kas zarı altı silikon uygulaması hakkında...

Merhaba arzumm yazilarini imkan buldukça takip ediyorum bu konu da tecrübeli olduğunu düşünerek birsey sormak istedim.ben neredeyse biray önce meme büyütme ameliyati oldum yalniz burada adi geçen silikonun kutulari garantisi konulari bende hic olmadi yani doktorum bana böyle birsey vermedi sadece doktorun silikonu getirttigi firma benim adima kesilmis bi fatura yolladi bana bu faturada bana kac cc takildigi profili filan yaziyordu alinan ucret protez basi fiyatlar yaziyo kisacasi benim sahip olmam gereken bisey var mi garanti belgesi nasil kutularda ne var bana bahseder misin:?Ne yapmam gerekiyor??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyattan sonra protez bilgilerinin olduğu bir kartvizit ve protezin kutusu hastaya teslim edilir.Bu kartvizitin cüzdada taşınması iyi olur.Çünkü acil bir kaza gibi durumlarda göğsünüzde protez olduğu bilgisini ilk yardım yapacak doktorun bilmesi gerekiyorlar ona göre müdahale yapılsın...Yurtdışında öldürülen bir kadının kimliği gögsündeki protezlerin seri numarası sayesinde bulunmuştu ! Protez seri numarası sayesinde sizi ameliyat yapan doktor,ameliyat bilgilerine ve sizin kim olduğunuz bilgilerinede ulaşılır . Göğüsten alınacak bir darbedede eğer ameliyata girilecek olsa ona göre bıçak vurulur.. Normalde çekileceğiniz gögüs filmidede göğsünüzde ne var sorusu ile karşı karşıya kalabilirsiniz :)
Size verilen faturadada bu bilgiler mevcuttur büyük ihtimal.Ama doktorunuza giderseniz protez kartını isteyebilirsiniz.Doktorumuz protez kartını size vermelidir
Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim bilgilerin için yakinda kontrolum var doktoruma sorucam gumburtuye gitmeyelim

Ben de küçük bi kart var sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benim bir arkadaşıma yüksek profil olan protez nedeniyle 2. kez ameliyat yaptılar onun da kas altına konmuş ameliyatta doktor bey yerini değiştirip kas zarının altına yerleştirmiş. Bence öncesi sonrası arasında dağlar kadar fark var. Ona da söyleyeceğim buraya belik öncesi sonrası resimlerini koymaya ikna ederim

Nasıl bir fark var canım? İyi yönde mi kötü yönde mi gelişme oldu? Cevaplar mısın? :)

Merhaba peki meme dokunuz varmiydi... nasil oldu zar alti? Dogal demissiniz..bi fot. Gonderme imkaniniz olurmu... tesekkurler simdiden 2 doktor aklimi cok karistirdi ,(

Merhaba arkadaşlar bende 9 mayısta kas zarı altı yöntemiyle silikon ameliyatı olucam. Doktorum biraz göğüs dokum olduğu için bu yöntemi uygun gördü. Fakat hala şüphelerim var acaba silikonu hissedermiyim doğal dururmu dalgalanma olurmu diye. Buarada bana fazla büyük değil 250cc veya 270 cc dedi. Lütfen bilgilendirebilşrmisiniz beni

Herkese merhaba ben de meme büyütme operasyonu için birkaç dr ile görüştüm ama hepsi ayrı şeyler söylediği için kafam karıştı dikleştirme gerekli diyen var, sınırdasın gerek yok sadece protez yeterli diyen var, meme başından kesen var, göğüs altı kesen var, kas üstü, dual, kas zarı altı diye ayrı ayrı yöntemler sundu her dr... gerçekten kafam karıştı. öncelikle dikleştirme istemiyorum lolipop kesi izinden dolayı... bekarım, hiç emzirme dönemim olmadı, kilo alıp vermeden kaynaklı bir sönme/sarkma durumum var. 80 B cup kullanıyorum, tam dolu dolu durmuyor ama destekli kullanmama gerek kalmıyor. büyük göğüs sevmiyorum, yine B cup olsun ama dolu dolu dursun istiyorum sadece... dokununca ele gelmesi ve his kaybı risklerinden çok tedirginim ama his kaybı durumu tamamen şans dedi dr...

* yeterli meme dokum var ve sarkma sınırındayım, sizce dual mı yoksa kas altı zarı mı?
yaptıran ve öneride bulunanlar dr adlarını da paylaşabilirse mutlu olurum.

Slm arkadaşlar
1 hafta önce kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum.295 cc yuvarlak motiva marka protez kondu.Ben çok araştırdım ve bnm için en uygununun bu yöntem olduğuna karar verdim.Çünkü dans eğitmeniyim ve yoğun bir spor yaşantım var göğüs kasımın zarar görmesini istemedim.Meme dokum çok az olduğu için damla protezin vermiş olduğu görüntü beni tatmin etmeyecekti.Bu yöntemle memenizin görüntüsü doğal bir memeden farksız oluyor.Henüz 1 hafta olmasına rağmen gayet doğal durduğunu düşünüyorum.Dr um Ali Rıza Öreroğlu .İnşallah bu yöntemi araştıran arkadaşlara Bi faydam olmuştur.Sevgiler...

Evet benim 4 gunum bana dokyorumun soyledigi kas zari alti zor bir islem ama priblemsiz bir islem yani bununla her doitor ugeasmaz dedi.benim ameliyatim 2.5saat surmus giris cikisimla 5saat dutmusum

ancaka hu kadar iyu anlatilabilirdi.supersun

Evet benim 4 gunum bana dokyorumun soyledigi kas zari alti zor bir islem ama priblemsiz bir islem yani bununla her doitor ugeasmaz dedi.benim ameliyatim 2.5saat surmus giris cikisimla 5saat dutmusum
Bnm ameliyatım 2 saat sürmüş.10,30 da girdim 13.00'te odama geldim.bugün 8. Günüm ilk kontrolüme gidicem :) tek sıkıntım acaip sıkan,sırtımı ve göğsümü tamamen saran sıkı bir korse takmam çok rahatsız ediyor 1,5 ay takacakmışımsen ne kadar süre takacaksın korseni ?

Deme yaaa. Ben yarin gidicem. Daha sirenler cikicak bendede bansaj var sardigimiz iki kat bi sporcu atleti felan onermicekmi bu bansajla 1.5ay. Gecermi

Deme yaaa. Ben yarin gidicem. Daha sirenler cikicak bendede bansaj var sardigimiz iki kat bi sporcu atleti felan onermicekmi bu bansajla 1.5ay. Gecermi
[photo=medium]1246951[/photo]bnm korse bu gerçi hiç terketmio çok güzel Bi korse fakat yakası açık bişey giyemiyorum

Merhaba ameliyatinz uzerinden epey zaman gecmis. Memnun musunuz diye fikrinizi almak istedim :)

Benim ogrenmek istedhim yatarken gayet sert bunlari nasil.yumistabikirz ayaktayken evt dogal ve yumusak amasirt ustundeyken orda sert ele geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…