Kas üstü silikon taktıranlar

ceycey85

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
186
116
Selam arkadaşlar öncelikle uzun yıllar sonunda ben de 5 gün önce ameliyat oldum kas üstü 375 cc yuvarak high yaptı doktorum daha önce meme dokum yoktu diyebilirim 75 a ancak oluyorsa kendime göre sütyen yoktu şuan çok sisler sorum şu kas üstü yaptıran çok duymadım dolu dolu bir meme istiyorum bu ölçü beni tatmin eder mi sizce kaç cup olurum yorumlarınızı bekliyorum

Ben kasalti 385cc oldum 80c oldum öncesinde benimde cok dokum yoktu suan normal standart meme oldu benim icin daha fazlasida olabilirmis dedim sonradan:işsiz:
Sende kasustü oldugu icin daha dolgun olabilir tahminim :KK76:

Siz ne zaman oldunuz yumuşaklığına ne zaman ulaşıyor mentor 1 var bende yani en yumusak olanıymış ben doğallık değil dolgunluk istiyorum dedim doktoruma insallah ameliyat olduğuma değer

Eylülde oldum ben suan baya yumusaklar insallah istedin gibi olur
Ben pek memnun degilim boyutundan ama hic yoktan iyidir diyip kendimi avutuyom simdilik fotolar var bakabilirsin
6 ayim dolsun bakalim belki kaslar kendini iyice salar da biraz daha büyürler diyom çünkü bi ay öncesinde 80b takiyodum suan olmuyolar

Bence gayet güzel olmuş benim boyum 160 kilo 54 ancak olur diye düşünüyorum tabi hep fazlasını istiyoruz yarın sutyene geçicem suan sargılı bende foto koyucam

Bence gayet güzel olmuş benim boyum 160 kilo 54 ancak olur diye düşünüyorum tabi hep fazlasını istiyoruz yarın sutyene geçicem suan sargılı bende foto koyucam
Benimde boy161 kg 61 aslinda hersey orantili ilk bastan cok büyük geliyodu zamanlan alistim herhalde :KK49: bende suan 5 kg vermek icin ugrascam ozaman daha öne cikar memisler :halay:

Ben 12 gün önce oldum. 365cc kas alti medium profil takildi. Daha sutyene gecmedim ama denediğimde 80c oldu. Şuanda baya sertler, doktorum 3 ay sonra yumuşarlar dedi.

Niye kas üstü takildi sende ceycey85?

Daha dolgun olsun istedim doğallıktan çok dolgunluk önemli benim için bir de iyileşme süreci gözümü korkuttu cuma ameliyat oldum pazartesi okula gittim öğretmenim ben işim öğrenciler kalem kağıt tahta enerji lazım çabuk toparlanmak istedim inşallah her şey gönlümüzce olur senin dokun var mıydı suan 80 c kullanıyorsan varmış sanırım

Daha dolgun olsun istedim doğallıktan çok dolgunluk önemli benim için bir de iyileşme süreci gözümü korkuttu cuma ameliyat oldum pazartesi okula gittim öğretmenim ben işim öğrenciler kalem kağıt tahta enerji lazım çabuk toparlanmak istedim inşallah her şey gönlümüzce olur senin dokun var mıydı suan 80 c kullanıyorsan varmış sanırım

Anladim. Yok canim, dokum aşırı azdı. Önceden 80 A takiyordum. Nedense benim göğsümde yağ dokusu yok. Mesela 55 kilo olduğum zamanlar 70/75A yakiyordum. 75 kilo olduğum zamanlar 80/85 A. Yani asla göğüsten kilo almiyordum.
Bence sendede C- Cup olur. Fazla kilon yoksa daha belirgin olur.

Anladim. Yok canim, dokum aşırı azdı. Önceden 80 A takiyordum. Nedense benim göğsümde yağ dokusu yok. Mesela 55 kilo olduğum zamanlar 70/75A yakiyordum. 75 kilo olduğum zamanlar 80/85 A. Yani asla göğüsten kilo almiyordum.
Bence sendede C- Cup olur. Fazla kilon yoksa daha belirgin olur.
İnşallah öyle olur evet zayıfım çok olmasam da yani ameliyat olduğumuza değsin kolay bir ameliyat değil maddiyat boyutu da var tabi teşekkür ederim cevabın için :KK73:

Kas üstü protez yaptıran yok mu sitede arkadaşlar yarın tam bir hafta olacak ama gün geçtikçe kollarımı kaldıramaz oluyorum hiç gücüm yok acılarım tam gaz devam ediyor :110::110::110:

Kas üstü protez yaptıran yok mu sitede arkadaşlar yarın tam bir hafta olacak ama gün geçtikçe kollarımı kaldıramaz oluyorum hiç gücüm yok acılarım tam gaz devam ediyor :110::110::110:
Kas üstü daha agrisiz zahmetsiz demisti bi doktor bana internettede öyle yaziyo yalanmi yoksa gi:110: ben kasalti oldugum halde hic problemim agrim sizim olmadiEn Büyük TÜRKİYE

En kısa zamanda albüm yapacağım ben de ama şuan mosmor berbat bir durumdayım 1 aya ben de unuturum inşallah :KK9:

X