• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapsaydın ya erken gebelik testi 🤣🤣🤭

canım bata 10 gün vardı erken gebelik testi yaptım ama hem tok karnına hem de öğleden sonra yaptım negatif çıktı. öğleden sonra yaptığım için doğru sonuç değildir belki diye umudumu yitirmedim. ama teste ilişkiden 5 gün sonra günün her saatinde yapılabilir yazıyordu. bunlar aklıma gelince ümidimi kaybediyorum galiba:KK43:

canım bata 10 gün vardı erken gebelik testi yaptım ama hem tok karnına hem de öğleden sonra yaptım negatif çıktı. öğleden sonra yaptığım için doğru sonuç değildir belki diye umudumu yitirmedim. ama teste ilişkiden 5 gün sonra günün her saatinde yapılabilir yazıyordu. bunlar aklıma gelince ümidimi kaybediyorum galiba:KK43:
Test yapmak için erken ama kanda zor belli olmuştur idrarla çıkmaz ki daha

Bat a 10 gün kala mı yaptın çıkmaz ki o kadar erken canım ya niye ümidini kaybediyon 🤦🏽‍♀️

erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum. inşaallah vardır ve çıkmamıştır. :KK16:
Çıkmıyor öyle dediklerine bakma, en az yumurtlaamdan 10 gün geçiyor baktım internette erken gebelik testi dedikleri sadece 10mlu ile hasas yani normal gebelik testleri 25mlu yani tek fark hasasiyet ama daha hcg değeri çıkmaz bile ilk 5 günde canm

Bat a 10 gün kala mı yaptın çıkmaz ki o kadar erken canım ya niye ümidini kaybediyon 🤦🏽‍♀️

çünkü testte ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir yazıyordu benim ilişkinin üstünden 10 gün geçmişti. ona güvenerek yapmıştım. elimde 1 tane daha test var belki 2 gün sonra tekrarlarım. :KK48:

çünkü testte ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir yazıyordu benim ilişkinin üstünden 10 gün geçmişti. ona güvenerek yapmıştım. elimde 1 tane daha test var belki 2 gün sonra tekrarlarım. :KK48:
Aynen bencede 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap o zaman canm😍

Back
X