Pcoslular Hamilelik Testi

Meriyto

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
187
37
18
31
Merhaba kızlar. Pcoslu biri olarak gecikmeden ne kadar sonra test yapılmalı. 35-37 gün döngü sürem yaklaşık 7 8 aydır bu duzendeydım. İleri düzeyde değil. Hesaplamalarıma göre 5 günlük bir gecikme var. Nasıl bir yol izlemeliyim. Belirti olarak adet sancısı vs hiç bir şey yok sağ kasıklarıma arada ağrı vuruyor. Bi ara hazımsızlık yaşadım. Ramazan oruç tutuyorum 3 4 gün midem bulandı. Açken daha iyii hissediyorum kendımı çorba içsem midem şişiyor. Ve alakası var mıdır bilmem durduk yere de hemoraid oluştu. Böyle beni çok rahatsız edecek bir durumd adeğil. Durum bu kızlar.

Pcos olduğunuz için en iyi çözüm yumurtlama takibi yoksa belli olmuyor maalesef

Pcos olduğunuz için en iyi çözüm yumurtlama takibi yoksa belli olmuyor maalesef
Tüp bebek tedavisine başlayacagım ramazandan sonra öyle karar vermiştik doktorumla. Tedaviye başlamadan da yumurtlama takıbı yapacaktım ayriyetem bu ayı da değerlendirmeye çalıştık. Ama işin garip tarafı adet olmadım. Hayırlısı artık bakalım.

Tüp bebek tedavisine başlayacagım ramazandan sonra öyle karar vermiştik doktorumla. Tedaviye başlamadan da yumurtlama takıbı yapacaktım ayriyetem bu ayı da değerlendirmeye çalıştık. Ama işin garip tarafı adet olmadım. Hayırlısı artık bakalım.
35 37 gün arasıysa 37. Gün test yapsanız çıkar büyük ihtimalle

10 gün gecikmeye tamamlayayım diyorum olmadı o zaman test yaparım adet olmazsam. Çünkü hüsrana uğradıgım zamanlar oldu herkes gibi.
Yani maalesef bu pcosun sağı solu belli olmuyor benimde normalde 33-37 gündür hep bu ay 41. Gün hala regl olmayı bekliyorum stres felan da etkiliyor tabi

Yani maalesef bu pcosun sağı solu belli olmuyor benimde normalde 33-37 gündür hep bu ay 41. Gün hala regl olmayı bekliyorum stres felan da etkiliyor tabi
Yalnız değilim demek ki :) Beraber bekleyelim bakalım eğer adet olursam yazarım veya başka bir durum olursa da yazarım

Yalnız değilim demek ki :) Beraber bekleyelim bakalım eğer adet olursam yazarım veya başka bir durum olursa da yazarım
Bizi bizden başka kimse anlamıyor gerçekten ☹️ benim bugün regl günüm bakalım yumurtlama takibi yaptım testlerim hep pozitif çıkmıştı ümit ettim beta verdim 3 çıktı maalesef bir an önce regl olayım diye bekliyorum inşallah sen olmazsın bebişim vardır 🌸

Bizi bizden başka kimse anlamıyor gerçekten ☹️ benim bugün regl günüm bakalım yumurtlama takibi yaptım testlerim hep pozitif çıkmıştı ümit ettim beta verdim 3 çıktı maalesef bir an önce regl olayım diye bekliyorum inşallah sen olmazsın bebişim vardır 🌸
Allahtan hayırlısını isteyelim. Üzülme netice de herşsey olacağına varır. İnşallah bu mubarek günlerde Rabbim herkese gönlündekini verir :)

Back
X