kas altı meme silikonu sürecim

Ödemleriniz ne durumda ben regl oldum bugün ama ona rağmen 62lere düştüm bol su içmeye devam ediyorum zaten başka da elimden bişey gelmiyor şu vaziyette
Ben regl sonrası girdim ameliyata, daha var yani ama aynı zamanda doğum kontrol hapı kullandığım için bu ay hapı bırakmadan devam edersem regl olmam, öyle yapmayı düşünüyorum.
Ameliyat günü bile sabah erken saatte almıştım hapımı, alabilirsin demişti doktor, o yüzden hormon düzenim bozulmadan devam ediyor.
Belki de pazar hariç her gün dışarı çıktığım için de ödemler çabuk gitmiş olabilir.
İnsan gün boyu evde yatınca daha hasta hissediyor.
Hastaneden taburcu olurken bile dışarda oturup çay içmiştim ama eve gelmeden daha çok kötü olmuştum o başka

İlahi benim memişler halen aynı duruyor ama ne yalan ben de içten içe biraz küçülsünler istiyorum bakalım ilerleyen günlerde belki ödemlerim de yememe içmeme pek dikkat etmememe rağmen gidiyor son 2-3 kilo daha kaldı bakalım, ama dediğiniz yumuşama bende de var ameliyattan önce düzenli spor yapan biriydim ama napalım memelerin hatrına 1 ay sahalardan uzak kalmak gerek
Bazen düşünüyorum artıları eksileri hangisi ağır basıyo diye sonra elimle iki kez okşayıp artılarına odaklanıyorum

Boy kilo nasıl sizin? Hangi marka ve model tercih ettiniz? Önceki sütyen bedeniniz neydi,yani göğüs dokusu var mıydı?

Boy kilo nasıl sizin? Hangi marka ve model tercih ettiniz? Önceki sütyen bedeniniz neydi,yani göğüs dokusu var mıydı?
Merhaba, 163 58 kiloyum, dikleştirme protez beraber oldum, motiva 230 cc takıldı, kendi meme dokum biraz vardı ama 40 kilo verdiğim için çok sarkmıştı, ben büyüklükten ziyade daha dik memelerim olsun istemiştim, acaba çok mı küçük olur diye endişelerim vardı şu an hayal ettiğimden daha büyük duruyorlar sanırım üst bedenim küçük olduğu için bende büyükmüş gibi duruyorlar gerçi bugün 8. Günüm ilerde ödemler geçince asıl boyutları ortaya çıkar diyorlar bakalım:)

Tabi, en büyük artımız memeler, çünkü sporla da elde edilemiyorllar.
Benim de spor salonu üyeliğim var, çok düzenli olmasa da vücudumu sertleştirecek kadar gidiyordum.
Kışın biraz önem vermedim, kollarım, kalça ve bacaklarım hemen yumuşamıştı.
Tabi yaşım da var, 43, şimdi ben de kontrol sonrası en azından bacak ve karın çalışmak için sabırsızlanıyorum.
Bu hafta perşembe kontrolüm var.
Bayram sebebiyle belki de, 15 gün sonra kontrol demişti doktorum, bazıları daha erken çağırıyormuş

Aslında küçülme olmuyor bence, etrafındaki şişlik gidince birden öyle görünüyor ama göğüs altı ve karındaki şişlikler de gidince yine göğüsler boyutunu belli ediyor.
Bir de vücut alıştıkça kaslar da gevşeyip daha bir öne çıkık şekil oluşuyormuş, bu da yine büyüklük gibi duruyormuş.
Yani ben artık boyuttan endişeli değilim.
Genel dolgunluk, sütyenin içinin dolu olması kesinlikle yetiyor bana

Sizin kaçıncı gününüzdü? Benim bugün 9. Günüm ve 3-4 günden beridir göğüslerimi oynatınca patlayan şeker gibi bir ses çıkıyor, doktorum bunun normal olduğunu söyledi kontrolüm de perşembe günü ama içim de çok rahat değil sizde oldu mu bu durum? Bir de ben öğretmenim yarın işbaşı yapacağım inşallah bir sorun yaşamam uzun süre kollarımı hareket ettirince meme altı dikişlerim çok sızlıyor bu sızlamalar kaç günde geçiyor acaba

Merhaba bende öğretmenim 7. Gün iş başı yapmıştım düşündüğüm gibi zorlanmadım sadece 2 hafta kollarımı kullanırken tahtaya yazı yazarken zorlamadım kendimi kolumu kullanabileceğim seviyeden yazmıştım

Ben özel eğitim öğretmeniyim ve öğrencim biraz agresif sinirlerndiği zaman ansızın etrafındakilere vurabiliyor o gözümü korkutuyor sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Merhabalar İstanbul’da olduysanız ameliyatınızı doktor ismi ve ücretini öğrenebilir miyim

daha uyguna olan arkadaşlar da var İstanbul içinde ben çok Araştırmadım tanınmış doktorları arayınca fiyatlara aman tövbe diyip kendi ilk bulduğum doktora oldum

Ben özel eğitim öğretmeniyim ve öğrencim biraz agresif sinirlerndiği zaman ansızın etrafındakilere vurabiliyor o gözümü korkutuyor sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Anladım ilk zamanlar öğrencinize karşı çarpma darbe olmaması için dikkatli olmanız gerekiyor benim 2 buçuk ay oldu

Bu sesler çok normal, vücutta ödem var. Ödem için doktorum Enfla C önerdi. C vitamini ve ananas içerikli. Hem bağışıklık destekleyici hem ödem atıcı bir hapmış. Dikiş sızlaması 15.günden sonra baya azalıyor. 20.günden sonra çok rahatlamıştım. Şuan 1 ay bitti ve ohhhh be diyorum zor günler geri de kaldı

Çok teşekkürler cevabınız için içimi rahatlattınız

Bende 6 ay önce kas altı yaptırdım okurken o kadar dejavu oldum ki herkes sanki ufak bir baş ağrısıymış gibi bahsediyordu hep ben acaba sorun bende miydi diye düşünürken yazdıklarınızı okudum. Gerçekten her yiğidin harcı olmayan bir ameliyat hatta ilk günler ben çok pişman olmuştum ağrılarımdan dolayı ama şuan iyi mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…