• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk ve erkeklere dair

Açıkçası konuyu okuyunca seni 20 li yaşlarda falan adamı da 40 a merdiven dayamış olarak düşünmüştüm .Ama sen 32 yaşındasın adamda 50 ye merdiven dayamış .Neden ömrünü heba edesibki.En güzel cağın senin çünkü su an .Adam artık herşeye üşenir o yaşta .Tabiki istisnalar vardır ama erkekler gençken usengrckrn bu yaşlarda tabiki öyle olur .Yaslar nedir öğrenebilir miyim ?

Merhaba öncelikle şunu bilmenizi isterim.
Benim yapım bu telefonda cok konusan biri değilim vs gibi söylemler başlı balına yalandır. Ne erkekler gördük burnundan kıl aldırmazdı karşısına bi kadın çıktı sözünden cıkmaz oldu. Benim yapım boyle derdi abim sinirliyim şöyleyim böyleyim yemek seçerdi odundu. Evlendi özel günlerinde ber zaman eşiyle dısarıda bi şeyler yapti. İş yerinde calısırken bile eşiyle mesajlaşır 7 senelik evli. Benim eşim (2 aydır evliyiz 6 tıl cıktık) afedersin poposunu kaldırıp bir yere gitmezdi. Benim için şehrini değiştirdi bulundugum lehre taşındı.tüm düzenini bırakjp.
Şunu demek istiyorum; senin kalbin bu adam içşn öarpabilir ama bu demek değil ki aynı hisleri yoğunluğu o da yaşıyor. Belki sen onun elinş ayağına dolandıran, bi gün görmese özleyeceği kadın değlsin.bununla yüzleşmek zor ama bu boyle gibi duruyor. Zorlamamanı tavsiye ederim. Benı neden aramıyorsun diyerek veya bazı taktijlerle sana ilgi sevgi göstermesinş bekleyemezsin.
Bunlar içinden gelir insanın , hesapsız yapar erkek de. Bitirmelisin. Kendini de yıpratmadan, daha fazla fedakarlık yapmadan.
Sen bi kadınsın. Kadın değerlidir. Kim ne derse desin erkek kadın eşit değildir, kadın kıtsaldır. İnsanlık devam ediyorsa kadına bahşedilen annelik lğtfu sayesinde. Kadın da kendş değerini bilmeli ve bir erkek için olması gerekenden fazla fedakarlıklara girmemeli bence.
Tavsiyem bitirin ilişkinizi. Hayatınızdan cıkarın her anlamda. Sosyal medya telefon vs. Aklınızı karıstormak için size ulaşamasın.
Sonra da bunalıma girmemek için boş gününüz olmasın. Bence sosyallik bunun çözümü. Yalnız kalmak melankolik olduğunuz anlarda yanlış şeyler düşğnmenize yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir.
Tesekkur ederim. Cok guzel anlatmissiniz.

Açıkçası konuyu okuyunca seni 20 li yaşlarda falan adamı da 40 a merdiven dayamış olarak düşünmüştüm .Ama sen 32 yaşındasın adamda 50 ye merdiven dayamış .Neden ömrünü heba edesibki.En güzel cağın senin çünkü su an .Adam artık herşeye üşenir o yaşta .Tabiki istisnalar vardır ama erkekler gençken usengrckrn bu yaşlarda tabiki öyle olur .Yaslar nedir öğrenebilir miyim ?
Yapi olarak zaten biraz tembel biri ama genelde arkadas grubu olarak benim yasitlarimla takilir. Dogru soyluyorsunuz. Omrumu olmayacak belki hic degerli hissetmeyecegim bir iliski icin heba etmemeliyim. Yavas yavas bu durumu sindirmeye calisacagim. Insallah ondan ayrilir ve her ikimiz de daha mutlu bir hayat yasariz

Vurdumduymaz falan değil, adam size değer vermiyor çünkü sevmiyor. Ne kadar yürütmeye çalışsanızda zaten bitecek, üstelik size yaş olarak da uygun değil ki nesine bu kadar bağlanma? İnsan sevdi mi, istedi mi topukları poposuna değer onun için koştururken, kendinizden pay biçin işte. Ayrılın ve ne kadar zor gelse de en sonunda alışacağınızı ve asla pişman olmayacağınızı bilin.

Yapi olarak zaten biraz tembel biri ama genelde arkadas grubu olarak benim yasitlarimla takilir. Dogru soyluyorsunuz. Omrumu olmayacak belki hic degerli hissetmeyecegim bir iliski icin heba etmemeliyim. Yavas yavas bu durumu sindirmeye calisacagim. Insallah ondan ayrilir ve her ikimiz de daha mutlu bir hayat yasariz
Aynen öyle Hem senin için vakit kaybı değil mı?32 yaşındasın sanırım belki anne olmak istiyorsun bu insan her anlamda önünu kapatıyor .Tabiki evlilik veya çocuk zorunlu şeyler değil ama belki istiyorsun genç ann e olmak istemez misin? Bu adamın baba olmak isteyeceğini de sanmıyorum ya neyse şimdi konu bu değil :)

Adam sizi sevmiyor. İşin kötüsü siz de onu sevmiyorsunuz.
Çünkü böyle sevme şekli olmaz gerçekten.
Diyorsunuz ki sürekli onu bir şeylere ikna etmeye çalışıyorum, sürekli çaba gösteriyorum, zorla bir şeyler yaptırıyorum.
Sizin ki de aşk değil hırs, adamın zaten pek o işlerde tarağı Yok belli.

Adam sizi sevmiyor. İşin kötüsü siz de onu sevmiyorsunuz.
Çünkü böyle sevme şekli olmaz gerçekten.
Diyorsunuz ki sürekli onu bir şeylere ikna etmeye çalışıyorum, sürekli çaba gösteriyorum, zorla bir şeyler yaptırıyorum.
Sizin ki de aşk değil hırs, adamın zaten pek o işlerde tarağı Yok belli.
Bir de bu acidan dusuneyim oyleyse. Yorumunuz icin tesekkur ederim

Merhaba arkadaslar,

Ben bu ask meselelerinde tecrubesiz oldugumdan olsa gerek cok sorun yasiyorum ve size danismak istedim

Gecen sene calistigim yerde birine aşık oldum. Grup olarak hep birlikte takiliyorduk. O da bekar olunca is yerinde arada laflar carptiriliyordu ama belki de benim ondan hoslandigimi anladiklari icindir. Ben dayanamayip cesaretimi de topladim ve ona cildim. Fakat soyle bir sorunumuz vardi. Aramizda 15 yas fark vardi. Ne diyecegini bilmiyordum ama sonrasinda bizim iliskimiz basladi. Duygusu olan ve baslatan taraf ben oldum

Sonra ben is nedeniyle sehir degistirdim ve 6-7 saat uzaklikta bir yere gittim. 2-3 haftada bir yanina haftasonlari gidiyor onun disinda telefon ile devam ediyorduk. Ama en basindan beri fazla arayip sormamasini sorun ediyordum. Yapisi biraz vurdum duymaz ve biri onu aramadan o oylesine birini pek aramaz. Beni aramamasini yine de sorun ediyor ve ara ara tartisiyorduk. Bir iliskide paylasim olmasi lazim. Bu da farkli sehirlerde yasiyorsaniz ancak telefonla olur. Onu bile duzenli olarak kullanmiyorduk. Nedenini sordugumda hep mesgul. Mesgul dedigim isten cikip kahveye arkadaslarinin yanina gitmesi. Dusunuyorum da bugune kadar hic benimle bulusmak istedigini soylemedi. Hep plan yapan ben oldum. Hep ben gittim. O sadece 2 defa yanima geldi o da en son kasim ayindaydi.
Sonra 3.5 ay iliskimiz kotu gitti. Bir turlu duzeltemedik. 1.5 ay once sorunlarimizi konustuk ve her sey yoluna girdi. Oncesinden daha ilgiliydi. En azindan gun icinde ara ara mesaj atiyordu. Bugunlerde yine sorun yasiyoruz. Konu ayni ve baska bir konuyla taclanmis durumda.
Yine aramalari aksatiyor. Ben yazmasam gun icinde yazacagi yok. Aksam da bir ihtimal arar. Bunun uzerine bir de tatil sorunu cikti. Haftasonundan daha uzun hic zaman geciremedik. Istedim ki hic degilse yaz tatilini beraber gecirelim. Sadece 1 hafta. Ancak teyzesini doktora falan goturuyorlar bu hafta. Ameliyat olma ihtimali oldugundan bizim tatil olayi yatti yine. Buna kizmadim elbette. Benim kizdigim ve kirildigim oncesinde tatil icin hic plan yapmamis olmasi. Ben kac haftadir eksiklerimi hazirliyor, tatilde onu nasil mutlu ederim diye dusunuyordum. Konustukca agzindaki baklayi cikardi. Maddi olarak da cok iyi degilmis. Sebebini soyleyeyim 1 ay oncesinden tatil yapmaya karar vermemize ragmen arabasina hic aciliyeti olmadigi halde lastik ve teyp almasi. Tatil icin yer bile aramadi. Gittigimizde arariz dedi. Yani dusundugu bile yok. Bunun oncesinde bir de dogum gununde hayal kirikligi yasadim. Haksiz oldugum taraflar da olabilir. Ben dogum gunumu cok onemserim ona da soyledim hatta son gunlerde hep soylexim. Hediye alman onemli degil ama birlikte kutlayalim dedim. Istedimki ozel bir seyler yapsin hazirlansin. Cicek mum falan yeterliydi yani ama o ne yapti hiiiic. Nedeni arkadasinin dolabi kurulacakmis. Daha sonra yapilabilecek bir sey olmasina ragmen benim icin bir hazirlik yapmasina gerek duymadigindan gitmis arkadasinin dolabini kurmus sonra zamanim yoktu dedi. Halbuki gunlerdir soyluyordum. Inanir misiniz kendi pastami kendim aldim diyebilirim. Resmen zorla da mum aldirttim. Niye? Kendi dogumgunumu kutlamak icin. Hakkini yemeyeyim. Cicek alip gondermis ama onun yanina gidecegim diye isten erken cikinca cixekleri pazartesi alabildim. Bir de hediye gondermis o da pazartesi geldi.

NOT: Ben cok duygusal biriyim ve bunlari dusundukce surekli agliyorum. Mantikli davranamadigim oluyor. Her defasinda bu son diyorum ama beni onemsemiyor gibi davranmasi beni cok incitiyor ve duygu patlamalari yasiyorum.

Bu iliskide ben kendimi cok degersiz hissediyorum. Sorularim sunlar:
1- Haksiz taraflarim neler?
2- Bu iliskiye devam etmeli miyim?
3- Bu iliskiyi nasil daha iyi hale getirebilirim? Onun bana deger vermesini nasil saglayabilirim yada verdigi degeri gostermesini?
4- eger iliskiyi bitirmemi tavsiye ediyorsaniz, bu sureci yani onsuz hayati nasil atlatmami tavsiye edersiniz?

1. Erkeklerden cok beklenti icinde olmaniz sizi hep yipratacagi icin beklentinizi karsinizdaki kisinin karakterine gore belirlerseniz daha az kirilirsiniz.

2. Hayir bu iliskiye devam etme. Ben bir mutlu son goremiyorum. Gamsiz insan ilerde de gamsiz olacaktir. Ilerisi icin sen evde cocuk beklerken o eve gec gelip arkadadlariyla takilacak cunku.

3. Size deger vermiyor bence. Iliskiniz sizin sevgi gucunuze dayali olarak ilerliyor. Yani siz tek tarafli seviyor ve tek tarafli deger veriyorsunuz. Buna inanmiyor olabilirsiniz deneyin bakalim 1 hafta siz aramayinca o sizi kac kez arayacak. Bunu merak edin ve uygulayin.

4. Son olarakta kendine deger vermeni tavsiye ederim. Her zaman sunu soylerim bu hayata 1 kez geliyoruz oda baska insani idare etmek icin olmamali. Iliskilerde paylasim ortak alan olmali. Bublar o kadar onemli seyler ki isler ciddiye binince farkediyosun bu seferde geri adim atamiyosun. Sen degerlisin ve oda yeryuzundeki tek erkek degil. Hayatini ona endeksli yasama. Yeni cevre yeni arkadasliklar edinin. Sehir farki da var zaman icinde unutursun onu merak etme.

1. Erkeklerden cok beklenti icinde olmaniz sizi hep yipratacagi icin beklentinizi karsinizdaki kisinin karakterine gore belirlerseniz daha az kirilirsiniz.

2. Hayir bu iliskiye devam etme. Ben bir mutlu son goremiyorum. Gamsiz insan ilerde de gamsiz olacaktir. Ilerisi icin sen evde cocuk beklerken o eve gec gelip arkadadlariyla takilacak cunku.

3. Size deger vermiyor bence. Iliskiniz sizin sevgi gucunuze dayali olarak ilerliyor. Yani siz tek tarafli seviyor ve tek tarafli deger veriyorsunuz. Buna inanmiyor olabilirsiniz deneyin bakalim 1 hafta siz aramayinca o sizi kac kez arayacak. Bunu merak edin ve uygulayin.

4. Son olarakta kendine deger vermeni tavsiye ederim. Her zaman sunu soylerim bu hayata 1 kez geliyoruz oda baska insani idare etmek icin olmamali. Iliskilerde paylasim ortak alan olmali. Bublar o kadar onemli seyler ki isler ciddiye binince farkediyosun bu seferde geri adim atamiyosun. Sen degerlisin ve oda yeryuzundeki tek erkek degil. Hayatini ona endeksli yasama. Yeni cevre yeni arkadasliklar edinin. Sehir farki da var zaman icinde unutursun onu merak etme.
Tesekkur ederim. Sizlerin paylasimlari fikirlerimi olgunlastirmada, daha mantikli hareket etmemde cok yardimci oluyor

Neee 32'ye 50 mi???
Yazıyı yazan 20yasinda toy bir genç kiz zannedip destek olmaya calismistim:)
32 yaşında bir kadın önünü nasıl goremez :kızgın:

Neee 32'ye 50 mi???
Ben 10 yilimi verdim, aramızda 14 yaş var.
Seni buradaki herkesten daha iyi anlarım Aynı anlattığım şeyleri ben de Yaşıyordum ama 23 yaşındayken.. 30'una geldigimde adamı aşık edecek kadın kafasına çoktan erişmiştim
Sana tavsiyem.. bir an önce uzaklas .
Böyle erkekler Senden çok daha fazla yaşamış olduğu için çabuk bıkıyor ve daha hızlı yaşlanmaya başlıyor bir noktadan sonra..
Hayalleriniz ortak olmayacak hevesleriniz ortak olmayacak heyecanlarınız da öyle...

Ben 10 yilimi verdim, aramızda 14 yaş var.
Seni buradaki herkesten daha iyi anlarım Aynı anlattığım şeyleri ben de Yaşıyordum ama 23 yaşındayken.. 30'una geldigimde adamı aşık edecek kadın kafasına çoktan erişmiştim
Sana tavsiyem.. bir an önce uzaklas .
Böyle erkekler Senden çok daha fazla yaşamış olduğu için çabuk bıkıyor ve daha hızlı yaşlanmaya başlıyor bir noktadan sonra..
Hayalleriniz ortak olmayacak hevesleriniz ortak olmayacak heyecanlarınız da öyle...
Peki siz evlendiniz mi? Devam ediyorsaniz su an durumunuz ne? Bakis acilarimizda da farkliliklar var. Ben cok duygusalim o da cok mantikci. Bu yuzden birbirimizi anlamadigimiz noktalar oluyor ve ikimiz de yipraniyoruz.

Sana kendini degersiz hissettiren bi iliskiye devam etmen icin ne sebebin var. Adam belliki sevmiyor ama boşta kalmakta istemiyor. Ayril bir an once baskasindan deger gordugunde anlicaksin bu adamla bosa vakit öldürdüğünü

Peki siz evlendiniz mi? Devam ediyorsaniz su an durumunuz ne? Bakis acilarimizda da farkliliklar var. Ben cok duygusalim o da cok mantikci. Bu yuzden birbirimizi anlamadigimiz noktalar oluyor ve ikimiz de yipraniyoruz.
Biz evlenmedik. 5-6 sene senin gibi yaşadım peşinden koştum o tinmadi...
Sonra yeter dedim 2 sene görüşmedim .
Sonra karşılaştık,yeniden basladi.
Ben bi kere vazgecince ,daha rahat davranmaya başladım.artik tinmayan bendim...ben böyle olunca ulaşılmaz kadına dondum.
Bu sefer o pesumde koşmaya başladı.
Hep böyle olur ya zaten, kaçan kovalanir...
Nişanlandik.
Kısa sürede anladım ki (sen de anlayacaksın) kafamda bir adam yaratmışım Meğer ona aşık olmuşum Çünkü yaşım ondan küçükmüş ve o kadınlarla nasıl konuşacağını nasıl peşinden koşturacagini iyi biliyormuş.
artık toz pembe gözlüklerle bakmıyordum gerçekten zamanında bana değer vermemiş bir adam beni çok üzen bu adam .simdi nekadar aşık olursa olsun mutluluk vermiyordu..
Ayrıldım
Hâlâ görüşüyoruz,hala evlenmek istiyor

Fakat görüşmenin tek sebebi, yıllarım yanlış kişiye harcandı.artik yasim ilerliyor ve kimse karşıma çıkmıyor...
Ben de boşlukta kalmak istemiyorum O yüzden görüşüyorum alışkanlıklar yüzünden onun beni seviyor olması egomu doyuruyor şu dakika Birini bulsam umurumda olmaz
.. Şu an senin Onun umurunda olmadığını gibi.

Benim gibi yapma ..
kendini bu Issız Adam tribindeki bencil adamın peşinde koşturma ,
Zaman harcayacak durumun kalmamış.
Bence resti
çekmelisin onu karşına al ve şunları söyle ya benimle evlenmeyi düşün ya da ayrılırız daha fazla zaman kaybedemem

ne kaybedersin ki En azından beklemekten kurtulursun belirsizlikten kurtulursun evlenecekse evlensin yoksa defolsun gitsin..

tekrar söylüyorum o evlenmeyi istese bile sen vazgeçeceksin zamanla
Çek Git bir an evvel,yaziksin kızım

Not: sizin bakış açılarınızdaepey farklılıklar olduğunu söylemiştin, Bizimkinde yoktu inanılmaz iyi anlaşıyorduk Ona rağmen bu kadar sorun yaşandı bu kadar yaş farkı varsa zor.
Hayatlar hayaller birbirine uzak oluyor.
İki insanın zamanlamasi birbirini tutmuyor tatlım

Son düzenleme:
Neee 32'ye 50 mi???
Bende öyle düşünmüştüm .Aşk işte suçlamakta istemiyorum .Umarım konu sahibi aşkın körlügünden sıyrılıp önünü görmeye başlar .

Back
X