Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama benim arkadaşımın kaşları normalde inceydi. benimkiler da tam tersi gür ve kalın neyse.. bizim ordaki kuaföre yeni biri başlamıştı yabancı.. arkadaşımın kaşı kalınlaşsın diye ona bir formül vermişti. şimdi kaşları benimki gibi nerdeyse :)
bildiğiniz sarımsağı krem kıvamına gelinceye kadar iyice dövüp eski küçük krem kutularına koyun. hergece yatmadan önce pamuk yardımıyla sürün. bir ayda gürleşip çıkıyor. Biraz kokusu kötü ama işe yaradığını bizzat gördüm.
kızlar benimm kaşlarımın alınmamış doğal hali düz, düşük ve kalında değil kaşlarımı nasıl kavisli yapabilirim?
ya 2 haftadır dışarı çıkmıyorum,, kaşlarım hala çıkmadı tamamen üstlerde baya çıktı aslında, uzadılar da; ama aralarda çok boşluk varCADIARZU bi de kaşlarımdan bağımsız gibitatlicadiarzu
bu hafta çıksa da çıkmasa da gidp aldırcam ama.. olmazsa boyarım araları:icecream: tatiln yarısını evde geçirdim ya söledim rahatladım ama =D
kızlar..kuaförde yaklaşık kaç liraya alıyorlar?ankara..