Kasık ağrısı

Mrve23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
53
5
23
Arkadaşlar 3 haftaya yakındır kasık ağrım var sürekli ağrıyor bide bu ay reglim tam sökülmedi stres falan yaptım acaba ondan mı? 3 gün öncede acile gittim kan verdim idrar testi tomografi falan hiç bişey yok dedi doktor. Hamile de olamam son ilişkimin üstünden 2 kere adet gördüm ve 1 hafta önce de gebelik testi yaptım o da negatif bilmiyorum niye böyle bi ağrım var fikri olan var mı?

Hamile değilsin herşeyine baktırmışssın birşey yok işte şükret yıllarca adet görüyoruz arada sırada gariplikler olur

Bence de üşütme yapıyor ayaklarını sıcak tut bsy olsa çıkardı.

Ben de kasık ağrısı ile doktora gitmiştim. Sol kasık için. Ancak sağda kist oluşmuş. Onun ağrısı vurabilirmis. Kistler milimetrik boyutta olunca gorunmezlermis. Sanmıyorum ama ortalık durulunca tekrar gidersiniz geçmezse. Ancak bununla birlikte idrar yolu enfeksiyonu veya vajinal enfeksiyon da kasık ağrısı yapabilir tabii

Ya üşütmüşsün cnm yada kist felan vardır .. . Soğan suyu iç bence her gece yatmadan iyi gelir sana kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…