Ama bir türlü karar veremiyorum, kas zari altimi üstümü olsun diye. Bana yardimci olabilirmisiniz? En cok hangi metod kullaniliyor?
Iyi veya kötü yanlari neler?
tekniğe doktor karar vermeli diye düşünüyorum. diyelim sen kas altı istedin. dr açtı baktı kas yok, n'olacak? kas dokusu, göğüs dokunun yoğunluğu yani yeterliliği etkilemez mi sence bu sorunun yanıtını? doktoruna sorabilirsin uygulanabilecek tekniklerin avantajlarını ve dezavantajlarını. ayrıca zaman da var daha. sana tavsiyem, özellikle doktorların sitelerindeki bilgileri takip etmen. kk'da da forumları okuyarak bir çok bilgi edinebilirsin. ameliyat olmuş arkadaşların konularını takip edersen deneyim kazanırsın. daha hazır hissedersin kendini bu ameliyata.
cc yani boyut konusunu da doktorunla birlikte kararlaştırırsın. her şey gönlünce olsun. umarım güzel sonuçlarla dönersin bu sayfalara.
(4 ağustos mu dediiiiin? benden sonra yani şaka şaka, ben aylardır bekliyorum da, şımarasım geldi benden sonra ameliyat olacak birini görünce. :97: )
Ama bir türlü karar veremiyorum, kas zari altimi üstümü olsun diye. Bana yardimci olabilirmisiniz? En cok hangi metod kullaniliyor?
ve de bildiğim kadarıyla : KAS ALTI ve KAS ZARI ALTI denilir...KAS ÜSTÜ zaten KAS ZARI ALTI oluyor...ama son zamanlarda doktorlar DUAL PLAN denilen tekniği dafa sık kullanıyorlar. Dual plan daha doğal görünüş sağlamaktadır ve silikonlar belli olmamaktadır. DUAL PLAN da bildiğim kadarıyla silikonun bir kısmı KAS ALTINA , diğer kısmı da KAS ZARI ALTINA yerleştirilmektedir.