Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende kasık ağrısı çoktu baş ağrısı da her gün başım ağrıyor resmencanım yeni hamileyim bende ilk ve yoğun yaşadığım belirti kasık ağrısıydı .. belki de hamilesin ☘☘
Yaaa keşkecanım yeni hamileyim bende ilk ve yoğun yaşadığım belirti kasık ağrısıydı .. belki de hamilesin ☘☘
İnşaAllah hamilesiyizdirAyyy bende kasık ağrısı çoktu baş ağrısı da her gün başım ağrıyor resmen ☹ Adete altı gün kaldı . Normalde adetim düzenli. Şimdi kahverengi akıntı geldi ☹
Ne zaman yaşadın kasık ağrını direk yumurtlamadan sonra başladı mı böylecanım yeni hamileyim bende ilk ve yoğun yaşadığım belirti kasık ağrısıydı .. belki de hamilesin ☘☘
Evet canım hemen başladı , ve gün geçtikçe daha da şiddetlendi hamile olduğumu öğrendim .. vurup geçiyor ama .. inşallah Allah gönlünüze göre versinNe zaman yaşadın kasık ağrını direk yumurtlamadan sonra başladı mı böyle![]()
Merhaba arkadaşlar,
cuma günü pik gördüm cumartesi silikleşti değerlendirdik tabii ki bugün aşırı kasığımda adet olcak gibi sancım var bu bir belirti mi ne oluyor anlamadım adet olmam için erken pik den de daha bir hafta geçmedi bile ama sancım çok ne bu böyle![]()
Canım bende 8 ekimde çatlatma iğnesi oldum 9 ekimden beri sağ kasığım ağrıyo bacağına vuruyor ağrısı sanki çekiliyomuş gibi kramp giriyor iki gündür de elimi değdiremiyorum eğilip kalkamıyorum çok ağrım varMerhaba arkadaşlar,
cuma günü pik gördüm cumartesi silikleşti değerlendirdik tabii ki bugün aşırı kasığımda adet olcak gibi sancım var bu bir belirti mi ne oluyor anlamadım adet olmam için erken pik den de daha bir hafta geçmedi bile ama sancım çok ne bu böyle![]()
Hamilelikten ağrıyacaksa ağrısın sıkıntı değilEvet canım hemen başladı , ve gün geçtikçe daha da şiddetlendi hamile olduğumu öğrendim .. vurup geçiyor ama .. inşallah Allah gönlünüze göre versin
Tmm canımgeçtiğimiz ay pikl gördükten sonra bat tarihine kadar hep kasık ağrısı çektim. hamileyim diye düşündüm ama maalesef regl oldum. inşaallah hamilesindir ama çok anlam yükleme derim.
Yaaa ovulasyon testi yap bi bak bakalım koyulaşma var mı silik mi yoksaBenim de pik gününden beri kasık ağrım hiç gecmedi nerdeyse reglime 3 gün var bakalm sonuc ne olacak merakla bekliyorum
Bat ne zaman canımCanım bende 8 ekimde çatlatma iğnesi oldum 9 ekimden beri sağ kasığım ağrıyo bacağına vuruyor ağrısı sanki çekiliyomuş gibi kramp giriyor iki gündür de elimi değdiremiyorum eğilip kalkamıyorum çok ağrım var
Elimde kalmadı malesef yarın normal test almayı düşünüyorum canımYaaa ovulasyon testi yap bi bak bakalım koyulaşma var mı silik mi yoksa![]()
Bende merak ettim bak şimdi yapınca burayada yazE
Elimde kalmadı malesef yarın normal test almayı düşünüyorum canım
Benim de pik gününden beri kasık ağrım hiç gecmedi nerdeyse reglime 3 gün var bakalm sonuc ne olacak merakla bekliyorum