Karyola gıcırdamasına nasıl bir çözüm bulabiliriz?

profis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
3
0
29
Arkadaşlar merhaba, cinsellik sırasında yatak çok ses çıkartıyor. Bu da hem eşim hem benim psikolojimizi etkiliyor. Alt kattakilere ses gidecek diye odaklanamıyoruz.

Arkadaşlar merhaba, cinsellik sırasında yatak çok ses çıkartıyor. Bu da hem eşim hem benim psikolojimizi etkiliyor. Alt kattakilere ses gidecek diye odaklanamıyoruz.
Duvarla yatak başlığı arasına birşey sıkıştırın boş kalmasın, altı boş baza ise içini doldurun, komple açıp bakın gevşemiş cıvata faln var mı sıkıştırın veya en kötü ihtimal başka bi yerde birlikte olun ama yatağın rahatlığı başka tâbi hiç olmadı yeni yatak alın 😄

Bazanin altındaki amasorü değiştirdik yinede sünger ile baza kapağı arasında boşluk ses çıkartıyordu en son baza aldık kurtulduk

Bazanın ayaklarını çıkarınca ses bayağı kayboluyor. . Baza yere tam oturduğundan altı da tozlanıp kirlenmiyor. Bunu Kadınlar kulübünden bir arkadaş önermişti. Baza başı ve duvarla arasına ilişki sırasında pofuduk terliklerimizi de:KK48: :KK48: sıkıştırınca hiç ses olmuyor.

Arkadaşlar teşekkürler ama baza değil karyola bizimki altı boş.diğer önerileri dikkate aşıcam duvarla arasına kagıt yapıştırmıştım. Yatagı tam oturtmaya da çalışırız eşim gelince. Yani gerçekten çok canımız sıkıldı bu konuya.

Yatak da yeni yani eskiyen bir yeri yoktur karyola yatak daha yemi evliyiz zaten.

Bizimde karyolamiz çok ses yapıyordu anlatabilecek miyim bilmiyorum ama deneyeyim,usta karyolanin ayaklarının govdeye bitisen kısmına dolap poşeti gibi bir poseti gecirdi ses tamamen kesildi

X