- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Bebek yerleşiyor da olabilir. Kendine dikkat et canım. Anî hareket yapma ve ağır iş yapma. İnşallah bebiş tutunuyordur :))Ah ben bilemedim ne oluyor. Ama dedigim gibi bu psikolojik degil
Bebek yerleşiyor da olabilir. Kendine dikkat et canım. Anî hareket yapma ve ağır iş yapma. İnşallah bebiş tutunuyordur :))
Benim de hiç olmazdı kist vs yok 3 aydır kasik ağrım var ilk ay acayip heycanlanmistim ama ne diyim inşallah siz hamilesinizdirKizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?
(Normalde hemen hemen hic olmaz benim kasik agrim)
Benim adetim gelmeden önce ve günü geçince çok Kasık ağrılarım olmuştu özellikle sol tarafım ve bacağıma doğru batmalar oluyordu tek belirtimde buydu zaten hatta hamile olduğumu hiç düşünmedim okadar keskin ağrıya kesin bi hastalık oldu diye doktora korkarak gitmiştim
Benim de hiç olmazdı kist vs yok 3 aydır kasik ağrım var ilk ay acayip heycanlanmistim ama ne diyim inşallah siz hamilesinizdir
Canım günaydın bende adet oluckmış gibi kasık sancılarım oluo göğüsler hala acıo bata 3 gün var bakalım neler olacak ama sabaha karşı yatarken fazla yüz üstü yatamadım sanki birşeyler batıo gibiydi psikolojik olarak delirebilirim artıkKizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?
Benim bildiğim 1 -2 günden fazla sürüyorsa ihtimali var ama inanın belirti aramasanız daha mutlu olursunuzdgdlncim benim ilk kez bu ay oldu sol kasik agrim
Benimde kasık ağrım var ara ara geliyor bir sağa bir sola ve adet gecikmem var ocak 2 de olmam gerekti olmadım ve 3gün sonra yeni adet tarihim idrar testi yaptim iki tane biri çift biri tek kan testi yaptık oda polumsuz bekliyorum belirtilerim de var tabiKizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?
Benimde kasık ağrım var ara ara geliyor bir sağa bir sola ve adet gecikmem var ocak 2 de olmam gerekti olmadım ve 3gün sonra yeni adet tarihim idrar testi yaptim iki tane biri çift biri tek kan testi yaptık oda polumsuz bekliyorum belirtilerim de var tabiKizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinbebeginiz hayirli olsun :) nenkadar sure once baslamisti acaba ya da afedersiniz bir iliskinizden sonra mi baslamisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?