• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen. Bir de çevrede sonradan evlenip hemen hamile kalan ya da çocuklu görünce imreniyor insan. Başta biz istememiştik hiç tahmin etmezdim böyle deli gibi bekleyeceğimizi..
Bizde bir sene istemedik, iki yıldır da uğraşıyoruz. İnsan tabi imreniyor ve benim artık gözlerim doluyor 🥺 inşallah Rabbim hayırlı bir evlat sizede verir bütün isteyenlere inşallah 🤲🤲

İnşallah ya 🤲 evet bende bu ay üzülmedim adet oldum diye bir adım attık Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en önemlisi 💕
Artık adet olmam belki diye beklemiyorum. 2 yıl bu kadar yıprattıysa 10 yıl bekleyenler ne kadar zorlanıyorum diyorum. Okudukça dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın diye. Cidden çok zor.

Artık adet olmam belki diye beklemiyorum. 2 yıl bu kadar yıprattıysa 10 yıl bekleyenler ne kadar zorlanıyorum diyorum. Okudukça dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın diye. Cidden çok zor.
Aminnnnn inşallah 🤲🤲 evet bende aynı gerçekten

Eğer sorun değilse sorunun ne olduğunu sorabilir miyim?
Canım çok sükür hic bir sorunumuz yok eşimle tüm testlerimiz yapıldı hsg de çekildi 2 senedir bekliyoruz 1,5 sene kendimiz denedik şimdi doktor kontrolundeyiz . Klomen +catlatma ignesinide 2 sefer denedik olmadı . Beklemedeyiz bakalim 😎 nazli bir bebek olacak galiba

Canım çok sükür hic bir sorunumuz yok eşimle tüm testlerimiz yapıldı hsg de çekildi 2 senedir bekliyoruz 1,5 sene kendimiz denedik şimdi doktor kontrolundeyiz . Klomen +catlatma ignesinide 2 sefer denedik olmadı . Beklemedeyiz bakalim 😎 nazli bir bebek olacak galiba
Eveet bebislerimiz.pekk nazlı ☺️🤩 canım senin adetin bitti mi? pazartesi mi tekrar gidecektin doktora

Bugun bitti canım igneninde 3. Günü bugun kaldi 2 igne 😊 pazartesi yumurtalara bakılacak . Sen ne durumdasın seninde saliydi demi
Benimde bugün çok az geliyor yarına biter.evet canım salı sabah benimde ☺️ ay inşallah pozitifi görürüz aminnnn🤲

Asıl gelince biz nazlandırıcaz gibi geliyor ☺️ Kaç yumurta oluşması gerekiyor? Bu konuda doktor bi şey söyledi mi? İlaçla daha önce en fazla 3-4 oldu benimki o da aşırı uyarılma oldu çatlatma iğnesi vuramadım. Yorumlarda millet 10 15 diyor şaşırdım açıkçası.

Kontrol Öncesinde ilişki vsolmayacak degilmi ay bişey de sormadım doktorda bişey demedi. 🤔🤔
Bence olmali canım cunku beklemis spermlerle asilama olsun istemiyorum acikcasi zaten yikaninca ayiklanacaklar ya doktorum bir sey demedi olsun ya da olmasin diye

Asıl gelince biz nazlandırıcaz gibi geliyor ☺️ Kaç yumurta oluşması gerekiyor? Bu konuda doktor bi şey söyledi mi? İlaçla daha önce en fazla 3-4 oldu benimki o da aşırı uyarılma oldu çatlatma iğnesi vuramadım. Yorumlarda millet 10 15 diyor şaşırdım açıkçası.
Bak mesela ben 2. Gun gittigimde sağda 5 solda 6 yumurta var dedi bakalim kaci uyarilacak ilaçlarla. Saglikli bir yumurta bile bizim isimizi gorur diye dusunuyorum

Bak mesela ben 2. Gun gittigimde sağda 5 solda 6 yumurta var dedi bakalim kaci uyarilacak ilaçlarla. Saglikli bir yumurta bile bizim isimizi gorur diye dusunuyorum
Maşaallah. Tutar inşaallah öyleyse. Dediğin gibi sağlıklı bi yumurta bile yeterli.

Back