kas altı meme silikonu sürecim

çok keyifli bir insansınız yorumlarınızı severek okuyorum

Merhaba hepinize geçmiş olsun.İstanbul veya İzmir mi? Hangi doktora operasyon yaptırdınız?

Merhabalar, taktırdığımda hiç bir sorunum olmadı, 3.gün kızlarla dışarda toplandık. hiç ama hiç ağrım olmadı. amaaaaaa 2 gün önce 9 yıllık protezimi çıkartmış bulunuyorum. geberiyorum ağrıdan. Kapsül kaburga kemiklerime yapışmış. 3 saatlik operasyondan sonra kurtulmuşumdur umarım. Dakika sayıyorum şu an ağrı kesici yutmak için. Moral bozucu oldu biliyorum sizin için ancak sonrasında bunlarda yaşanabiliyor. Ben taktırdığıma pişmanım. Umarım siz hep mutlu olursunuz ve herhangi komplikasyon şikayetiniz olmaz. Sağlıkla ve güzellikle kalın

Çıkarınca memelerde sarkma, inme, sönme vb olmuştur değil mi? Nasıl çözdunuz bu durumu?

Merhaba umarım mesajımı gören olur sizlere bir sorum olacaktı ben de silikon taktıracağım ama mentor mu motiva mı arada kaldım yardimci olabilir misiniz

Merhaba memelerinizin sizi baskılayıp germesi nezaman geçti sanki bedenime sığmıyorlar doktor normal diyor ama sanki hep böyle kalacaklar kas üstü 315 cc motiva oldum 8. Günümdeyim .bu normal mi çok korkuyorum

Merhaba memelerinizin sizi baskılayıp germesi nezaman geçti sanki bedenime sığmıyorlar doktor normal diyor ama sanki hep böyle kalacaklar kas üstü 315 cc motiva oldum 8. Günümdeyim .bu normal mi çok korkuyorum
İlk haftalar gerginlik olması çok normal. Az sabır zamanla hepsi geçecek.

Benim kas aldı oldu ağrılarım yaklaşık 2 ay devam etti giderek azaldı şuan 5.aydayım ve sıfır ağrı unuttum bile

Merhabalar, ben kas altı 325 cc yuvarlak oldum. Bugün 3. Günüm. Henüz çok erken biliyorum ama benim göğüs uçlarım dışarı fırlamış gibi. Böyle üçgen bir görüntü var. Ödemlerden dolayıdır diye düşünüyorum. Umarım öyledir.
Var mı bu şekilde olup sonra yuvarlaklaşan?

Başta hepsi öyle oluyor 1.aydan itibaren şekil alıyor merak etmeyin

Merhaba çok geçmiş olsun Ben de yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor arayışındayım. Siz doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz neleri göz önünde bulundurdunuz? Karar süreci hakkında da bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba ben de yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor arayışındayım. Siz doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz neleri göz önünde bulundurdunuz?

Merhaba ben de yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor arayışındayım. Siz doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz neleri göz önünde bulundurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…