Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhabalar. Bat 1 Kasım ve bu ay bi aksilik çıkmazsa Bahçeci Diyarbakır'da ilk aşılamamı yaptırmak istiyorum. Tavsiye vermek isteyen olursa açığım. İnşaallah ben de dahil isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eder Rabbim
Senin için bile heyecanlandımAminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsınbende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelleBende bu ay aşılama yaptırıyorum tedaviye başladık
Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelleBende bu ay aşılama yaptırıyorum tedaviye başladık
Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsınbende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
Adet günü başlanıyor tedaviye değil mi?Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsınbende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelleAdet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu almayı düşünüyorum.
Benim de ilk olacak tüm haftam burada yorumları okumakla geçti. Çok heyecanlıyım.Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?
Eğer sorun değilse sorunun ne olduğunu sorabilir miyim?Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?
Eevt heyecanlı durumlar yaSenin için bile heyecanlandımRabbim kolaylaştırın. Hangi hapı kullanıyorsun? Ve nerede yaptıracaksın?
Ayy bende aynıBenim de ilk olacak tüm haftam burada yorumları okumakla geçti. Çok heyecanlıyım.
Senin de mi ilk olacakAyy bende aynıokuyorum sonra bakıyorum aaa bunu okumuşum kafayı yedim iyice
Evet canım.adetin ikinci günü gittim öncesinde randevu aldim. Alttan muayane ediyorlar üçüncü gunude ilaca başladık.bes gün kullanacam, salı günü kontrolüm varAllah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelleAdet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu al
Adet günü başlanıyor tedaviye değil mi?
Eevet ilk benimdeSenin de mi ilk olacak
Hiç zorlamadan tutar inşaallah. Beklemek çok zor hemen adet olmak istiyorum ben de nane kekik ne bulursam içiyorumEvet canım.adetin ikinci günü gittim öncesinde randevu aldim. Alttan muayane ediyorlar üçüncü gunude ilaca başladık.bes gün kullanacam, salı günü kontrolüm var
Ben de 2 yıllık evliyim aynı şekilde hiç hamile kalamadım. Pcos var ama gebeliğe engel derecede değil doktorum. Onun dışında bi sorun yok çok şükür.Eevet ilk benimdeüç yıllık evliyiz bizde hiç gebe kalamadim
Çok şükürBen de 2 yıllık evliyim aynı şekilde hiç hamile kalamadım. Pcos var ama gebeliğe engel derecede değil doktorum. Onun dışında bi sorun yok çok şükür.
İnşallah yaHiç zorlamadan tutar inşaallah. Beklemek çok zor hemen adet olmak istiyorum ben de nane kekik ne bulursam içiyorum
Aynen. Bir de çevrede sonradan evlenip hemen hamile kalan ya da çocuklu görünce imreniyor insan. Başta biz istememiştik hiç tahmin etmezdim böyle deli gibi bekleyeceğimizi..Çok şükürevet pcos olan arkadaşım vardı benimde gebe kaldi hemde hiç beklemediği zamanda. Bizimde eşimin sperm ileri hareket biraz düşük bakalım takviye ile sayımız arttı ama ileri hız aynı..birde aşılama deneyelim dedik yani bekle bekle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?