• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş kontürü ile ilgili yardımm

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar selam kaşlarım kısa ve düzensiz ayrıca da orantısız bende bu durumdan çok sıkıldım çünkü insanın bütün yüz ifadesini kaşlar belirler diye düşünüyorum ve bu yüzden kontür yaptırmak istiyorum anadolu yaklasında oturuyorum bu civarda bu işi hakkını vererek yapan uygun fiyatlı bildiğinz yer varmı acaba. Ayrıca yaptıran arkadaşlar kullanımından memnunmu bununla ilgi bilgilendirirseniz sevinirim.

Benimde aynı şekilde çok iyi ve doğal yapan bir uzmana ihtiyacım var istanbulda.. Geçen yaz yaptırdım Pronail de .. Belgin hanım sanırım (zaten bir tek o var kalıcı makyaj yapan) çok çabuk soldu 3 kez üst üste geçtiği halde... hiç memnun kalmadım

Kızlar selam kaşlarım kısa ve düzensiz ayrıca da orantısız bende bu durumdan çok sıkıldım çünkü insanın bütün yüz ifadesini kaşlar belirler diye düşünüyorum ve bu yüzden kontür yaptırmak istiyorum anadolu yaklasında oturuyorum bu civarda bu işi hakkını vererek yapan uygun fiyatlı bildiğinz yer varmı acaba. Ayrıca yaptıran arkadaşlar kullanımından memnunmu bununla ilgi bilgilendirirseniz sevinirim.

nıye kımse cvp vermıyor benımde iyi bir uzmana ıhtıyacım var!
Ben başka bir güzellik salonunda kaş kontürü yaptırmıştım,bir ay sonra kırmızı bir renk almaya başladı,günler geçtikçe çok çirkinleşti artık sokağa çıkmaya da utanır olmuştum..Sonra uzun araştırmalarım sonucunda Ayten hanımı buldum..bana eski kontürün silinmeden tekrar yapılamayacağını söyledi ,çünkü boya tutmuyormuş..ve kaşlarım çok dökülmüştü nasıl bir boya kullandılarsa kaşlarımı rezil etmişlerdi..Bu gün Ayten hanıma 2.kez gittim sildirme işlemi için..ve ilk seanstan itibaren çok güzel kaşlarım çıktı..kimse korkmasın,Ayten hanım bu konuda güvenebilirsiniz..O işinin üstadı ve işini çok ciddiye alan titizlikle çalışan bir insan..İyi ki tanıdım onu..Kendisine çok ama çok teşekkür ederim

Ayten Kömürcü hanımı kesinlikle öneririm şu ana kadar gidip te memnun olmayanı görmedim..Harika şekil veriyor internet sitesinden yaptığı kaşlara bakabilirsiniz..kesinlikle işinde 1 numara..o kadar araştırdım ondan daha profesyonel işini yapan daha görmedim...

Ben başka bir güzellik salonunda kaş kontürü yaptırmıştım,bir ay sonra kırmızı bir renk almaya başladı,günler geçtikçe çok çirkinleşti artık sokağa çıkmaya da utanır olmuştum..Sonra uzun araştırmalarım sonucunda Ayten hanımı buldum..bana eski kontürün silinmeden tekrar yapılamayacağını söyledi ,çünkü boya tutmuyormuş..ve kaşlarım çok dökülmüştü nasıl bir boya kullandılarsa kaşlarımı rezil etmişlerdi..Bu gün Ayten hanıma 2.kez gittim sildirme işlemi için..ve ilk seanstan itibaren çok güzel kaşlarım çıktı..kimse korkmasın,Ayten hanım bu konuda güvenebilirsiniz..O işinin üstadı ve işini çok ciddiye alan titizlikle çalışan bir insan..İyi ki tanıdım onu..Kendisine çok ama çok teşekkür ederim

Merhaba bende yeni yaptırdım çok pişmanım sildirmek istiyorum ama kendi kaşlarımda gider diye korkuyorum, sizinde kaşlarınız gitti mi?

Canm cok gecmis olsun nasilsin suan ne durumda kaslarin bence gececek ve yerine yenisi cikacak insallah oylede olmustur keske ilk yaptirdiktan sonra 2.islemi yaptirmasaydi oylede cok iyiydi bilgilendirirsen sevinirim cnm gecmis olsun tekrardan

Son düzenleyen: Moderatör:
Back