Kaset testi ne zaman yapılmalı

Balkupu10

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
62
10
6
30
Arkadaşlar doğru sonuç alabilmek için gecikmeden kaç gün sonra test yapmak gerekir? Adetim 2 gün gecikti hafif lekelenme yaşadım bitti endişelendiğim için oruçta tutamıyorum 1 hafta beklemek gerekiyor mu yoksa kaset testte hemen çıkar mı yardımcı olursanız sevinirim

Ben 5 gün önce öğrenmiştim varsa çıkar Dr gecikmenin 10 gün istiyor ama ver kan varsa çıkar gecikme devam ederse gene tekrarlarisn kanı

Ben gecikmenin 4. günü öğrendim kaset testle ama en optimali 7. gün diyorlar. Kanda hemen çıkar.

Sizce ben ne zaman yapsam benim çatlamam 20 şubattı. Dün akşam vakti kaset test yaptım negatif çıktı üzüldüm…
Üzülmeyin Allahın izniyle olur inşallah bende 3 sene bekledim umudumun bittiği anda güzel haberi aldım 2 3 sonra tekrarlayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Üzülmeyin Allahın izniyle olur inşallah bende 3 sene bekledim umudumun bittiği anda güzel haberi aldım 2 3 sonra tekrarlayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok teşekkür ederim bugün öğlen yine yaptım hafif gölgemsi ikinci çizgi çıktı umutlandım. Arkadaşıma da attım gördü o da. Laboquick marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…