Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Ayy evet eşim diyoki bari içinden doktor mühendis olacakları seçsin
- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi bekleyen insanları o kadar iyi anlıyorum kiGüzel haberlerinizi bekliyorum
- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Ayy evet eşim diyoki bari içinden doktor mühendis olacakları seçsin
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Amin evet bi de böyle sonuç bekleyince daha da geçmiyor zamanRabbim isteyen herkese nasip etsin simdi bekleyen insanları o kadar iyi anlıyorum ki
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Canım ben gitmeden önce rahim filmi cektirmistim, eşim sperm örneği, sonra bize bir form verdiler içinde kan testleri var 8.9 kalem. Hiç virusu,TSH, Amh, hemogram vs. Onlari yaptırıp gittikGittiğinizde hangi testleri istediler?
- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Hormon testleri 2 ve 3. Gün birde 21. Gun. Sonra ultrason takibi en son hsg bakildi agustosta esimde eylulde sperm testi vermiştiGittiğinizde hangi testleri istediler?
- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
D vit bile baktilar benim hep dusuktu doktor gebelige engel bi faktor demisti sprey kullaniyorum tüm takviyelerini istiyorlar kısacasıCanım ben gitmeden önce rahim filmi cektirmistim, eşim sperm örneği, sonra bize bir form verdiler içinde kan testleri var 8.9 kalem. Hiç virusu,TSH, Amh, hemogram vs. Onlari yaptırıp gittik
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Aynen canım benim hep düşük d vitaminin öncesinden batirdifim testelere bakmadılar o yüzden d vitamini ve demir kullanıyorum düşük bayaD vit bile baktilar benim hep dusuktu doktor gebelige engel bi faktor demisti sprey kullaniyorum tüm takviyelerini istiyorlar kısacası
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Bu testler aşılamaya dahil mi yoksa ek ücret isteniyor mu?Canım ben gitmeden önce rahim filmi cektirmistim, eşim sperm örneği, sonra bize bir form verdiler içinde kan testleri var 8.9 kalem. Hiç virusu,TSH, Amh, hemogram vs. Onlari yaptırıp gittik
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Ovv yine bi dolu ilaçla yüklenecekler yaniD vit bile baktilar benim hep dusuktu doktor gebelige engel bi faktor demisti sprey kullaniyorum tüm takviyelerini istiyorlar kısacası
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Dahildegil canım ,ben başka.bir yerde yaptırdım gittim. Ama.devlette belki.icindedir onu bilmiyorumBu testler aşılamaya dahil mi yoksa ek ücret isteniyor mu?
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Ben de özel bi yerde yaptırıcam zaten pahalı bi yer bir de ilaçlar ve testlerle baya masraf olacak belli ki. Artık tutsun da gelmez gözüme o para.Dahildegil canım ,ben başka.bir yerde yaptırdım gittim. Ama.devlette belki.icindedir onu bilmiyorum
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Benimde yaptırdigim yer baya pahalı diye öncesinde kontrole gittiğimde verdiler kağıdı bende bir tıp merkezinde yaptırdım.oradsn daha uyguna. Evet inşallah tutsun daBen de özel bi yerde yaptırıcam zaten pahalı bi yer bir de ilaçlar ve testlerle baya masraf olacak belli ki. Artık tutsun da gelmez gözüme o para.
Ben de özel bi yerde yaptırıcam zaten pahalı bi yer bir de ilaçlar ve testlerle baya masraf olacak belli ki. Artık tutsun da gelmez gözüme o para.
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Kabul ettiler mi bu şekilde bazı yerler kabul etmiyor diyorlardı.Benimde yaptırdigim yer baya pahalı diye öncesinde kontrole gittiğimde verdiler kağıdı bende bir tıp merkezinde yaptırdım.oradsn daha uyguna. Evet inşallah tutsun da
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Ettiler canım hatta onları secmemdeki en büyük etken hiç birşeye zorlamadilar illa burda ysotirin vs diye yaptırıp getirebilirsiniz dedi yada burdan fiyat alın dedilerKabul ettiler mi bu şekilde bazı yerler kabul etmiyor diyorlardı.
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Çok iyiymiş öyleyseEttiler canım hatta onları secmemdeki en büyük etken hiç birşeye zorlamadilar illa burda ysotirin vs diye yaptırıp getirebilirsiniz dedi yada burdan fiyat alın dediler
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Hatta aşılama veya tüp bebek denEttiler canım hatta onları secmemdeki en büyük etken hiç birşeye zorlamadilar illa burda ysotirin vs diye yaptırıp getirebilirsiniz dedi yada burdan fiyat alın dediler
Sende sorarsın canım kabul ediliyor.mu diyeÇok iyiymiş öyleyse
Salı günü benimde kontrolum var gonal f iğneye başladık ilk asilamam olacak benimdeEvet canım.adetin ikinci günü gittim öncesinde randevu aldim. Alttan muayane ediyorlar üçüncü gunude ilaca başladık.bes gün kullanacam, salı günü kontrolüm var
- 29 Ekim 2021
- 1.320
- 1.060
- 83
Aynen canım. Umarım ediyorlardırHatta aşılama veya tüp bebek den
Sende sorarsın canım kabul ediliyor.mu diye