Kas altı mı, kas üstü mü? Doktorlar kafamı iyice karıştırdı

Ayyyy soryyyy yanlış anlamışım.😂😂 Çok güzel olmuş.benim dokum seninkinden daha az bana kas üstü dedi altan bey.çok da aklım ermedi başka dr a karar verdim valla. 2 hafta kaldı bakalım 🙈🙈 inşallah herşey güzel olur 🙏🙏😊
Inşallah hakkında hayırlısı olur kuzum 🌹

Ben kasalti oldum ve bana en mantiklisi kasalti geliyor
Kasüstü olunca bende elleyince direk silikonlar eline gelir 🤷🏽‍♀️

Benim dokum da yoktu ama doktorum meme üstünu elleyip iki parmak kalınlığında derin var yeterli bu kas üstü yapabiliriz dedi. Protez büyüklüğü de fazla olmayınca kas üstü yapmayı uygun gördü

Benim dokum da yoktu ama doktorum meme üstünu elleyip iki parmak kalınlığında derin var yeterli bu kas üstü yapabiliriz dedi. Protez büyüklüğü de fazla olmayınca kas üstü yapmayı uygun gördü
Aa peki nasıl doğal duruyor mu şuan memnun musunuz? Foto görme şansımız var mı özelden

Aa peki nasıl doğal duruyor mu şuan memnun musunuz? Foto görme şansımız var mı özelden
Şuanda 3 hafta oldu herhangi bir yerden elime gelmiyor protez. Yuvarlak koyuldu bana azıcık sarkarsa zamanla çok doğal duracak. Şuanda da doğal ama ben eski halini bildiğim için yapay olduğunu biliyorum :)

Ben vanity estetik ihsan türkmen e ameliyat olacağım.mantıklı, sakin birisi. İnstagram sayfasını takip edebilirsin. Daha ameliyat olmadan aklıma gelenleri soruyorum sağolsun her soruma cevap veriyor. İlgili biri.
Merhaba Bende geçen yıl Göğüs büyütme ameliyatı geçirdim. Ameliyatımı Dr. İhsan Türkmen yaptı.Kendisi o sırada Ankaradaydı.Şuanda göğüslerim 18 yaşında bir kızın göğüsleri gibi. Tabii çok daha dolgun halde.Ameliyat bana çok iyi geldi.İhsan Bey bir bayana hangi protezin uygun olup olmadığını çok iyi biliyor. Ben hala 1 yıl geçmesine rağmen Hocama hala birçok konuda danışırım.Ve hep bana cevap yazmıştır.Yani o ilgisi hep devam etti.Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

Merhaba Bende geçen yıl Göğüs büyütme ameliyatı geçirdim. Ameliyatımı Dr. İhsan Türkmen yaptı.Kendisi o sırada Ankaradaydı.Şuanda göğüslerim 18 yaşında bir kızın göğüsleri gibi. Tabii çok daha dolgun halde.Ameliyat bana çok iyi geldi.İhsan Bey bir bayana hangi protezin uygun olup olmadığını çok iyi biliyor. Ben hala 1 yıl geçmesine rağmen Hocama hala birçok konuda danışırım.Ve hep bana cevap yazmıştır.Yani o ilgisi hep devam etti.Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.
Çok sevindimmm 😍😍 inşallah benim de öyle olur. İhsan hoca gerçekten çok ilgili. Ne zaman yazsam hemen cevap veriyor. Her konuda destek sağolsun. Benim de pzt günü 2. Haftam olacak. Yavaş yavaş yumuşamalar başladı sanki.sol göğsüm biraz aşağı indi ama sağ taraf daha yukarıda. Sağ memede özellikle meme ucuna doğru içten batma ya da deri yırtılması gibi bir his oluyor. O anlık içim hop ediyor acıyor. Sende de oldu mu bu tür durumlar? Hemen bulmuşken sorayım. 😁😁

Çok sevindimmm 😍😍 inşallah benim de öyle olur. İhsan hoca gerçekten çok ilgili. Ne zaman yazsam hemen cevap veriyor. Her konuda destek sağolsun. Benim de pzt günü 2. Haftam olacak. Yavaş yavaş yumuşamalar başladı sanki.sol göğsüm biraz aşağı indi ama sağ taraf daha yukarıda. Sağ memede özellikle meme ucuna doğru içten batma ya da deri yırtılması gibi bir his oluyor. O anlık içim hop ediyor acıyor. Sende de oldu mu bu tür durumlar? Hemen bulmuşken sorayım. 😁😁
Evet canım.Gögüs uçlarımda hassasiyet ve biraz acı vardı.Çok net hatırlıyorum 30 gün sonra bıçak gibi geçti...Ayrıca benimde göğüslerimden biri diğerinden hafif yukarıdaydı.Şuanda seninkiler şişlik dolayısıyla büyüktür.Ama küçülecek ve olması gerektiği gibi ceplere oturacaklar.Birlaç ay geçmesini bekle.

Evet canım.Gögüs uçlarımda hassasiyet ve biraz acı vardı.Çok net hatırlıyorum 30 gün sonra bıçak gibi geçti...Ayrıca benimde göğüslerimden biri diğerinden hafif yukarıdaydı.Şuanda seninkiler şişlik dolayısıyla büyüktür.Ama küçülecek ve olması gerektiği gibi ceplere oturacaklar.Birlaç ay geçmesini bekle.
Ayy hadi inşallah. Şöyle güzel güzel olsunlar sağlıklı olsunlar daha ne isterim.çok sağol canım. Çok umutlandırdın beni ya 😘😘😘

Rica ederim ne demek. Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin. Ben bu ameliyatlardan korkanlara İhsan Türkmen hocamı şiddetle tavsiye ederim.Elektriği çok güzel. İnsan kendini rahat hissediyor.

Merhaba ben de kas zarı altı mı kas üstü mü arasında kaldım ve uzun ömürlü hangisi olur onu çok merak ediyorum.
kas zarı altı yaptıranlar bilgi verebilir mi özellikle 5 yıl önce yaptıranlar

Merhaba ben de kas zarı altı mı kas üstü mü arasında kaldım ve uzun ömürlü hangisi olur onu çok merak ediyorum.
kas zarı altı yaptıranlar bilgi verebilir mi özellikle 5 yıl önce yaptıranlar
bana da bi dr kas zari alti yapilabilecegini soyledi. benim de tubuler meme. iki dr ile gorustum biri kas alti digeri kas ustu bi dr ye ins. dan sordum dual plan dedi. kafam karmankarisik. 4 dr ile gorustum sayilir hepsi farkli birsey soyledi.
bu kas altiyla kas zari alti farkli seyler degil mi auni islem degil

alıntıdır
kas zarı altı ne meme dokusunu nede kas dokusunu zedelemeden yapılan bir yöntem olduğunu biliyorum. Kas altına yapılan kası zedeler demek istemiyorum sadece kas altına göre daha az riski var demek daha doğru olabilir. Tercih edilmesinin bir sebebi de ameliyat sonrası ağrının daha az olması. Tercih edilmemesinin sebepleri ise çok büyük göğüs isteyenler kas zarı altına konulan protezden sanıyorum tatminkar sonuçlar alamıyolar. Bir de bu yöntem diğerlerine göre daha zor.Orası çok ince bir yer olduğu için bulmak yerleştirmek çok daha zahmetli ve profesyönellik gerektiriyor diye biliyorum. bu nedenle Türkiyede bunu sayılı cerrahlar yapabiliyor. Bunlar benim duyduklarım bildiklerim. Doğruluğundan yüzde yüz emin değilim. Sen de kasaltına kas zarına yaptıran arkadaşlara iyice danış sonrasında kararını verirsin.

2010 yılında kadinlar kulubunde yapilan bi yorum ne kadar dogru bilmiyodum

bana da bi dr kas zari alti yapilabilecegini soyledi. benim de tubuler meme. iki dr ile gorustum biri kas alti digeri kas ustu bi dr ye ins. dan sordum dual plan dedi. kafam karmankarisik. 4 dr ile gorustum sayilir hepsi farkli birsey soyledi.
bu kas altiyla kas zari alti farkli seyler degil mi auni islem degil
K

Yanlış yazmışım pardon :)) kas zarı altı kas altı diyecektim kas üstü diye bir şey yok zaten yapılanlar kas zarı altı ya da kas altı

Selamlar herkese, kas altı operasyon geçiren arkadaşlar, bir sorum var sizlere.. kolları oynattığınızda silikon hareketi bariz bir şekilde dışarıdan belli oluyor mu?

X