- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 30
Amin inşallah canım en zoru bu zaten beklemek ufacık şeylerden ümitlenmekİnşaAllah birimizden güzel haber gelir beklemek zor geldi gün geçmiyor sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım en zoru bu zaten beklemek ufacık şeylerden ümitlenmekİnşaAllah birimizden güzel haber gelir beklemek zor geldi gün geçmiyor sanki![]()
Merak ettim şimdi bende![]()
Yapsaydın ya erken gebelik testiay kanıma girme sabah test yapmıyım diye hemen tuvalete gidiyorum. düşünürsem yapıyorum çünkübugün bata 5 gün var. bakalım inşaallah birşeyler vardır.
Yapsaydın ya erken gebelik testi![]()
Test yapmak için erken ama kanda zor belli olmuştur idrarla çıkmaz ki dahacanım bata 10 gün vardı erken gebelik testi yaptım ama hem tok karnına hem de öğleden sonra yaptım negatif çıktı. öğleden sonra yaptığım için doğru sonuç değildir belki diye umudumu yitirmedim. ama teste ilişkiden 5 gün sonra günün her saatinde yapılabilir yazıyordu. bunlar aklıma gelince ümidimi kaybediyorum galiba![]()
Test yapmak için erken ama kanda zor belli olmuştur idrarla çıkmaz ki daha
Bat a 10 gün kala mı yaptın çıkmaz ki o kadar erken canım ya niye ümidini kaybediyoncanım bata 10 gün vardı erken gebelik testi yaptım ama hem tok karnına hem de öğleden sonra yaptım negatif çıktı. öğleden sonra yaptığım için doğru sonuç değildir belki diye umudumu yitirmedim. ama teste ilişkiden 5 gün sonra günün her saatinde yapılabilir yazıyordu. bunlar aklıma gelince ümidimi kaybediyorum galiba![]()
Çıkmıyor öyle dediklerine bakma, en az yumurtlaamdan 10 gün geçiyor baktım internette erken gebelik testi dedikleri sadece 10mlu ile hasas yani normal gebelik testleri 25mlu yani tek fark hasasiyet ama daha hcg değeri çıkmaz bile ilk 5 günde canmerken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum. inşaallah vardır ve çıkmamıştır.![]()
Bat a 10 gün kala mı yaptın çıkmaz ki o kadar erken canım ya niye ümidini kaybediyon![]()
Aynen bencede 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap o zaman canmçünkü testte ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir yazıyordu benim ilişkinin üstünden 10 gün geçmişti. ona güvenerek yapmıştım. elimde 1 tane daha test var belki 2 gün sonra tekrarlarım.![]()
Aynen bencede 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap o zaman canm![]()
İnşaAllahçok heyecanlandım inşaallah hepimiz amacımıza ulaşırız.![]()
Naptın canım test yaptın mı ?İnsallah inşallah
Canım bugün lekelenmem var biraz herhalde olmadıNaptın canım test yaptın mı ?![]()
Hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa öteki ay inşallah olurCanım bugün lekelenmem var biraz herhalde olmadı![]()
Fazla ümitlenmisim çok üzüldümHayırlısı olsun canım bu ay olmazsa öteki ay inşallah olur
Adet mi oldun lekelenme mi belki yerleşme kanamasıdır?Fazla ümitlenmisim çok üzüldüm
Öglenden beri leke şeklinde belirgin değil ama zaten regl zamanım gelmişti yerleşme olabilir mi bu kadar gecAdet mi oldun lekelenme mi belki yerleşme kanamasıdır?
Evet adet beklenen gün olan da varmış canımÖglenden beri leke şeklinde belirgin değil ama zaten regl zamanım gelmişti yerleşme olabilir mi bu kadar gec