Peki siz evlendiniz mi? Devam ediyorsaniz su an durumunuz ne? Bakis acilarimizda da farkliliklar var. Ben cok duygusalim o da cok mantikci. Bu yuzden birbirimizi anlamadigimiz noktalar oluyor ve ikimiz de yipraniyoruz.
Biz evlenmedik. 5-6 sene senin gibi yaşadım peşinden koştum o tinmadi...
Sonra yeter dedim 2 sene görüşmedim .
Sonra karşılaştık,yeniden basladi.
Ben bi kere vazgecince ,daha rahat davranmaya başladım.artik tinmayan bendim...ben böyle olunca ulaşılmaz kadına dondum.
Bu sefer o pesumde koşmaya başladı.
Hep böyle olur ya zaten, kaçan kovalanir...
Nişanlandik.
Kısa sürede anladım ki (sen de anlayacaksın) kafamda bir adam yaratmışım Meğer ona aşık olmuşum Çünkü yaşım ondan küçükmüş ve o kadınlarla nasıl konuşacağını nasıl peşinden koşturacagini iyi biliyormuş.
artık toz pembe gözlüklerle bakmıyordum gerçekten zamanında bana değer vermemiş bir adam beni çok üzen bu adam .simdi nekadar aşık olursa olsun mutluluk vermiyordu..
Ayrıldım
Hâlâ görüşüyoruz,hala evlenmek istiyor
Fakat görüşmenin tek sebebi, yıllarım yanlış kişiye harcandı.artik yasim ilerliyor ve kimse karşıma çıkmıyor...
Ben de boşlukta kalmak istemiyorum O yüzden görüşüyorum alışkanlıklar yüzünden onun beni seviyor olması egomu doyuruyor şu dakika Birini bulsam umurumda olmaz
.. Şu an senin Onun umurunda olmadığını gibi.
Benim gibi yapma ..
kendini bu Issız Adam tribindeki bencil adamın peşinde koşturma ,
Zaman harcayacak durumun kalmamış.
Bence resti
çekmelisin onu karşına al ve şunları söyle ya benimle evlenmeyi düşün ya da ayrılırız daha fazla zaman kaybedemem
ne kaybedersin ki En azından beklemekten kurtulursun belirsizlikten kurtulursun evlenecekse evlensin yoksa defolsun gitsin..
tekrar söylüyorum o evlenmeyi istese bile sen vazgeçeceksin zamanla
Çek Git bir an evvel,yaziksin kızım
Not: sizin bakış açılarınızdaepey farklılıklar olduğunu söylemiştin, Bizimkinde yoktu inanılmaz iyi anlaşıyorduk Ona rağmen bu kadar sorun yaşandı bu kadar yaş farkı varsa zor.
Hayatlar hayaller birbirine uzak oluyor.
İki insanın zamanlamasi birbirini tutmuyor tatlım