonra uyku basıyor gece 1 2 gibi uykum kaçıyor hafif kabızlık var bir haftadır
Bu arada geçen mart ayında 23 haftalıkken üçüz bebeklerimi erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim malesef neler oluyor anlamadım çok istiyorum 6 yıldır uğraşıyorum 3 .denememde tüp bebekle 2 embriyo ile üçüz erkek hamilelik yaşadım Rabbim bu kadarını nasip etti şimdi ise tam bir muamma düşünüyorum kafaya takıyorum desem yalan çünkü kpss çalışıyorum sadece ona odaklanmış durumdayım.
Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir fikir verin

Back
X