- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Bizde bir sene istemedik, iki yıldır da uğraşıyoruz. İnsan tabi imreniyor ve benim artık gözlerim doluyorAynen. Bir de çevrede sonradan evlenip hemen hamile kalan ya da çocuklu görünce imreniyor insan. Başta biz istememiştik hiç tahmin etmezdim böyle deli gibi bekleyeceğimizi..
Artık adet olmam belki diye beklemiyorum. 2 yıl bu kadar yıprattıysa 10 yıl bekleyenler ne kadar zorlanıyorum diyorum. Okudukça dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın diye. Cidden çok zor.İnşallah yaevet bende bu ay üzülmedim adet oldum diye bir adım attık Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en önemlisi
Amin. Hepimize. Yine de çok şükür. İmkansız değil umut varBizde bir sene istemedik, iki yıldır da uğraşıyoruz. İnsan tabi imreniyor ve benim artık gözlerim doluyorinşallah Rabbim hayırlı bir evlat sizede verir bütün isteyenlere inşallah
Aminnnnn inşallahArtık adet olmam belki diye beklemiyorum. 2 yıl bu kadar yıprattıysa 10 yıl bekleyenler ne kadar zorlanıyorum diyorum. Okudukça dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın diye. Cidden çok zor.
Evet evet aynen öyle Rabbim ol desin yeter inşallahAmin. Hepimize. Yine de çok şükür. İmkansız değil umut var
Canım çok sükür hic bir sorunumuz yok eşimle tüm testlerimiz yapıldı hsg de çekildi 2 senedir bekliyoruz 1,5 sene kendimiz denedik şimdi doktor kontrolundeyiz . Klomen +catlatma ignesinide 2 sefer denedik olmadı . Beklemedeyiz bakalimEğer sorun değilse sorunun ne olduğunu sorabilir miyim?
Eveet bebislerimiz.pekk nazlıCanım çok sükür hic bir sorunumuz yok eşimle tüm testlerimiz yapıldı hsg de çekildi 2 senedir bekliyoruz 1,5 sene kendimiz denedik şimdi doktor kontrolundeyiz . Klomen +catlatma ignesinide 2 sefer denedik olmadı . Beklemedeyiz bakalimnazli bir bebek olacak galiba
Bugun bitti canım igneninde 3. Günü bugun kaldi 2 igneEveet bebislerimiz.pekk nazlıcanım senin adetin bitti mi? pazartesi mi tekrar gidecektin doktora
Benimde bugün çok az geliyor yarına biter.evet canım salı sabah benimdeBugun bitti canım igneninde 3. Günü bugun kaldi 2 ignepazartesi yumurtalara bakılacak . Sen ne durumdasın seninde saliydi demi
Kontrol Öncesinde ilişki vsolmayacak degilmi ay bişey de sormadım doktorda bişey demedi.Bugun bitti canım igneninde 3. Günü bugun kaldi 2 ignepazartesi yumurtalara bakılacak . Sen ne durumdasın seninde saliydi demi
Asıl gelince biz nazlandırıcaz gibi geliyorCanım çok sükür hic bir sorunumuz yok eşimle tüm testlerimiz yapıldı hsg de çekildi 2 senedir bekliyoruz 1,5 sene kendimiz denedik şimdi doktor kontrolundeyiz . Klomen +catlatma ignesinide 2 sefer denedik olmadı . Beklemedeyiz bakalimnazli bir bebek olacak galiba
En az 3 en fazla 1 hafta olmalı ilişki diye biliyorum. Sperm kalitesi için. 1 haftadan uzun olunca da kalite düşüyormuş.Kontrol Öncesinde ilişki vsolmayacak degilmi ay bişey de sormadım doktorda bişey demedi.
Güzel haberlerinizi bekliyorumBugun bitti canım igneninde 3. Günü bugun kaldi 2 ignepazartesi yumurtalara bakılacak . Sen ne durumdasın seninde saliydi demi
Bence olmali canım cunku beklemis spermlerle asilama olsun istemiyorum acikcasi zaten yikaninca ayiklanacaklar ya doktorum bir sey demedi olsun ya da olmasin diyeKontrol Öncesinde ilişki vsolmayacak degilmi ay bişey de sormadım doktorda bişey demedi.
Bak mesela ben 2. Gun gittigimde sağda 5 solda 6 yumurta var dedi bakalim kaci uyarilacak ilaçlarla. Saglikli bir yumurta bile bizim isimizi gorur diye dusunuyorumAsıl gelince biz nazlandırıcaz gibi geliyorKaç yumurta oluşması gerekiyor? Bu konuda doktor bi şey söyledi mi? İlaçla daha önce en fazla 3-4 oldu benimki o da aşırı uyarılma oldu çatlatma iğnesi vuramadım. Yorumlarda millet 10 15 diyor şaşırdım açıkçası.
Bnada bişey demedi canım aynen bide yıkanınca düşecek sayısı doğru.Bence olmali canım cunku beklemis spermlerle asilama olsun istemiyorum acikcasi zaten yikaninca ayiklanacaklar ya doktorum bir sey demedi olsun ya da olmasin diye
Kesinlikle Saglikli bir sperm bir yumurta yeterli diyo benim doktorum daBak mesela ben 2. Gun gittigimde sağda 5 solda 6 yumurta var dedi bakalim kaci uyarilacak ilaçlarla. Saglikli bir yumurta bile bizim isimizi gorur diye dusunuyorum
Belli olmaz belki ayıklanan spermlerle güzel sonuçlar alırızKesinlikle Saglikli bir sperm bir yumurta yeterli diyo benim doktorum da
Maşaallah. Tutar inşaallah öyleyse. Dediğin gibi sağlıklı bi yumurta bile yeterli.Bak mesela ben 2. Gun gittigimde sağda 5 solda 6 yumurta var dedi bakalim kaci uyarilacak ilaçlarla. Saglikli bir yumurta bile bizim isimizi gorur diye dusunuyorum
Ayy evet eşim diyoki bari içinden doktor mühendis olacakları seçsinBelli olmaz belki ayıklanan spermlerle güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?