Kaş germe

Merhaba. Kaş germe dediğiniz işlem şakak germemi acaba? Gerginliğini koruyor mu yoksa eski haline döndü mü? Doktorunuz kimdi? Sevgiler

Merhaba. Kaş germe dediğiniz işlem şakak germemi acaba? Gerginliğini koruyor mu yoksa eski haline döndü mü? Doktorunuz kimdi? Sevgiler
Ben badem göz istedim.şakak germe yapmışlar.göz kenarlarımda da kesi var ordan da cekmisler.ama etkisi ödemler gecene kadar bir kaç ay sürdü sonra hemen eski haline döndü.dr un cevabı da çok gençsin ondan tutmadı dedi.dr um da Mehmet Haşim Güner

Hem saçlarımdan oldum,hem göz kenarlarımdan çünkü izler çok belli.hem de psikolojim bozuldu.ekstra yüzüme kendi yağımı koydu.yüzümün sağ tarafı yaklaşık bir yıl boyunca şiş dolaştım kocamandı hatta.bişektomi de yaptı ağzım yamuldu

Bir sene oldu ağız şeklim hala düzelmedi

Normalde 8.günde alınmalıymış benim 2 hafta sonra alındı.baska çarem yok tekrar denemek zorundayım eğer yine olmazsa o zaman davaya kadar gider iş
Selam canım ben de iki buçuk hafta önce kaş kaldırma oldum doktorum henüz dikişleri almadı dikişlerin uzun süre alınmaması saç kaybına mı yol açıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…