kasalti silikon taktiranlar bakabilir mi bi sorum olacak...

Ben sana baya uzun yazmıştım durumunun gayet normal olduğunu:))) benzer şeyleri yaşadığımızı,endişeye mahal olmadığını,daha çok yeni olduğunu.Gereksiz yere endişelenme ama kontrolleri de ihmal etme.Sevgiler
Neyse en azından benim gibi olupta merak edenler için sormak yerine açıp okuma fırsatı yaratmış olduk :p
napalım biran önce olsun bitsin istiyoruz bide bilgisizce araştırmadan girince :) sag ol canım bu kadar yazdın sende ilgilendinn

1 haziranda ameliyat oldum sorunum sag gogusumde silikonu gogus uzerinde hissediyor olmam boyutu da farkli diger goguse gore daha toparlak.. sizde yasadiniz mi. Doktorum ebatinin farkli olmasinin iyilesme surecinde normal oldugunu soyledi ama silikonu hissetmeye basladiktan sonra bir daha aramadim. Muyaneye de gidemiyorum farkli sehirde yasiyorum..onemli bi sorun mu sizde yasadiniz mi

ben de 1 buçuk sene önce oldum. kas altı ve farklı cc ler.ancak dediğin gibi bişey yaşamadım belki zaman geçtikçe hissedilmez olur.ekliyorum seni fotoğrrafıma bi bak istersen benimki moderate dı bu arada.

Iki memede de ayni seyi hissetsek aynen " hissetsek ne hissetmesek ne" olsunda.. sadece birisinde hissedince anormal bi durummu diyor insan sorun orda. Silikonu hissetmek degil yani sorun..

Mecbur bi durum olursa tabii ki bulup bulusturup gidilir. OokarenoO'in rahatligindan sonra bayaa gereksiz geldi bana :)) goruselim karenciim tabii sunun surasi bi saat :)

Nasıl oldu canım gectı mı sorunun?? Devam edıyor mu hala. Anormal degıldır değil :KK66:)) ayy evet bencede rahat ol süper güzel memişlerin var yani daha ne olsun :))))) bu arada yeni gördüm ya tuh üzüldüm daha dün ve ondan önceki gün denizlideyim boş boş dolaşıp alısverıs yaptım :)) görüsebilirdik yani :)) bu arada ben elbisemi de aldım gecen hafta cokk şirin birsey :)) fiyatıda uygundu. Lisenin karşısında fark & fark bir bak istrsen sende :KK66:

Nasıl oldu canım gectı mı sorunun?? Devam edıyor mu hala. Anormal degıldır değil :KK66:)) ayy evet bencede rahat ol süper güzel memişlerin var yani daha ne olsun :))))) bu arada yeni gördüm ya tuh üzüldüm daha dün ve ondan önceki gün denizlideyim boş boş dolaşıp alısverıs yaptım :)) görüsebilirdik yani :)) bu arada ben elbisemi de aldım gecen hafta cokk şirin birsey :)) fiyatıda uygundu. Lisenin karşısında fark & fark bir bak istrsen sende :KK66:
artik hissetmiyorum sag goguste silikonu ana ebat hala farkli :) birde masaji ihmal ettm bi hafta onunla alakasi varmidir arasi bayaa acildi gibi sanki :)
Bi kac kisi daha bulalim topluca gorusme yapalim izmirde yapilmis boyle bi bulusma bizim neyimiz eksik :)

artik hissetmiyorum sag goguste silikonu ana ebat hala farkli :) birde masaji ihmal ettm bi hafta onunla alakasi varmidir arasi bayaa acildi gibi sanki :)
Bi kac kisi daha bulalim topluca gorusme yapalim izmirde yapilmis boyle bi bulusma bizim neyimiz eksik :)

Olur tabi şekerim toplanalım :))) ayy evet eminim güzel olmuştur. Biri daha var sanırım denizlili ama kim hatırlamıyorum :))) masaj su donemde önemli sanırım. Açıkcası bende çok yapamıyorum bi hafta düzenli yapıyorum sonra bir daha yapmıyorum.:KK66:)) ama doktorum bana masaj degılde rahat edebıldıgın sürece üstüne yat demişti. Ağırlığını vererek ilk zamanlar tam olarak yatamıyordum yastıkla destek verıyordum ama şimdi sıkıntım olmuyor. Kenarlara yayılması için iyiymiş öyle:) masajını aksatıyorsan da arada üstüne yat :KK66:
Farkı da çok takma kafana bence çünkü aynı protez konuldu fakat üstüne koyulman kaburgalar tam olarak simetrik degıldır sonuçta. Birde göğüs dokunda farkediyordur biraz. Hem her insan asimetriktir. Gayet normal birsey sutyenlerde belli olmuyor. Eslerde o kadar dikkatli bakmaz zaten :KK66: sıkıntı yapma:))) ödemler inince arası uzaklaşıyor bıraz daha evet ama yumusadıkları için yakınlastırada biliyorsun Buda problem degıl :KK70: öpüyorum

Olur tabi şekerim toplanalım :))) ayy evet eminim güzel olmuştur. Biri daha var sanırım denizlili ama kim hatırlamıyorum :))) masaj su donemde önemli sanırım. Açıkcası bende çok yapamıyorum bi hafta düzenli yapıyorum sonra bir daha yapmıyorum.:KK66:)) ama doktorum bana masaj degılde rahat edebıldıgın sürece üstüne yat demişti. Ağırlığını vererek ilk zamanlar tam olarak yatamıyordum yastıkla destek verıyordum ama şimdi sıkıntım olmuyor. Kenarlara yayılması için iyiymiş öyle:) masajını aksatıyorsan da arada üstüne yat :KK66:
Farkı da çok takma kafana bence çünkü aynı protez konuldu fakat üstüne koyulman kaburgalar tam olarak simetrik degıldır sonuçta. Birde göğüs dokunda farkediyordur biraz. Hem her insan asimetriktir. Gayet normal birsey sutyenlerde belli olmuyor. Eslerde o kadar dikkatli bakmaz zaten :KK66: sıkıntı yapma:))) ödemler inince arası uzaklaşıyor bıraz daha evet ama yumusadıkları için yakınlastırada biliyorsun Buda problem degıl :KK70: öpüyorum
Sabaha kadar ustunde yatiyorum zaten :p
Kocada olmadigindan su sira sorun yok ama ben kendim rahatsiz oluyorum iste.. seninkiler nasil esit mi boyutlari gogus ucu smetrik mi

Sabaha kadar ustunde yatiyorum zaten :p
Kocada olmadigindan su sira sorun yok ama ben kendim rahatsiz oluyorum iste.. seninkiler nasil esit mi boyutlari gogus ucu smetrik mi

Tatlım dıkkatli bakınca biri az büyük görünüyor ama incelemezsen farklı gibi De degıl. Doktorum farkettı ama az fark olduğunu. Göğüs ucu bana ödemler varken aynı gibi geliyordu şimdi biri az daha dışarı gösterıyor gibi hatırlamıyorum belki aynıdır :KK66: dıkkatlı bakmadım bile :))) emin ol kocan da öyle aman aman ıncelemez. Ben kendım farkedıyordum gosterıyordum hala anlamıyordu mesela. Erkekler küçük ayrıntılara dikkat etmıyorlar :KK70: benı. Bılıyorsun rahatım hala :)))

Merhaba kızlar:KK3:ben de 1 hafta önce kas altı silikon ameliyatı oldum ama sonuc istedigim gibi degil suan:KK57: ortası o kadar ayırık kı bi de cok sert.ve cok agriyo,iyi ki calismiyorum.yani 1 hafta izin almis olsam kesinlikle ise donemezdim.dr.uma ortası cok aralikli dedigimde,göğsünüz neyse o,ben sadece hacmini arttirdim dedi :KK43: Merak ettigim bu agrilar ne zaman gecer ve gogsumun son hali bu mu yoksa daha degisir mi?

kızlar sırf protezi hissetmemek adına kas altı olmak istiyorum ben üstelik kas üstüne uygunken o kadar ağrıyı çekmeye razıyım yeter ki onların orda olduğu bana hatırlatan silikonları hissetmeyeyim.. hani hissetme konusunda doku da önemli yer tutuyo mu bilmiyorum ama dokum var belki hissetmem bilemedim şimdi.. dr um kas zarı altı ya da kas üstü düşünüyordu ameliyatı ama ben üstüne basa basa kas altı istediğimi söyledim o da sebebini sordu bence daha doğal gözüküyo dedim bi de protezi hissetmek istemiyorum dedim yine de hissedebilirsin dedi kol hareketlerinde yukarı aşağı kolunu kaldırıp indirdiğinde protezde hareket edebilir dedi :S düşük bi ihtimal olsa da böyle bi risk var dedi :KK43: sizde bu tip sıkıntı var mı kızlar kasaltı olanlara özellikle soruyorum..

Buarada bugün fitil oldum resmen gögüsümde kist var demiştim ya dr muhakkak ultaron sonucu istiyorum demişti bende gidim ameliyat olsamda olmasam da çektirim hazırda bulunsun dedim ultrason için kasıma gün verdiler şoktayım :KK53::KK53::KK53: 10 gün -1 ay- 2ay değil 3 ay sonraya gün mü olur yaa bi de rica ettim genel cerrahtan çok gün atmazlarsa Eylüle kadar böyle bi ameliyat olmayı planlıyorum diye adamda yazdı çizdi kağıda rica etti bende randevuyu yazan kadına ayrıca anlattım içerde ultrason çeken dr a sorim dedi gitti geldi KASIMA GÜN... inadına yapar gibi kadının suçu yok da dr un anasına avradına sövdüm valla... ben bu yazda ameliyat olamıcam anlaşıldı :KK14: bu kadar da aksilik olmaz ki yaa annemi 1 yıldır gelecek diye bekliyorum çocuklara o bakıcak çünkü o yüzden okul tatillerini bekledim hep ama şuan dedeme bakıyo çok ağır hasta bırakıp gelemicek.. gelemem imkansız diyo :KK14::KK14: yok ya umudumu kestim artık :KK43::KK43:
Doktor kas üstünü uygun gördüyse kas altı diye diretmeyin derim ben. Benim kas üstü oldu ve 1. Aydan sonra varlıklarını unuttum bile. Hem yumuşaklar hem de dokunduğumda da görüntüde de normal göğüs duruyorlar yani silikonu asla hissetmiyorum artık. Bu arada geçmiş olsun çok

Merhaba kızlar:KK3:ben de 1 hafta önce kas altı silikon ameliyatı oldum ama sonuc istedigim gibi degil suan:KK57: ortası o kadar ayırık kı bi de cok sert.ve cok agriyo,iyi ki calismiyorum.yani 1 hafta izin almis olsam kesinlikle ise donemezdim.dr.uma ortası cok aralikli dedigimde,göğsünüz neyse o,ben sadece hacmini arttirdim dedi :KK43: Merak ettigim bu agrilar ne zaman gecer ve gogsumun son hali bu mu yoksa daha degisir mi?
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Göğsünüzün son hali bu değil tabiki, 6-8 aydan önce son halini almaz. Doğallaşmaya da 1. Ayda. İtibaren başlar. Ağrılar da 1. Ayda tamamen bitiyor

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Göğsünüzün son hali bu değil tabiki, 6-8 aydan önce son halini almaz. Doğallaşmaya da 1. Ayda. İtibaren başlar. Ağrılar da 1. Ayda tamamen bitiyor
Cevabınız icin cok teşekkür ederim.biraz daha sabırlı olmaya calisicam,icimi rahatlattiniz☺️

X