• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba arkadaşlar,

cuma günü pik gördüm cumartesi silikleşti değerlendirdik tabii ki bugün aşırı kasığımda adet olcak gibi sancım var bu bir belirti mi ne oluyor anlamadım adet olmam için erken pik den de daha bir hafta geçmedi bile ama sancım çok ne bu böyle 🥺🥺

Üşütmüş olabilir misin malum havalar serinledi ..

canım yeni hamileyim bende ilk ve yoğun yaşadığım belirti kasık ağrısıydı .. belki de hamilesin ☘☘
Ayyy bende kasık ağrısı çoktu baş ağrısı da her gün başım ağrıyor resmen ☹️ Adete altı gün kaldı . Normalde adetim düzenli. Şimdi kahverengi akıntı geldi ☹️

Başka ne belirtiler yaşadın canım ? Özellikle adete bir hafta kala? İnşallah ben de hamileyimdir

Ne zaman yaşadın kasık ağrını direk yumurtlamadan sonra başladı mı böyle 🤭
Evet canım hemen başladı , ve gün geçtikçe daha da şiddetlendi hamile olduğumu öğrendim .. vurup geçiyor ama .. inşallah Allah gönlünüze göre versin

Merhaba arkadaşlar,

cuma günü pik gördüm cumartesi silikleşti değerlendirdik tabii ki bugün aşırı kasığımda adet olcak gibi sancım var bu bir belirti mi ne oluyor anlamadım adet olmam için erken pik den de daha bir hafta geçmedi bile ama sancım çok ne bu böyle 🥺🥺

geçtiğimiz ay pikl gördükten sonra bat tarihine kadar hep kasık ağrısı çektim. hamileyim diye düşündüm ama maalesef regl oldum. inşaallah hamilesindir ama çok anlam yükleme derim.

Merhaba arkadaşlar,

Canım bende 8 ekimde çatlatma iğnesi oldum 9 ekimden beri sağ kasığım ağrıyo bacağına vuruyor ağrısı sanki çekiliyomuş gibi kramp giriyor iki gündür de elimi değdiremiyorum eğilip kalkamıyorum çok ağrım var

Benim de pik gününden beri kasık ağrım hiç gecmedi nerdeyse reglime 3 gün var bakalm sonuc ne olacak merakla bekliyorum

tekrar test yapmadın değil mi? benim pikten 10gün sonra erken test yaptım reglime de 10 gün vardı. negatif çıktı. ama aşırı mide yanmalarım olmaya başladı. midem ağzıma geliyor sürekli. negatifi görmüş olmama rağmen umudumu kaybetmedim nedense :KK48: reglime 6 gün var.

Back
X