Kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum çok ağrım vaar

Arkadaşlar bugun nihayet 11. Günüm çalısmaya basladım dusumu kendı basıma alabıldım veeee artık kendım yatıp kalkabılıyorum ağlamalarına değmedi gercektende ağrı birden geçiyor. Çok az sızı şeklinde ağrılar var fakat onları hissetmiyorsunuz bile allahıma şükür :halay::halay:
Kime oldunuz ameliyatı?

Merhaba hanimlar..Kasim ayi sonunda ameliyat dusunuyordum ama yazdiklarinizi gorunce gozum korktu yine o_OBen fiziki guc isteyen ve erkeklerin fazla oldugu bi is yerinde yatili calisiyorum..1.5 hafta izin yapabiliyorum en fazla sizce yeterli mi?Odadaki ranza falan iki katli dediginize gore oraya cikmak bile eziyet olacak benim icin :110:

Sizin adınıza çook sevindim kendme olmuş gibi.Allahım darısı başıma bi an önce bu süreci bende atlatıyım inşallah.Bide ben istesemde ağlayamam aynı zamanda burnumu da yaptırcam ağlarsam kanama artıyor burunda :) Allahım bana güç ver çok korkuyorum bide 400 cc :eek:
Canim dikkat ettim de henuz ameliyat olmayana pek cvp yazilmiyor konularda. Bana da pek cevap gelmiyor, dikkat ettim sana da.
Ameliyat olup buraya yazi yazarsak o zaman cvp aliriz :)

Yaa ne güzelll takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum. Benim de aklımda yeni yıl olmadan var ama tam tarih belirlemedim
Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.
Nasıl dedim herkes çok ağrılı diyor gerçektende çok mu ağrılı diye sordum.
Sezeryan oldun mu dedi oldum dedim.
Onun bir tık üstü dedi.Çok moralim bozuk :KK43: Sezeryandan daha ağır bi acı düşünemiyorum.Çok korkuyorum umarım bi an önce her şey çabuk olur biter :KK43:

Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.
Nasıl dedim herkes çok ağrılı diyor gerçektende çok mu ağrılı diye sordum.
Sezeryan oldun mu dedi oldum dedim.
Onun bir tık üstü dedi.Çok moralim bozuk :KK43: Sezeryandan daha ağır bi acı düşünemiyorum.Çok korkuyorum umarım bi an önce her şey çabuk olur biter :KK43:
Ben de sezeryan oldum. O diyen asistan bu 2 ameliyatı olmuş mu ki. Bilmeden duyduklarıyla mı söylüyo acaba.
Ben şöyle düşünüyorum. Burada herkes olduktan sonra iyi ki olmuşum diyor. Bi iki hafta o ağrı geçtkten snra istediğin sonucu elde ediceksin. Sezeryanda olduk ama şimdi aklımıza gelmiyor mesela

Sizi okuyunca bende korktum simdi.
Aralik sonu bende protez taktiricam.Ustelik bana sarkma oldugu icin diklestirme +protez.Sanirim agri ikiye katlanacak

Herkesde farklı süreç ben salı günü oldum 21 kasımda 325 cc allegran yuvarlak takıldı bugün 3.güne girdik ağrı var ama ağrı kesici ile geçiyor ilk gün kalkma yatma daha zordu bugün nerdeyse rahat rahat kalkabiliyorum benim memelerim şuan şişme bebek memesi gibi ama zamanla düzelceğini umut ediyorum
Ağrıdan ziyade psilolojik olarak biraz çöküntü yaşadım neden yaptırdım değermiydi gibisinden bir düşünce sardı ama süreç bitip iyileşince sanırım değdi dicez herkese geçmiş olsun acil şifalar dilerüm

iremsu çok gecmiş olsun Ben de kas altı oldum Bugün 4. günüm dü. Diren takmadi bana Doktor bey 1 gece yattım hastanede damardan ve kalcadan agri kesici oldum cok rahatlattı eve gecince zirlanmaya basladım tablet agrı kesiciler damardan ki gibi etkili olmuyor. Ben 20 Kasım p.tesi oldum bana...Mentor 450 cc protez kondu. kollrımı hareket ettirebiliyorum fakat gögusler kavun gibi dehset baskı yapıyor kalbime Antibiotik+Kas gevsetici +Ağrı kesici verdi doktorum Sporcu sütyeni yada bandajlı sütyen önermedi sadece Babane sütyeni gibi ici kese gibi boş olan cok sıkmayan bir sütten tak dedi. daha erken oldugu icin masaja zaman var dedi 1 ay ila 3 ay icinde oturacak dedi. Ben büyük olsun istedim yeterli dokum varmış yani gögsüm dümdüz degildi üst dekolte bölgem düzdü nasıl desem damla seklindeydi memelerim. Ben aman dolgun olsun şöyle böyle olsun diye ha bire fotograflar bulup atmistim doktorumun telefonuna. dokun yeterli kas üstü yapmak uygun olur demisti fakat 4 arkadasım kas üstü yaptirmislardi her biri farklı doktorlara memnun kalmadılar protezler belli oluyor ele gelip oynuyordu meme icinde bende bunu gözümle gördügüm icin Ammann hocam olsun siz yinede bana kesinlikle kas atı koyun protezi dedim. ve öylede yapmış. şimdi Sabirsizlikla bekliyorum inmelerini sekil almalarını..Bakalim hayirlisi..:)

iremsu çok gecmiş olsun Ben de kas altı oldum Bugün 4. günüm dü. Diren takmadi bana Doktor bey 1 gece yattım hastanede damardan ve kalcadan agri kesici oldum cok rahatlattı eve gecince zirlanmaya basladım tablet agrı kesiciler damardan ki gibi etkili olmuyor. Ben 20 Kasım p.tesi oldum bana...Mentor 450 cc protez kondu. kollrımı hareket ettirebiliyorum fakat gögusler kavun gibi dehset baskı yapıyor kalbime Antibiotik+Kas gevsetici +Ağrı kesici verdi doktorum Sporcu sütyeni yada bandajlı sütyen önermedi sadece Babane sütyeni gibi ici kese gibi boş olan cok sıkmayan bir sütten tak dedi. daha erken oldugu icin masaja zaman var dedi 1 ay ila 3 ay icinde oturacak dedi. Ben büyük olsun istedim yeterli dokum varmış yani gögsüm dümdüz degildi üst dekolte bölgem düzdü nasıl desem damla seklindeydi memelerim. Ben aman dolgun olsun şöyle böyle olsun diye ha bire fotograflar bulup atmistim doktorumun telefonuna. dokun yeterli kas üstü yapmak uygun olur demisti fakat 4 arkadasım kas üstü yaptirmislardi her biri farklı doktorlara memnun kalmadılar protezler belli oluyor ele gelip oynuyordu meme icinde bende bunu gözümle gördügüm icin Ammann hocam olsun siz yinede bana kesinlikle kas atı koyun protezi dedim. ve öylede yapmış. şimdi Sabirsizlikla bekliyorum inmelerini sekil almalarını..Bakalim hayirlisi..:)
Ağrıların geçtimi canım benim 4.gün ağrı kesici ağrıyı alıyor fakat ben sürekli uyuyorum dün nerdeyse bütün gün uyudum bugünde aynı şekil sürekli uyucam sanırım bende böyle bir etki yaptı

Meehaba arkadaşım tsk ederim iyi diyelim iyi olsun umarım sende iyisindir Kas gevseyici uyku yaparmış aynen kisa kisa uyuyup uyanıyorum. Bugün 6.günüm haaala ćok sert ve yerlesmedi yerini bulmadı mecburen evde biraz is yapsam kas calışmisım gibi zaten sert dahada beton oluyor. Ne zaman inecek cebi bulup yerlesicek acaba

X