- 4 Ağustos 2014
- 128
- 41
- 98
- Konu Sahibi highanddry
-
Aynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?Altan bey bana da göğüs dokum çok az olmasına rağmen kas üstü demişti ve protezin mecburen dışarıdan elleyince hissedilebileceğini söylemişti. Mantığım almadı, devam etmedim onunla.şimdi başla bir yer ile anlaştım.dr um kas altı olacağını söyledi. Temmuz 20 de ameliyat olacağım inşallah
Kaç cc oldu canım doktorun kimdi?Benim dokum az olduğu icin doktorum kas altı demişti. Öylede yaptik...memnunum.
Kaç cc oldu canım doktorun kimdi?
Aynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?
Merhaba spor yaparken ağırlık kaldırırken herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Ben de kas altı / dual plan tekniğiyle oldum. Ağırlık kaldırma konusunu çok merak ediyorumBen almanyada yaptirdim. 365 cc yuvarlak medium profile takıldı. Gercekdende beklediğimden bile güzel oldular. Eger zayifsaniz kesinlikle kas üstü yaptirmayin...yağ tabakasi olmadığı icin silikonun izi çıkıyor. Aslinda genel anlamda kas üstünü öneren doktor bana denk gelmedi...görüştüğüm her doktor kas altı demişti
Ben vanity estetik ihsan türkmen e ameliyat olacağım.mantıklı, sakin birisi. İnstagram sayfasını takip edebilirsin. Daha ameliyat olmadan aklıma gelenleri soruyorum sağolsun her soruma cevap veriyor. İlgili biri.Aynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?
Merhaba spor yaparken ağırlık kaldırırken herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Ben de kas altı / dual plan tekniğiyle oldum. Ağırlık kaldırma konusunu çok merak ediyorum
Teşekkür ederim cevabınız içinİlk 3 ay ağırlık kaldirmam yasakdi... şuanda hiçbir sorun yaşamıyorum. Yaklaşık 2 aydir standart programima geri döndüm ve herşey eskisi gibi
canım Altan beye oldum demiştim ya resimdeki benim ve çok memnunum kas üstü dediyse de mutlaka bir bildiği vardır ben çok memnunumAynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?
Senin dokun var canım. Senin ki kas üstünü kaldırır.çok güzel olmuş. biz dokusuz olanlar için uygun değilcanım Altan beye oldum demiştim ya resimdeki benim ve çok memnunum kas üstü dediyse de mutlaka bir bildiği vardır ben çok memnunum
Eki Görüntüle 2284169
Resimdeki hanfendiye kas altı yapmış Altan Bey. Ama benim dokum onunkinden biraz daha fazla. Benimki de kas üstü kaldırır diyosunuz o zaman?Senin dokun var canım. Senin ki kas üstünü kaldırır.çok güzel olmuş. biz dokusuz olanlar için uygun değil
Seninki gayet güzel olmuş canım ama kas altına konulmuş işte protez kas üstüne konulsa çok korkunç durur gibi geliyo bendecanım Altan beye oldum demiştim ya resimdeki benim ve çok memnunum kas üstü dediyse de mutlaka bir bildiği vardır ben çok memnunum
Eki Görüntüle 2284169
Kas altı oldum bendeSenin dokun var canım. Senin ki kas üstünü kaldırır.çok güzel olmuş. biz dokusuz olanlar için uygun değil
Ben Altan beye kas altı istediğini söylemen taraftarıyım neden kas üstü koymak istediğini de bi sor benceSeninki gayet güzel olmuş canım ama kas altına konulmuş işte protez kas üstüne konulsa çok korkunç durur gibi geliyo bendetekrar görüşeceğim Altan hocamla en kısa zamanda
Ayyyy soryyyy yanlış anlamışım.Kas altı oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?