kas altı meme silikonu sürecim

Hiç endişelenmeyin çünkü benim de aynı şekilde ağrım kısa sürede geçmedi gerçekten çok zorlandığım bir süreç oldu yalnız değilsiniz

Merhaba, benim de 3 hafta oldu yaptıralı kas altı, masaja başladım ama bugün yaparken bi ses geldi anlamadım hiç ve gerildim biraz. Bununla ilgili bilginiz var mı acaba

Merhaba, benim de 3 hafta oldu yaptıralı kas altı, masaja başladım ama bugün yaparken bi ses geldi anlamadım hiç ve gerildim biraz. Bununla ilgili bilginiz var mı acaba
Bana doktorum o seslerin ödemden olduğunu söylemişti benim de 3. Haftam artık gelmiyor öyle ses ama bazen göğsümüzü yoracak hareketler yaptığımızda ödem toplayabilyor tekrar geçen böyle bir olay yaşadım hatta ultrason çekilmek durumunda kaldım belki sizin de ödemden olabilir

Teşekkür ederim, öyle oldu sanırım çünkü zaten hala ödemli bi ağrı da olmadı ardından, ultrasonu neden çekildiniz acaba endişelendiğiniz için mi

Teşekkür ederim, öyle oldu sanırım çünkü zaten hala ödemli bi ağrı da olmadı ardından, ultrasonu neden çekildiniz acaba endişelendiğiniz için mi
Evet, geçen hafta tatile gittim ve gün içinde çok hareketli olduğum için özellikle sağ göğsümde çok ağrı oldu kesi yerlerimde şişme oldu kaydı diye çok korktum ertesi gün doktoruma göründüm bi sorun yok ama ultrason çekelim istersen dedi ultrasonda da ödem göründü sadece. Yani hareketli bi yaşamı olan biriyim ve bu süreç beni çok zorluyor açıkçası bazen çok pişman oluyorum yaptırdığıma:/

benim de refakatcim yok zor oluyor mu bu durum
Merhaba benim de refakatçim yoktu ve hastanede hiç sorun yaşamadım zaten hemşireler sürekli geldi odaya yalnızca hastaneden eve dönerken eşyalarımı taksiye taşırken birine ihtiyacım oldu ki hastaneyle ev yakındı benim

6 gun oldu benimde sag meme koltuk altı tarafında şişlik var sol memem çok iyi
Sag mememe bakınca korkuyorum sanki odemmi desem silikon mu inmedi daha

İzleriniz geçti mi görüntüsü nasıl?

Merhaba, acaba şu an cam silme gibi kolu kaldırarak da yapılan zorlayıcı hareketleri yapabiliyor musunuz ? Ve evet ise ne zamandan itibaren o kadar iyileşebildiniz acaba ?

Tabiki yapabiliyorum hatta voleybol bile oynayabiliyorum hiçbir sorun yaşamıyorum ilk 2 ay kollarımı fazla kaldırmamaya dikkat ettim ama sonrasında hiçbir sorun yaşamadım

Kızlar benim 80 gün oldu ameliyat olalı sol göğsümde her şey mükemmel ama sağ göğsümde agri var bir de göğsümü yukarı kaldırdığımda silikon bir yere takılır gibi olup agri yapıyor ve sol göğsüme göre çok az yumuşama var sizde böyle bir sorun yaşayan oldu mu

herkese merhaba arkadaslar bugun 30 temmuz 2023… ben ameliyat olali daha tam 4 ay bile olmadi.. 15. gun bacak antrenmanlarima 30. gunde de ust bolge antrenmanlarima basladim.. temmuz icerisinde 20 gunluk tatilimde bol bol yuzebildim hic zorlanmadan eski yuzucuyum bahsetmistim kelebek stili dahil hicbir agrim olmadi. benim gogusler ilk 2 ay uzayli gogsu gibiydi bilen bilir burda cok yazdim suan sekilleri cok guzel oturdu. 60 kg lara kadar bench press calismasi bile yapabiliyorum 100 kilo hiptrust kalca hareketleri hicbir sorun yasamiyorum. yeni ameliyat olacaklar ya da henuz rahat hareket edemeyenler endiselenmesinnn sizler nasilsiniz herkes rahatladi mi memnun musunuz??

Slm peki siz amaliyatinizi kas altımi kas üstümü yaptınız bende bu amaliyati yaptırmak istiyorum Dr görüştüm benim derimin gevşek olduğunu söyledi aynı zamanda meme dokum olduğundan dolayı kas üstü yapacağını söyledi fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…