• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık Ağrısı ?

Benim bildiğim 1 -2 günden fazla sürüyorsa ihtimali var ama inanın belirti aramasanız daha mutlu olursunuz
Benim kaşık agrim iki gündür var artık o kadar açıyordu ki ayakta duracak halim yoktu batıyor tuvalete bile cikamiyordum açıdan doktor hcg ye baktı 3.4 çıktı ama birşey demedi kadın doğuma git dedi sizce neden demiş olabilir

Benim kaşık agrim iki gündür var artık o kadar açıyordu ki ayakta duracak halim yoktu batıyor tuvalete bile cikamiyordum açıdan doktor hcg ye baktı 3.4 çıktı ama birşey demedi kadın doğuma git dedi sizce neden demiş olabilir
bu kadar seni kıvrandıran bi kasık ağrın varsa kadın doguma gidip bi sıkıntı mı var diye öğrenmen için

Bu sonuçta negatif ama iki gün sonra randevu alıp gidin hem ultrasonda bakar hem de eğer hamilelik varsa değer artmış olur🙏🏻

Canım ben hem adet olup adet bitimi hamıle oldugumu öğrenmiş biri olarak söyleyebilirim ki evet o gecmeyen kasık agrısı oluyor üşüyosun titriyosun terliyosun bel agrıdan kopuyo ama ben her regl donemınde boyle oldugum ıcın bıde adet oldugum ıcın (lekelenme degıl ha bıldıgın 6gun suren yogun kanama) hamılelıge yormamıstım cok uzulmustum tekrar adet oldum dıye. Ama bebegım benımleymıs meger. Bence regl gunun degılse kasık agrılarını dıkkate al derım. Ben temızlenıp kıstlerım ıcın dr gıttıgımde hala yogun kasık ve bel agrısı yasıyodum goguslerım ıcı su dolu balon gıbıydı. Normalde adet olup temızlenınce gecerdı cunku gecmeyınce hamıle oldugumu ogrendım. Insallah bebegın senınledır, ❤️

Back