ameliyat sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Cuma günü operasyon geçirmiştim. Çarşamba gününe kadar dinlendim evde. Bir sonraki Cuma elimi kolumu sallaya sallaya sıfır ağrı ile pansumana gittim.Operasyon günü sabah 10da olduğum ameliyattan akşam üzeri 6da taburcu oldum evime döndüm. Sadece ilk 2 gün biraz ağrılıydı o da dayanılmıcak bir ağrı değil. Kas zarı altının kesinlikle kas altından daha ağrısız olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kassız zar diye birşey yok, zar yerinde duruyor sadece altına yerleştiriliyor. Kas altına yerleştirilnce kasların zedelenme ihtimalinin daha fazla olabiliceğini düşünüyorum. Doktorların az tercih etmesinin sebebine de daha zor olmasına herkesin bunu yapamayacağına bağlıyorum. Ancak işini iyi bilen bir doktor bu işleme hakim olabilir.İkinci tercih edilmemesinin sebebinin ise dediğiniz gibi çok büyük implantların yerleştirilemeyeceğine bağlıyorum. Büyük göğüs isteyenler tercih etmeyebilirler. Benim implantım 175 cc. Boyutundan açıkcası memnun kalmadım. benim tek sorunum boyutu ile ilgili onun dışında çok doğal duruyor. Doktoruma büyük olmasın dediğim için bukadar ufak koydu heralde. Oysa kas altı yapıcağı için zaten uyarmasam da kendisi en fazla 250 cc takacaktı sanıyorum. uyardığım için 175 takmış. O konuda bir iletişimsizlik yaşadım. Şuanda keşke 200-250 arası olsaydı diyorum. Bir daha yaptırsam mı acaba diye de düşünüyorum. Ama bir daha yaptırsam yine kas zarını tercih ederim.